AliExpress Day 2021 - svetový nákupný festival

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Návody 10. 11. 2021

Pravidelná jesenná edícia AliExpress Day je tu aj tento rok a opäť vám prináša jedinečnú možnosť ako ušetriť pri nákupe u tohto giganta. Svetový nákupný festival AliExpress Day 2021 je už za rohom. Pozrime sa spoločne na všetko, čo potrebujete vedieť.

Štartujeme o 3-2-1! Skvelé akcie, zľavy, kupóny a nekonečné množstvo možností ako ušetriť je tu. Zahrievacie kolo už je v plnom obehu, no to hlavné ešte iba príde. Ste pripravení? Tak poďme na to! AliExpress Day 2021 začína.

Čo je AliExpress Day

Ešte ste nepočuli o AliExpress Day? Vo svete je známy aj ako Singles Day, pretože vždy pripadá na 11.11. a práve samé jednotky v tomto dátume mu určili túto prezývku. Jedná sa o jednu z najväčších, ak nie najväčšiu nákupnú akciu roka. Minuloročný AliExpress Day 2020 bol opäť mimoriadne úspešný. Práve AliExpress Day vám ponúka jedinečnú príležitosť ako si zaobstarať nové elektro, doplnky do domácnosti, príslušenstvo do auta a ešte omnoho viac. Všetko za skvelé ceny! Stále neveríte? Množstvo predaných topánok na jednom z minuloročných AliExpress Day by naplnilo 2717 kamiónov od podlahy až po strop. Počet predaných kabeliek by bez väčších problémov obsadil 50 lietadiel. Mobilné telefóny by zaplnili asi 92 futbalových ihrísk. Nakupovanie je výhodné vďaka rôznym zľavám, akciám, kupónom, ktoré môžete navyše kombinovať aj s cashbackom od Tipli, vďaka ktorému získate naspäť až 10 % z hodnoty vašej objednávky.

Kedy je AliExpress Day 2021

Aj tento rok, tak ako tomu býva pravidelne, pripadá AliExpress Day 2021 Svetový nákupný festival na dátum 11.11.2021. Musíme však rátať s časovým posunom, oproti Číne, a tak sa zbesilé nakupovanie na našom území môže začať až od 9:00. Pokračovať bude celé dva dni, až do 13.11. (sobota), kedy tento svetový nákupný festival skončí o 8:59 nášho času. Nemusíte však zúfať, sprievodné akcie prebiehajú omnoho skôr, a taktiež sú skvelou možnosťou ako ušetriť. Takzvané zahrievacie obdobie je na pláne od 28. októbra až do začiatku hlavnej akcie, čiže svetového nákupného festivalu AliExpress Day 2021.

Ako funguje AliExpress Day

Princíp je pomerne jednoduchý. K dispozícii máte 3 rozličné druhy kupónov, ktoré môžete využívať. Možná je ich kombinácia, vďaka čomu môžete ušetriť ešte viac. Rozoberme si každý typ kupónu detailnejšie.

Store kupóny

Získate ich úplne zdarma u konkrétneho obchodníka alebo výmenou za mince. Tieto kupóny ale môžete využiť opäť iba u toho istého obchodníka.

Select kupóny

Ako predpovedá už názov, tieto kupóny môžete využiť iba u vyselektovaných obchodníkov. Využite špeciálne filtrovanie, ktoré vám ukáže celý zoznam predajcov, ktoré tieto kupóny podporujú.

AliExpress kupóny

Dajú sa využiť na všetky produkty, ktoré na AliExpress nájdete. Na každý produkt môžete využiť iba jeden kupón.

Obrázok

Nezabúdajte na cashback

Okrem 3 rozličných druhov kupónov určite nezabúdajte ani na cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu. Stačí ak sa na web AliExpress prekliknete cez Tipli. Využiť môžete všetky spomínané druhy kupónov, bežne nákup zaplatíte a keď sa vrátite späť na web Tipli, tak vám za váš nákup vrátime až do 10 % z hodnoty objednávky. Je to naozaj jednoduché a zvládne to skutočne každý.

Čo kúpiť výhodne na AliExpress Day 2021

Na záver vám prinášame odporúčania aj tipy, ohľadom nákupu na AliExpress. Ak ste úplným nováčikom, určite sa pozrite Ako nakupovať na AliExpress ešte predtým, ako začne AliExpress Day 2021. Dokonca vám vieme poradiť, aj ako si nastaviť AliExpress slovensky a taktiež aj ako na sledovanie zásielok. Keďže sa menili podmienky ohľadom cla a platenia DPH, dali sme pre vás dokopy prehľad o tom, ako je to s platením cla a DPH. No a ak radšej nakupujete cez mobil, tak sa pozrite aj na jednoduchého pomocníka, ktorý vám pomôže s nakupovaním prostredníctvom AliExpress mobilnej aplikácie.

Konečný výber je len a len na vás. V ponuke nájdete svadobné šaty, elektroniku od výmyslu sveta, rôzne vychytávky, oblečenie, módne doplnky, vybavenie do záhrady ale športové potreby a doplnkovú výbavu pre vaše auto. Prezrite si celú AliExpress ponuku a šup šup nakupovať. Svetový nákupný festival, AliExpress Day 2021 je naozaj jedinečnou možnosťou ako ušetriť nejaké tie eurá pri online nákupoch.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa