AliExpress tipy - plesové šaty, motýlik, detský batoh

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Zamilovali ste sa do lacných nákupov na AliExpress tak ako my alebo vás Amorov šíp ešte nezasiahol? Mrknite, čo sme vo virtuálnych regáloch čínskeho giganta objavili tento týždeň. V hrudnom koši očakávajte intenzívnejší zásah, než vo vašej peňaženke.

V dnešnej porcii toho najlepšieho z AliExpress pre vás servírujeme šaty a doplnky nie len na ples, roztomilý detský batoh a super vychytávku, ktorá rozprúdi zábavu na každej párty. To všetko na štylovom obruse. A doslova za pár eur. Uvidíte sami.

Dámske plesové šaty

Dámske plesové šaty nad kolená

Zháňate šaty na ples? Krásne a lacné dámske šaty objavíte na AliExpress.

Užite si ples, firemný večierok aj romantickú večeru v elegantných šatách s dlhým rukávom, rozširujúcou sa skladanou sukňou a dĺžkou pod kolená. Na výber je 7 farieb - od odvážnej červenej, cez jemnú a výraznú fialovú, až po čiernu klasiku. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena: 14,70 €.

Zobraziť šaty na AliExpress

Drevený pánsky motýlik

Drevený pánsky motýlik

Zháňate drevený pánsky motýlik? Tento motýlik z dreva na vás čaká na AliExpress.

Oblek aj ležérnu košeľu sa nebojte doplniť o originálny drevený motýlik. Stoprocentne vás odhodí do stredu pozornosti na akejkoľvek akcii a navyše vám odpadne trápenie so zaväzovaním kravaty. Motýlik máte zapnutý behom sekundy. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Cena: od 1,20 €.

Zobraziť motýliky na AliExpress

Detský plyšový batoh

Detský plyšový batoh

Detský plyšový batoh kúpite lacno na AliExpress.

Detský batoh pre najmenších v tvare slona, ježka, žraloka alebo ďalších 19 zvieracích motívov spríjemnia vášmu drobčekovi výlet aj cestu do škôlky. Hodia sa pre deti od 2 do 5 rokov. Ako náklad bohato postačí hračka a ľahká desiata. Hodnotenie produktu: 5 z 5. Cena: 6,40 €.

Zobraziť batohy na AliExpress

Rekvizity na fotenie

Prázdne čierne ceduľky na fotenie na špajli

Čierne ceduľky na fotenie na špajli aj veselé ceduľky s nápismi zoženiete lacno na AliExpress.

Just Married, I Said Yes, Dream Team, Party Time... Nudí vás už nápisy na ceduľkách na fotenie, ktoré sa opakujú stále dokola? Vytvorte si vlastné. DIY párty set prázdnych čiernych ceduliek čaká len na vaše originálne nápady a ich následne zvečnenie. Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Cena: 1,48 € Kč.

Zobraziť ceduľky na AliExpress

Obrus s mapou sveta

Originálny obrus na jedálny stôl s mapou sveta

Obrusy na jedálny stôl a ďalšie originálne dekorácie omrknite na AliExpress.

Pozvite priateľov na večeru alebo piknik a prekvapte ich originálnym obrusom s mapou sveta. Pripravte cudzokrajné pokrmy a nechajte hostí hádať ich pôvod. O zábavu máte postarané. Obrus zoženiete v 9 rôznych veľkostiach. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Cena: od 5 €.

Zobrazit ubrus na AliExpress

☝ Získajte zľavu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internete? S Tipli získate z každého online nákupu odmenu späť na váš účet, a to nielen na AliExpress.

Začať získavať odmeny

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, The Fashion Bible, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa