Black Friday 2021 - obrovské zľavy a peniaze späť

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Opäť po roku tu je najväčšia nákupná horúčka! Black Friday 2021 vám prináša skvelé zľavy, akcie a samozrejme aj cashback. Šetrite spolu s Tipli.

V roku 2020 sa nákupná akcia roka, Black Friday, diala prevažne v online priestore. Dôvodom bola stále prebiehajúca pandémia koronavírusu. Inak tomu nebude ani tento rok. Obrovské zľavy, akcie bude opäť ako počas Black Friday 2020 poskytovať väčšina obchodov online. Pripravte sa na Black Friday 2021 spolu s Tipli a zistite, ako ušetriť desiatky, ba až stovky eur počas tohto každoročného nákupného šialenstva.

Black Friday 2021, čiže Čierny piatok, pripadá tento rok na 26. novembra. Viaceré obchody však natiahnu túto akciu na celý víkend a dajú vám tak jedinečnú možnosť ušetriť až počas troch dní. Nezabúdajte, že okrem skvelých zľavových kupónov a kódov, môžete využiť aj cashback, čiže peniaze naspäť od Tipli. Vyberte si váš obľúbený obchod, prezrite si skvelé Black Friday zľavy, prekliknite sa naň cez Tipli a už iba dokončite nákup. Nie len, že ušetríte, ale môžete sa tešiť aj na cashback od Tipli. A to sa oplatí.

Black Friday 2021 obchody

Tak, ako každý rok, aj tento krát sa do akcie Black Friday 2021 zapojili tí najväčší hráči. Medzi najpopulárnejšie obchody patrí určite About You, Notino, BonPrix, Datart a mnohé ďalšie. Je len na vás, či zháňate nové elektro, oblečenie, či doplnky do domácnosti. Najvýhodnejšie ponuky roka nájdete práve cez Black Friday.

Obrázok

Ako ušetriť cez Black Friday

Existujú tri základné spôsoby, ako môžete ušetriť, čo možno najviac pri Black Friday:

  1. Zľavy a akcie
  2. Zľavové kódy a kupóny
  3. Cashback

Veľkou výhodou je, že všetky tri typy sa dajú kombinovať a využiť naraz. Poďme sa bližšie pozrieť na každý z nich.

Black Friday zľavy a akcie

Áno, rôzne zľavy a akcie sa dajú využiť po celý rok, no práve cez Black Friday sú rozhodne najväčšie. Na Tipli sme pre vás dali dokopy (takmer) všetky najlepšie zľavy a akcie. Prezrite si Black Friday 2021 zľavy a akcie a zistite, ako môžete ušetriť.

Black Friday zľavové kódy a kupóny

Okrem zliav a akcií sú v ponuke aj rôzne špeciálne Black Friday 2021 zľavové kódy a kupóny, ktoré vám pomôže ušetriť ešte omnoho viac. Platia zväčša na jedinečné produkty a často nie sú viditeľné priamo na webovej stránke predajcu. Spoľahnite sa preto na Tipli, kde vám Black Friday zľavové kódy a kupóny prehľadne zoradíme a ukážeme rovno k použitiu.

Black Friday cashback

Cashback, čiže peniaze naspäť z každej objednávky vám určite nemusíme bližšie predstavovať. Princíp fungovania je totiž mimoriadne jednoduchý. Vyberiete si váš obľúbený eshop, prekliknete sa naň cez Tipli, nakúpite tak ako zvyčajne a následne sa vám na váš účet vráti časť peňazí. Je to jednoduché a zvládne to naozaj každý. Cashback môžete samozrejme využívať aj počas Black Friday 2021.

Black Friday 2021 najväčšie zľavy

Prinášame vám aj zoznam TOP 5 obchodov, kde môžete počas Black Friday ušetriť najviac kombináciou vyššie spomenutých troch typov. Nezabudnite však, že na Tipli nájdete aj všetky Black Friday 2021 zľavové kupóny.

Hej.sk

Internetový obchod Hej.sk je každoročne jedným z lídrov počas Black Friday. Inak tomu nebude ani tento rok. Obrovské zľavy na elektro a rôzne iné produkty za neuveriteľné ceny. Navyše sú k dispozícii aj rôzne zľavové kódy a cashback od Tipli. 

Notino

Známa parfuméria Notino prípravy na Black Friday 2021 taktiež nepodcenila. Skvelé zľavy na parfémy a kozmetiku sú rozhodne niečo, čo by ste nemali premeškať. Poponáhľajte sa! Často sa stáva, že to najlepšie sa vypredá expresne rýchlo.

BonPrix

Z kategórie móda a obuv prináša každoročne tie najzaujímavejšie ponuky počas Black Friday práve eshop BonPrix. Skombinujte skvelé zľavy, so zľavovými kódmi a cashbackom až vo výške 5 % z hodnoty objednávky, aby ste ušetrili čo najviac.

Datart

Ďalší zástupca skvelej elektroniky za skvelé ceny! Datart Black Friday 2021 ponuka je úžasnou príležitosťou ušetriť. Navyše opäť aj s cashbackom vo výške až 1,5 %. A to sa oplatí!

About You

Na záver to najlepšie? Internetový obchod About You prináša skvelé zľavy na oblečenie počas celého roka, no Black Friday 2021 bude opäť špeciálny. Skvelé ponuky, ktoré inde nenájdete a cashback vo výške až 7,5 %. Žeby jeden z najvýhodnejších nákupov počas Black Friday 2021?

Obrázok

Možností ako ušetriť počas Black Friday 2021 je naozaj niekoľko. Výber tej najlepšej je už len na vás. My v Tipli vám aj naďalej budeme prinášať ten najlepší servis, veľké množstvo zľavových kupónov, kódov a samozrejme aj váš obľúbený cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu.

Súvisiace obchody

Bonprix, Hej.sk, Notino, Datart, About You

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa