Čo si obliecť v lete? Aktuálny BonPrix katalóg vám poradí

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Prichádzajúce leto volá po obnove šatníka. Aktuálny BonPrix katalóg je tu práve pre to, aby vám poradil, čo je momentálne moderné. Tak vyberte pre seba a svojich blízkych to nejlepšie sezónne oblečenie, ktoré si dokážete predstaviť.

Chcete si zaobstarať krásne kúsky na leto? Presne pre tieto prípady je tu BonPrix! Aktuálny BonPrix katalóg vám poskytne ponuku všetkých najlepších šiat, letných blúzok alebo pohodlných topánok na leto. Ako pre dámy, tak pre pánov ponúka katalóg len to najlepšie a navyše za bezkonkurenčné ceny. Ešte nemáte aktuálny BonPrix katalóg? Prezradíme vám, prečo si ho zaobstarať.

Výhodou katalógu je, že máte každé dva mesiace prehľad o tých najnovších trendoch. Stačí totiž prvá objednávka z BonPrix a budete dostávať katalóg na adresu pravidelne šesťkrát do roka.

Ako získať aktuálny BonPrix katalóg?

Vďaka aktuálnemu BonPrix katalógu budete mať prehľad o najnovších a najmodernejších kusoch oblečenia. BonPrix totiž ponúka tie najzaujímavejšie produkty ženám, ale aj mužom. Ako môžete katalóg získať aj vy?

Je to jednoduché. Stačí si na stránkach BonPrix.sk v sekcii objednávky vyžiadať zasielanie aktuálneho BonPrix katalógu na vašu adresu. Po vyplnení rýchleho a prehľadného dotazníka potom bude chodiť katalóg vždy k vám domov a tak neprídete o žiadnu zo skvelých ponúk. O moderných tričkách, džínsoch a doplnkoch budete mať vždy prehľad.

aktuálny BonPrix katalóg

Aktuálny BonPrix katalóg - ako objednať tovar

aktuálny BonPrix katalog

Aktuálny BonPrix katalóg sa stane vašim skvelým pomocníkom pri objednávaní tovaru. Každý kus oblečenia má svoj vlastný kód, ktorý jednoducho zapíšete do objednávacieho listu priloženého ku katalógu. V tabuľke veľkostí ľahko zistíte, ktoré číslo vami zvolenej košele či nohavíc si vybrať.

O dostupnosti tovaru sa môžete informovať na stránkach obchodu. Aj tu jednoducho zapíšete kód vybraného oblečenia z katalógu a zistíte či je váš vysnívaný kúsok k dipozícii. Pokiaľ teda máte strach, že leto už je v plnom prúde a vaše BonPrix plavky sú už vypredané, skontrolujte si ich počet na sklade ešte pred odoslaním objednávky.

aktuálne BonPrix plavky

BonPrix šaty

Letná sezóna neznamená len plavky. BonPrix vám vo svojom aktuálnom katalógu v letných mesiacoch ponúkne aj kopec iného oblečenia. Vaše nohy sa budú cítiť pohodlne v moderných žabkách a pánov určite očaríte v ľahkej letnej blúzke.

Leto je obdobím, kedy môžeme zažiariť a svoju krásu ešte zvýrazniť letným oblečením. Nielen v plavkách sa ale dajú dámske krivky dobre ukázať. Pozrite sa do aktuálneho BonPrix katalógu na BonPrix šaty. S istotou tak zažiarite aj v parných letných dňoch a navyše sa budete cítiť sviežo a moderne.

aktuálne BonPrix šaty

Čo vám prináša aktuálny BonPrix katalóg?

Katalóg prináša tie najlepšie sezónne kúsky, jeho veľkou výhodou je však tiež jeho rozdelenie do 3 hlavných kategórií. Ktoré to sú?

  • Ženy - šaty, dámské blúzky a nohavice
  • Muži - pánska móda a pánske spodné prádlo
  • Domácnosť - vankúše, obliečky a bytové doplnky

Už ste si vybrali? Pokiaľ nie, teraz je tá pravá chvíľa navštíviť BonPrix.

Prezrieť si aktuálny BonPrix leták

Súvisiace obchody

Answear, Astratex.sk, BIBLOO, Bonprix, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa