Answear - neobmedzené módne možnosti

Tipy k nákupuNakupovanie 25. 3. 2023

Snívate o obchode, v ktorom nakúpite kvalitné oblečenie pre celú rodinu? V internetovom obchode Answear nakupujte bez obmedzenia. V Answear sú pripravení splniť každé vaše želanie.

Answear, jeden z najobľúbenejších internetových módnych portálov v Strednej a Východnej Európe, vznikol v roku 2010 v Krakove. Answear sk pôsobí od roku 2014 aj na Slovensku. Vo svojej ponuke má viac ako 300 značiek a 40 000 produktov. Oblečú a obujú sa v ňom muži, ženy a deti, ale na svoje si prídu aj milovníci módnych doplnkov.

4. tipy, ako ušetriť v Answear

Doplniť šatník celej rodine a ešte pri tom aj ušetriť? Áno, je to možné. Využite všetky výhody, ktoré nakupovanie v Answear ponúka a cena nákupu vás príjemne prekvapí.

1. S cashbackom ušetríte na Answear ešte viac

Viete, že môžete ušetriť ešte viac? Využite cashback od Tipli. Za každý potvrdený nákup na Answear.sk vám vrátime až 4 %. Tipli vás za každý internetový nákup odmení.

Ako to funguje? Vstúpte do eshopu Answear.sk cez Tipli, kúpte si trendy oblečenie za 54 € a získajte 4 %, čo je v tomto prípade 2,15 €! Spolu s vernostným programom, ktorý Answear ponúka sa oblečiete naozaj lacno a dobre.

Ušetrite ešte viac s cashbackom

O cashback na Tipli ste ešte nepočuli? Prečítajte si, ako cashback funguje a pridajte sa k jeho spokojným užívateľom. Na Tipli.sk nájdete vyše 220 eshopov z rôznych kategórií. Stačí si nájsť, čo práve potrebujete.

Prezrieť obchody na Tipli

2. Answear zľavový kód k rôznym príležitostiam

Neváhajte využiť Answear zľavový kód, ktorý na stránke nájdete pri príležitostiach, akými je Valentín, či MDŽ a nakupujte ešte výhodnejšie. Vďaka dostupným Answear zľavám získate kvalitné veci za výhodné ceny.

3. Answear vernostný program

Jednou z možností, ako v Answear ušetriť je aj vernostný program AnswearClub a nakupujte až o 50 % lacnejšie. Okrem toho, z každého nákupu dostanete 10 % späť a nazbierané body môžete využiť na zaplatenie ďalšieho nákupu až 50 % hodnoty objednávky. Vďaka tomu sa napríklad drahé kabeky Michael Kors razom zmenina na lacné kabelky .

4. Zľava za odber newsletra

Zaregistrujte sa na odber newslettra a za jeho odber získajte Answear.sk zľavu 10 € na prvý nákup. A nie len to. Aj za to, že do Answear pozvete priateľov vás čaká 10 € odmena.

Výrobky na Answear.sk

Answear odpovie na každý štýl.

5. Answear nákupy s Evitou

Užite si nakupovanie s Evitou. Aj v Answear s Evitou nakúpite ešte výhodnejšie. Vďaka magazínu Evita získate zľavové kupóny na zľavu 20 % na nezlacnené a 10 % na zlacnené módne kúsky.

O nákupoch s Evitou 2018 vás budeme na Tipli priebežne informovať.

Radosť z nakupovania v Answear

Answear sa charakterizuje vetou: Móda je pre nás hrou aj veľkou zábavou, pretože dávame priestor trendom s množstvom neobyčajných nápadov. A nech čokoľvek robíte alebo kamkoľvek idete, my sme odpoveď pre váš štýl.

Answear

V Answear každý muž nájde to, čo potrebuje.

Nesústreďte sa len na výber jednej značky. Buďte štýloví a oblečenie kombinujte tak, ako nikto iný. V Answear máte neobmedzené možnosti. Len na vašej kreativite záleží. Tu vás nakupovanie bude skutočne baviť.

Eshop, ako žiadny iný

Answear.sk je rozdelený na základné kategórie ONA, ON, DIEŤA, ZNAČKY a VÝPREDAJ. Každá kategória vám odhalí stovky modelov. Šaty, obuv na každú príležitosť, topy, blúzky, košele, nohavice, rifle, či napríklad Diesel hodinky, ktoré na Answear nájdete za výhodú cenu. Čaká tu na vás niekoľko tisíc podrobne opísaných a nafotených produktov, ale aj praktické rady a najnovšie trendy. Vyskladajte si outfit, aký na nikom inom neuvidíte.

Diesel hodinky

Diesel hodinky sú štýlový módny doplnok.

Tovar vám doručia do 24 hodín a keď si objednáte za viac ako 25 €, poštovné v Answear uhradia za vás. Eshop je v prevádzke aj v Česku, Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a na Ukrajine.

Ak niečo potrebujete prekonzultovať, využite infolinku, kde vám na všetky vaše otázky ochotne odpovedia.

Najlepšou reklamou je spokojný zákazník

Stále sme vás o výhodách nakupovania v Answear nepresvedčili? Pozitívne hodnotenia nových a stálych zákazníkov to urobia za nás. Nech sa páči, niekoľko Answear recenzií:

Answear

Pozitívne Answear recenzie od spokojných zákazníkov.

Nakúpte na Answear ešte dnes!

Už viete, ako v Answear.sk ušetriť ešte viac. Neváhajte a nakúpte na Answear všetko, čo váš šatník po zmene ročného obdobia potrebuje.

Nakupovať na Answear.sk

Súvisiace obchody

Answear, BONATEX.sk, Nahodsa.sk, Butikovo.sk, GANT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa