BabičkinaZáhrada.sk: Bylinky na všetky choroby a prírodná kozmetika

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Trápi vás problematická pleť, kurie oká, celulitída alebo cukrovka? Na každú jednu chorobu existuje liek v podobe byliniek zo záhrady. V obchode Babičkina záhrada sa o vás postarajú a poradia následnú liečbu. Vyskúšajte alternatívu v podobe liečivých byliniek a doprajte vášmu organizmu ozdravnú kúru.

Keď ste boli malé deti a babička bývala na dedine, určite vám zo záhrady vždy priniesla niečo, čo vás postavilo na nohy. Či už ste sa poranili na dvore alebo ste nemohli dobre stráviť parené buchty. Na podobnom princípe funguje aj bio obchod Babičkinazáhrada.sk. Priamo v kamennej predajni vám namiešajú bylinky pre váš zdravotný problém. Diagnostikujú vám zdravotný stav a poradia v oblasti zdravého životného štýlu.

Bylinky

Bylinky nakúpite v obchode BabičkinaZáhrada.sk.

BabičkinaZáhrada.sk e-shop

BabičkinaZáhrada.sk je e-shop s bylinkami, biopotravinami, prírodnou kozmetikou a ekodrogériou. V babičkinej záhrade veria, že choroba je výsledkom porušenej rovnováhy organizmu, ktorá pochádza z nášho vnútra a iba tam ju možno aj liečiť. Preto vo svojom e-shope ponúkajú liečivé bylinky podľa jednotlivých druhov (napríklad aníz, kapucínka, podbeľ), ale aj podľa chorôb. Nájdete tu prípravky na liečbu vážnejších, ako aj bežných chorôb.

TIP: Verili by ste tomu, že cvikla môže byť veľmi chutná? Vyskúšajte zdravé recepty z delikátnej cvikly.

Trápi vás alergia, akné, bolesť hlavy, ekzém alebo kŕče v bruchu? Na stránke BabičkinaZáhrada.sk nájdete bylinky podľa jednotlivých chorôb. V prípade, ak vás dlhodobo trápia zdravotné ťažkosti, zverte sa do rúk odborníkom z Babičkinej záhrady a vyčistite si organizmus počas 7-dňového ozdravného pobytu. Kombinácia pitia zeleninových a ovocných štiav, spojená s cvičením, vám pomôže naštartovať ozdravný proces vo vašom tele.

Kvetinky

Kvetinky vám nielen skrášlia domácnosť, ale sú aj jednou z ingredencií bio kozmetiky.

Babičkina záhrada predajňa

Kamenná predajňa babičkina záhrada sa nachádza na Priehradnej ulici 1 v Nitre a oproti e-shopu, tu nájdete pestrejší výber tovaru. Navštíviť ju môžete počas pracovného týždňa od 8:30 do 17:30 hod. a soboty od 8:30 do 12:30 hod. Babičkina záhrada predáva BIO produkty od slovenských a českých výrobcov z okolia, ktorých starostlivo vyberajú a v spolupráci s nimi organizujú ochutnávky, akcie aj výlety.

Aníz

V e-shope BabičkinaZáhrada.sk nájdete aj aníz.

Babičkina záhrada produkty

Kamenná predajňa je malý zázračný obchod, kde nakúpite prírodnú certifikovanú kozmetiku, ekodrogériu, čistiace prostriedky, výživové doplnky a zdravé potraviny - raw, vegan, paleo, dia výrobky, produkty pre celiatikov, orechy, chia semiačka a sušené plody na váhu. Veľké zastúpenie tu má aj prírodná medicína v podobe byliniek, tinktúr, mastičiek, sirupov, zelených liečiv, čajov a výživových doplnkov. Babičkina záhrada ponúka aj ručne robené výrobky od slovenských výrobcov.

TIP: Cvičíte, aby ste dosiahli vysnívajú postavu? Nezabúdajte však na správnu stavebnú hmotu, ktorou je kvalitná strava a potravinové doplnky z fitplus.

Babičkina záhrada podporuje lokálnych dodávateľov z okolia, ktorí svoje produkty vyrábajú z presvedčenia a obetovali im svoj život. Patria sem výrobcovia značiek Agentura VK, Agrokarpaty, Beelok, Biomila, BioNebio, Čajovňa dobrých ľudí, Crereus, Damodar, Green future, Hanna Mária Therapy, Hanus, Kompava, Mydlo z farmy a mnoho ďalších.

babickina zahrada

Navštívte aj kamenný obchod Babičkina záhrada.

Nakúpte zdravé bio potraviny cez e-shop

  • Milk Agro - Nakúpite tu široký sortiment výrobkov z mlieka v tej najvyššej kvalite.
  • BioCare - Ponúka výživové doplnky, detetické potraviny a bio recepty na každý deň .
  • Prezdravie.sk -Tento bioobchod sa stará o vaše zdravie vďaka kvalitným bioproduktom, bylinkám a kozmetike.

Súvisiace obchody

BioCare, Prezdravie.sk, BIOnatural, Hanojushop.sk, Bioruža

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa