Vyberte si BonPrix šaty na každú príležitosť!

Tipy k nákupuMóda  |  Tipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Nosíte šaty, či prší alebo svieti slnko? Máte ich plnú skriňu a ku každým vhodnú kabelku a topánočky? Alebo by ste chceli? Vedzte, že na BonPrix nájdete šaty do každého počasia a vhodné kamkoľvek - stačí si vybrať!

Pekné a dobre padnúce šaty pristanú bez výnimky každej žene - stačí si vybrať správny kúsok a hneď máte užší pas alebo dlhšie nohy. Ale na akú príležitosť si vziať aké šaty? Pozrite sa na BonPrix, nájdete tu pekné a lacné šaty na každú príležitosť!

bonprix letné šaty

Oblečte si BonPrix letné šaty

Keď to slniečko rozpáli na plné obrátky, rozpáľte to tiež! Je načase vytiahnuť šaty tých najvýraznejších vzorov a najkrikľavejších farieb, aké len nájdete. Koniec koncov, kedy si prežiarite skriňu, keď nie práve na jar a v lete, keď všade kvitnú stromy a príroda sa prebúdza po dlhej zime? Na výber máte z krátkych mini i dlhších BonPrix letných šiat, záleží teda len na vás, ako veľmi si chcete opáliť nohy. Vyberajte vzdušné materiály, aby ste sa v nich nepotili.

TIP: Musíte si vziať silonky lebo šaty sa vám k nohám pri chôdzi lepia a kĺžu hore? Postriekajte si nohy zo všetkých strán lakom na vlasy a šaty zostanú na mieste.

Stavte na plesové šaty BonPrix ...

Skôr než sa zbadáte, plesová sezóna je tu opäť! A v minuloročných šatách na ten istý ples ísť predsa nemôžete ;-). Dajte pri výbere pozor na stupeň formálnosti daného plesu. Niektoré akcie majú prísny dresscode - podľa spoločenských pravidiel na ples patrí veľká večerná róba a teda by ste mali voliť plesové šaty BonPrix, ktoré sú dlhé. Ale je veľa plesov (predovšetkým dedinských alebo študentských), kde sa toto pravidlo nedodržiava a budú vám stačiť krátke plesové šaty.

TIP: Pri výbere dlhých šiat dajte pozor na ich dĺžku vzhľadom k výške podpätkov, ktoré k nim budete nosiť. Len o pár centimetrov dlhšie a už si šaty pri chôdzi nechtiac pošliapete.

plesové šaty bonprix
bonprix spoločenské šaty

...alebo BonPrix spoločenské šaty

Organizuje vaša firma výročný večierok? Idete na svadbu príbuzného alebo priateľov? Pohodlné spoločenské šaty by nemali chýbať v žiadnej skrini. Väčšinou sa nemusíte striktne držať dĺžky a vystačíte si s elegantným, jemne zdobeným kúskom. Farbu voľte podľa toho, ako veľmi na seba chcete upútať pozornosť - ale je lepšie držať sa skôr striedmejších odtieňov, aby ste na seba nestiahli aj nežiaducu pozornosť.

TIP: Podľa povahy spoločenskej akcie sa môže stať, že sa veľa nastojíte a nachodíte. Dajte teda veľký pozor aj na výber pohodlnej, spoločenskej obuvi. A Bonprix šaty sa krásne hodia so Zoot topánkami!

Kam v BonPrix večerných šatách?

Vyrážate s najlepšou kamarátkou na koktail a navštívite pár diskoték? Potom vsaďte napríklad na malé čierne BonPrix večerné šaty – s tými nešliapnete nikdy vedľa. Sú pohodlné a čierna vyzerá v každej situácii tajomne a sexi. A vedeli ste, že za malé čierne vďačíme návrhárke Coco Chanel? Dovtedy bola čierna spájaná len s nosením smútku - až Coco Chanel navrhla krátke čierne šaty a umiestnila ich na výslnie sveta módy, kde sa držia dodnes. O ich popularizáciu sa postarala herečka Audrey Hebpurn vo filme Raňajky u Tiffanyho.. Vyberte si tie najkrajšie spoločenské šaty a buďte za hviezdu.

TIP: Vyberte si k šatám perfektne padnúce spodné prádlo z Astratex.

bonprix večerné šaty

bonprix pletené šaty

V teple v BonPrix pletených šatách

Začína ísť do tuhého? Je vám zima, keď skoro ráno idete do práce a potrebujete niečo teplejšieho? Vyskúšajte BonPrix pletené šaty! Sú hrejivé, mäkkučké na dotyk a vďaka materiálu vám bude v nich fantasticky pohodlne, pretože sa prispôsobia každému vášmu pohybu. Žiadna potreba odopínania zipsu ani úzka sukňa, v ktorej sotva urobíte krok. Tieto BonPrix šaty vám budú perfektným spoločníkom po celý deň a s výnimkou formálnych akcií ich môže vziať kdekoľvek.

TIP: Pletené šaty sa úžasne hodia aj na zimu - zohrejú vás totiž rovnako ako huňatý sveter. A keď ich skombinujete so širokým opaskom a vysokými čižmami, nikdy nešliapnete vedľa!

Využite Bonprix zľavy a nakupujte lacno nielen šaty.

Chcete na BonPrix nakúpiť ešte lacnejšie? Poradíme vám, kedy prebiehajú aké BonPrix zľavy a aké zľavové kupóny tu môžete využiť! ✩

Využiť BonPrix zľavy

Súvisiace obchody

Bonprix, halens, Blancheporte.sk, Trendovo.sk, Fashion Mafia

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa