Alza Black Friday: Masaker cien niekoľkokrát do roka

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 24. 3. 2023

Najväčší nákupný ošiaľ pod názvom Black Friday sa už definitívne zaužíval na slovenskom trhu. Stal sa tak aj neoddeliteľnou súčasťou predajnej stratégie najväčšieho slovenského eshopu Alza.sk. Stupňujúce sa zľavy pod názvom Black Friday či Čierny piatok vyhlasuje Alza už niekoľkokrát v roku.

Alza svoju pôvodnú ponuku elektroniky a počítačov rozšírila o rôznorodý sortiment, a tak môžete počas Black Friday na Alze nakúpiť aj kozmetiku či domáce potreby za super ceny. Hneď zo štartu roku 2019 zahájila Alza Black Fiday, ktorý po predĺžení trvá od 21. 1. 2019 do 3. 2. 2019.

História Black Friday

História nákupného sviatku Black Friday siaha až do roku 1929, kedy došlo k brutálnemu prepadu americkej burzy. Prvý piatok po Dni vďakyvzdania, kedy neoficiálne mali začínať vianočné výpredaje, americkí obchodníci ohromne zľavnili svoje produkty v snahe aspoň trochu sa navrátiť k čiernym číslam. Takto sa pre tento dátum zaužíval názov Čierny piatok.

Čierny piatok na Slovensku

Nákupné šialenstvo, kedy zľavy stúpajú aj cez magickú hranicu 80 %, už pomaly prestáva odkazovať na svoj historický pôvod, pretože nabral nevídané rozmery. Spočiatku tomu tak bolo len v Amerike, posledné roky však na neho netrpezlivo číhajú aj slovenskí zákazníci. Situácie, kedy davy ľudí čakajú pred bránami obchodu, kým odbije Black Friday, sme kedysi sledovali na videách zo zahraničia. Ohromné zľavy však zachvátili aj slovenský trh. Navyše, už dlhšie sa Black Friday naozaj netýka len jedného dňa v roku. Napínavé dávkovanie cenových bômb trvá minimálne týždeň a kulminuje každým dňom od jeho zahájenia.

Alza Black Friday

Najväčší internetový obchod Alza.sk sa k Čiernemu piatku pripája už zopár rokov. Niekoľko dní trvajúce akcie sprevádza masívna reklamná kampaň, ktorá útočí z každej strany. Mimozemšťan Alzák vyhlasuje počas Alza Black Friday zľavy až 80 %, a to už je poriadne lákadlo! Navyše, Black Friday naozaj netrvá len nejaký ten piatok, ale ceny začínajú padať už týždeň predtým a dno dosahujú dlho po ňom. A aby toho nebolo málo, okrem obdobia okolo amerického Dňa vďakyvzdania, Black Friday nastáva niekoľkokrát počas roka. Alza odštartovala Black Friday 2019 už 21. 1. a trvá do 3. 2!

Alza Black Friday

Nepremeškajte zľavy až 80 % počas Black Friday na Alza.sk

Alza výpredaj

Alza je k svojim zákazníkom naozaj štedrá a celoročne pre nich chystá rôzne akcie a výpredaje. Masaker cien nenastáva len počas Čierneho piatku. Alza nasadzuje zľavy v rôznych predsezónnych, sezónnych či posezónnych výpredajoch. Navyše aj na výpredajové produkty môžete využiť Alza zľavový kupón. Naozaj si je z čoho vyberať a najväčšie zľavy vládnu medzi elektronikou a počítačovým príslušenstvom. Ak si robíte zálusk na nové jabĺčko alebo rozmýšľate nad chytrým televízorom, nepremeškajte výpredaj na Alze.

Alza Black Friday podmienky

Samozrejme, všetko má svoje pravidlá. Na akcie Black Friday sa viažu niektoré podmienky, ktoré si jednoducho môže zákazník prečítať na internete. Ide napríklad o riadne ukončenie objednávky alebo obmedzenie nákupu na jeden kus tovaru za akciovú cenu. Ak splníte určité podmienky a stanete sa členom Alza Premium klubu, môžete čerpať ďalšie výhody navyše.

Využite dopravu zdarma

Viete, že v rámci akcie Black Friday môžete získať tiež dopravu zadarmo? Stačí nakúpiť nad 40 €, zaplatiť objednávku online a vložiť v košíku kód ZAPLATENEONLINE. Tato ponuka platí od 26. 12. 2018 až do 17. 2. 2019.

Elektronika so zľavou po celý rok - využite Tipli cashback

Nestihli ste Black Friday a zháňate elektroniku za výhodnú cenu? Vyskúšajte cashback portál Tipli.sk. Zadarmo se zaregistrujte a vyberte si jeden z viac ako 450 obchodov. Peniaze späť dostanete napríklad v týchto obchodoch:

  • Okay - až 3 % z nákupu späť, na úsporné spotrebiče doprava zadarmo.
  • Datart - tovar až o 1,7 % lacnejšie a doprava zadarmo na všetko od 20 €.
  • Hej.sk - elektronika a vybavenie celej domácnosti s cashbackom až 4 %, k tomu doprava zadarmo na tisíce produktov.
  • Conrad - cashback až 6,5 %.
Zobraziť ďalšie obchody s elektronikou »

Súvisiace obchody

Conrad, Okay, Alza, Datart

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa