Buďte Glami! Stovky trendy obchodov na jednom mieste

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Viete presne, čo chcete, ale ja po tom, ako prechádzate obchody, neviete nájsť to pravé? Chcete prechádzať naraz stovky obchodov a nájsť svoj vysnívaný outfit po pár kliknutiach? Hľadajte na Glami!

Chcete prechádzať všetkými svojimi obľúbenými obchodmi s módnym oblečením naraz? Alebo chcete objaviť nové a prezrieť si čo sa práve nosí? Glami vám umožní oboje! Módny portál Glami je obrovský katalóg, ktorý združuje najrôznejšie značky a obchody s oblečením, aby ste mohli pohodlne vyberať zo všetkých naraz podľa vašich požiadaviek.

Ako Glami funguje?

Predstavte si ideálny kúsok oblečenia do najmenších detailov. Túžite po vypasovaných červených šatách? Alebo po modrej športovej sukni? Povedzte si o ne! Napíšte do vyhľadávača na Glami.sk, čo presne hľadáte. Okamžite vám vyhľadá všetky dostupné položky, ktoré zodpovedajú vašim parametrom. Taktiež si môžete špecifikovať váš výber podľa značky alebo dopravy zadarmo.

Glami

Glami ponúka tovar stoviek obchodov a stoviek značiek. Nájdete tu najlepší výber z obchodov ZOOT, Orsay alebo BonPrix a značiek Converse, Adidas, Reserved a tak ďalej. Výber je nevyčerpateľný! Nájdete tu športovné topánky aj plesové šaty – proste všetko, na čo si spomeniete.

Ako nakupovať na Glami?

Glami je len prostredník – oblečenie si tu vyberiete, ale akonáhle kliknete na vybraný produkt, Glami vás presmeruje do konkrétneho módneho obchodu a nakupujete priamo na ňom. Na stránkach nájdete rozšírene informácie o produkte, ktoré by vás mohli zaujímať. Vyberáte si veľkosť, farebnú kombináciu a neskôr v košíku aj spôsob platby. Takže Glami je brána do sveta módy, vďaka ktorej môžete vstúpiť kamkoľvek sa vám zachce.

Aké kúsky na Glami nájdete?

Svet módy je nekonečný a s Glami si ho môžete užívať dosýtosti. Nájdete tu pánske, dámske aj detské oblečenie na všetky príležitosti. Pokiaľ tu hľadáte niečo veľmi konkrétne, vaše kroky by mali zamieriť práve tu. Aké produkty sú na Glami najpopulárnejšie?

Prekrásné Glami šaty

Pekné šaty patria do šatníka každej ženy. Príležitosti, kam si ich vziať je nespočítateľné množstvo. Krásne krajkové šaty na svadbu, puzdrové do práce, letné v červenej farbe na rande alebo športové na prechádzku. Práve teraz nájdete vyše 40 000 Glami šiat. Určite sa nestane, že si nevyberiete a nezamilujete sa do tých pravých. Nájdete tu obrovské množstvo farieb aj strihy na rôzne slávnostné aj každodenné príležitosti.

Glami šaty

Tieto krásne šaty nájdete vo vyhľadávači Glami.

Glami kabelky

Túto Glami kabelku nájdete v obchode Bibloo.

Glami kabelky pre každú ženu

Kabelka je dokonalým doplnkom každého outfitu a navyše do nej schováte všetko, čo so sebou potrebujte mať. Pokiaľ so sebou nosíte notebook, tak určite oceníte priestrannejšiu kabelku s dlhšími ušami. Na party s najlepšou kamoškou vám naopak postačí listová kabelka do ktorej dáte mobil, kľúče, peniaze a rúž. Jedna kabelka, nám ženám, určite nestačí. Preto tu nájdete vyše 50 000 kusov Glami kabeliek.

Pohodlné Glami topánky

A s čím sa kabelka kombinuje najlepšie? Predsa s krásnymi topánkami. Lodičky, poltopánky, sandálky alebo tenisky. Mať pohodlné topánky je nutnosť kedykoľvek odídete z domu. Zabudnite na topánky, ktoré síce na nohe vyzerajú krásne, ale pri každom kroku trpíte a odierajú vám päty. Zaslúžite si pohodlie, preto Glami topánky na vás čakajú v obrovskom výbere cez 100 000 kusov vo všetkých veľkostiach.

Glami topánky

Tieto Glami topánky nájdete v obchod BonPrix.

Kde hľadať Glami zľavy?

Pretože Glami združuje veľké množstvo obchodov, nájdete tu pochopiteľne aj množstvo zliav a všetky naraz. Stačí priamo na ich stránke vstúpiť do sekcie Zľavy a začať vyberať. Pokiaľ sa nechcete preklikávať všetkým, stačí si vyfiltrovať zľavnený tovar v jednotlivých kategóriách.

Glami zľavy

A nezabudnite, že všetky zľavy strážime za vás! Pokiaľ sa na Glami objaví niečo špeciálne, buďte si istý, že vás na to v Tipli upozorníme, ako prvý v kategórií zľavy a zľavové kupóny!

Zavítajte na Glami a užívajte si nekonečné nákupy

Pokiaľ máte svoje vysnené kúsky odevov, Glami vám ich všetky splní! Neveríte? Presvedčte sa o ich neuveriteľne ponuke sami!

Nakúpiť na Glami

Pre Váš spokojený nákup odporúčame skúsiť ďalšie nákupné galérie - napríklad ebay!

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, DEICHMANN, ZOOT, Blancheporte.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa