Bauhaus vernostný program a výhody

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 4. 1. 2023

Bauhaus je tu pre všetkých kutilov a ľudí, ktorí chcú modernizovať svoj dom či záhradu. S Bauhausom sa podaria všetky vaše projekty. V tomto článku sa dozviete o vernostnom programe, službách i možnostiach objednania tovaru.

Bauhaus je ten správny obchod pre všetkých kutilov a tých, ktorí radi zveľaďujú svoj dom a aj jeho okolie. Ponúka totiž široký sortiment pre stavbu, záhradu i domácnosť. Tejto ponuke sa potešia najmä kutilovia, ale aj ľudia, ktorí vyhľadávajú možnosti ako modernizovať svoj dom či záhradu. V tomto článku sa dozviete viac o tomto obchode, o možnosti vernostného programu a aj to, ako sa dá objednať si produkty z Bauhausu.

Široká škála produktov

Slogan Bauhausu znie „Keď sa to má podariť.“ A skutočne tento obchod pomáha k tomu, aby sa vám podarili všetky práce, ktoré máte okolo domu. Či už sa venujete stavbe vo veľkom, alebo len modernizujete, Bauhaus má všetko, čo potrebujete – napríklad na omietanie stien, sanáciu, či renováciu balkóna.

Takisto pre milovníkov záhrady má Bauhaus rozsiahlu ponuku. Všetko pre starostlivosť o trávnik, budovanie terasy či záhradného jazierka. S pomocou Bauhausu bude vaša záhrada krásnym miestom na relax i pestovanie bylín a iného.

Dekorovanie domu je veľmi dôležité pre jeho útulnosť i funkčnosť. V Bauhause môžete nakúpiť množstvo produktov napríklad na výrobu šatníkov, regálov na knihy či vlastného jedálenského stola.

Ak sa vám páči trend nábytku z paliet, aj do toho sa môžete pustiť spolu s Bauhausom. Z paliet si môžete vyrobiť regál, stôl či sedaciu súpravu, ba dokonca aj komodu. Tento nábytok je veľmi trendy a váš dom či terasa s ním bude vyzerať naozaj štýlovo.

Obrázok
Bauhaus katalóg

Bauhaus katalóg

V prípade, že si chcete pozrieť aktuálnu ponuku, Bauhaus poskytuje online katalóg, ktorý si môžete prelistovať priamo na ich stránke. Je tu však aj možnosť prihlásiť sa na odber katalógov a každý nový katalóg vám príde priamo do e-mailovej schránky.

Možnosti objednania tovaru

Bauhaus ponúka možnosť rezervácie online a následného vyzdvihnutia na predajni. Vytvorte si na Bauhaus.sk účet. Vyberte si produkty, ktoré si chcete kúpiť a kliknite u každého na tlačidlo „Rezervovať“. Vyplňte e-mail a telefón a napokon si všetko rezervujte. Bauhaus sa s vami spojí v momente, keď bude tovar pripravený na vyzdvihnutie v odbornom centre.

Bauhaus a predajne

Obchod Bauhaus má momentálne len jednu predajňu a to v Bratislave v mestskej časti Ružinov na ulici Pri letisku. Avšak v prípade, že potrebujete väčšie množstvo tovaru, napríklad na stavbu, môžete si objednať dovoz. V tom prípade je takisto potrebné kontaktovať Bauhaus na telefónnom čísle (+421 222 211 311) alebo prostredníctvom e-mailu (profi.830@bauhaus-sk.sk) a dohodnúť si všetky podrobnosti dovozu tovaru priamo k vám.

Služby Bauhaus

Okrem širokého sortimentu produktov ponúka Bauhaus aj služby. Medzi ne patrí aj rozvoz a možnosť objednania a vyzdvihnutia, ale aj mnohé ďalšie. Napríklad kľúčová služba, miešanie farieb, montážny servis, požičovňa náradia, prenájom dodávky, požičovňa prívesu či prírez dreva. O všetkých službách sa dozviete na stránke bauhaus.sk.

Obrázok
Bauhaus vernostný program

Bauhaus ponúka vernostný program

Ak ste si obľúbili Bauhaus a radi tam nakupujete, môžete získať vernostný program. Získanie je veľmi jednoduché. Stačí prísť na predajňu v Bratislave a vyplniť registračný formulár, ktorý vám dajú k dispozícii zamestnanci predajne. Po vyplnení dostanete vernostnú kartičku a môžete získavať zľavy na vybrané produkty. Platí, že čím viac nakúpite, tým väčšiu máte zľavu. Takže už pri nákupe od 1000 eur získate zľavu 3 % a maximálna zľava je až 10 %. Všetky možnosti zliav nájdete v tabuľke nižšie.

Od (EUR)Do (EUR)

Zľava (%)

010000
100120003
200140006
400175008
7501

10


Bauhaus je teda vhodným miestom pre nákup všetkých potrieb pre prácu okolo domu a záhrady. S Bauhausom sa vám podarí každý projekt.

Súvisiace obchody

ASKO NÁBYTOK, Mountfield.sk, DekorHome, Bauhaus, KLARSTEIN

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa