Dámy, pripravte sa na prvý máj!

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Po Valentíne sa neviete dočkať na pravý slovenský sviatok zamilovaných? Prvý máj je predo dvermi tak sa na neho poriadne pripravte!

Prvý máj je slovenský sviatok lásky. Každú ženu by mal pod rozkvitnutou čerešnou pobozkať jej drahý, aby neuschla. Inak je to tiež skvelá príležitosť urobiť si precházku parkom prevoňaným jarnými kvetmi. Ako sa na tento romantický deň nachystať?

Romantický outfit

Dámy, připravte se na prvního máje! 3

Jarné kolekcie v obchodoch kvitnú ako lúky! V kvietkovaných šatách budete romantická, nežná a neodolateľná. Nezabudnite ale sledovať počasie – keby sa máj začal náhodou aprílovo myslite aj na nejakú teplú bundičku. Pekný výber štýlových koženiek nájdete v Pull and Bear.

Kúpiť outfit na Orsay

Ľahký make-up

Dámy, připravte se na prvního máje! 2

Nalíčte sa iba tak, aby ste sa sama cítili dobre. Niekedy stačí aj balzam na pery s vôňou jahody. Ak ale v líčení už dlho chcete skúsiť niečo nové, máte skvelú príležitosť. Nezabudnite pritom na to, že správny make-up by mal prirodzenú krásu podtrhávať, nie zakrývať.

Kúpiť make-up na Notino

Pôvabný parfém

Dámy, připravte se na prvního máje! 1

Krásná vôňa je ideálny spôsob, ako na seba upútať pozornosť. Ak nosíte ľahký parfém, otočí sa za vami každý, komu vaša vôňa zalahodí. A pre svoju lásku budete úplne neodolateľná.

Tipli TIP: Notino do 30. 4. rozpredává obľúbené značky parfémov – oproti bežným cenám ušetríte až 75 %!

Kúpiť parfém na Notino

Zvodné prádlo

Balíme na romantickou dovolenou 3

Keď sa rande pretiahne do večerných hodín, myslite aj na spoločne strávené intímne chvíle a dajte si na sebe záležať. Dobre padnúce zvodné spodné prádlo z luxusných materiálov navodí tú správnu atmosféru.

Tipli TIP: Až do 30.4. na Astratex prebiehajú zľavy až 25 % s kódom BFS417.

Kúpiť prádlo na Astratex

Malý darček pre neho

Dámy, připravte se na prvního máje! 4

Vaša láska si zaslúži to najlepšie. Ale čo kúpiť na prvý máj a pritom sa bez problému vojsť do pár eur? Sama iste najlepšie viete, čím ho potešíte – príjemnou kolínskou, chytľavou knižkou alebo nejakým praktickým doplnkom? Rovnako ako Valentín je aj prvý máj sviatok všetkých zamilovaných, takže sa nebojte inšpirovať aj ním. Poradíme, kde zoženiete darčeky do 20 €!

Tipli TIP: Na Market24 práve prebieha jarný výpredaj a zľavy až 75%.

Kúpiť darček na Market24

Kde stráviť prvý máj?

Dámy, připravte se na prvního máje! 5

Utečte každodennému stereotypu a vyrazte osláviť prvý máj na nejaké pekné miesto. Môžete si predĺžený víkend užiť na spoločnom wellness alebo napríklad na romantickej horskej chate.

Už hľadáte rozkvitnutú čerešnu, pod ktorou by vás láska mohla na prvý máj pobozkať? Alebo radšej strávite celý deň vo vyhriatej posteli a budete spoločne sledovať svoje obľúbené filmy? Podeľte sa s nami o svoje zamilované plány.

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Travelking, Market24.sk, Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa