BENU lekáreň vernostný program

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 8. 5. 2022

Trend nakupovanie v internetových lekárňach stále rastie. BENU lekáreň je však mimoriadne populárna nie len ako internetová lekáreň, ale aj ako kamenná lekáreň. Jedným z mnoho dôvodov je jej vernostný program. Pozrime sa spoločne na to, prečo tomu tak je.

Lieky, vitamíny, minerály, výživové doplnky, doplnky stravy, pomôcky na cvičenie, rehabilitačné a zdravotné pomôcky. Toto všetko tvorí iba malý výčet produktov, ktorá vám ponúka BENU lekáreň. Pri nákupe s Benu navyše vždy šetríte. Či už vďaka rôznym zľavám a akciám, ale aj vďaka skvelému vernostnému programu, ktorý Benu lekáreň ponúka. Navyše nezabúdajme ani ani cashback, čiže peniaze naspäť z každej objednávky od Tipli.

Pozrime sa spoločne na výhody vernostného programu, ktorý má Benu skutočne prepracovaný.

Vernostný program Benu lekáreň

Pre využívanie vernostného programu Benu lekáreň je potrebné vlastniť vernostnú kartu Benu lekáreň. O tú môžete pohodlne požiadať online, ale aj pri návšteve niektorej z pobočiek Benu lekáreň. Aké výhody teda môžete získať?

Body za nakupovanie

Za každý nákup, bez ohľadu na to, či bol vykonaný na pobočke lekárne alebo v eshope získavate body podľa jednoduchého pravidla 1 € = 1 bod. Ak teda nakúpite za 100 €, tak sa na vašu vernostnú kartu uloží 100 bodov.

2x viac bodov

Pri nákupe vybraných produktov, získavate dvojnásobný počet bodov. Aktuálne táto akcia platí pri produktoch značky LIVSANE. Za viaceré ďalšie produkty môžete získať taktiež väčšie množstvo vernostných bodov. Odporúčame odoberať Benu lekáreň newsletter.

Recept a e-recept lacnejšie až o 2 €

Využite vďaka vernostnému programu šancu ušetriť pr liekoch na predpis. Zľava na jedno balenie lieku môže dosiahnuť maximálne 0,25 € s DPH, no pri väčšom počte liekov na jeden lekársky predpis môžete získať zľavu až 2 €.

Obrázok

Okamžitá zľava

Máte nazbieraných už dosť vernostných bodov? Využite okamžitú zľavu na nákup a šetrite. Body teda meníte za finančnú zľavu.

Lepšie ceny na vybrané produkty

Ďalšou z množstva výhod sú lepšie ceny na vybrané produkty. Stačí byť iba členom vernostného  programu Benu lekáreň a môžete nakupovať výhodnejšie.

Ponuky ušité priamo pre vás

Prihláste sa na odber Benu lekáreň newsletteru a dostávajte akciové ponuky ušité priamo na mieru pre vás.

Darček k sviatku

Máte sviatok? Môžete sa tešiť na darček od Benu lekáreň. K dispozícii opäť pre všetkých členov vernostného programu.

Meranie zdravotných hodnôt

Členovia vernostného programu môžu využiť možnosť odmerania zdravotných hodnôt na pobočkách Benu lekáreň za zvýhodnené ceny.

Tak ako? Presvedčili sme vás? Benu vernostný program je skutočne výhodný a pomôže vám výrazne ušetriť. Nezabúdajte, že výhody vernostného programu môžete kombinovať so skvelými zľavovými kupónmi, ktoré nájdete na Tipli. Samozrejmosťou je aj cashback v hodnote až 3,75 %. Ak ste si predsalen nevybrali, pozrite sa na Dr.Max akcie.

Súvisiace obchody

BENU Lekáreň

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa