E-shop H&M – štýl a dizajn za zlomok ceny

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 27. 3. 2023

Originálne oblečenie, ktoré podtrhne vašu osobnosť. Rafinované línie, atraktívne farby pre dokonalý pocit – pohodlia, luxusu a krásy. Stačí urobiť pár klikov a vďaka H&M máte vo svojom šatníku vychytané kúsky za neuveriteľné ceny.

Behanie po nákupných centrách má síce svoje čaro, no jednoduchá orientácia a pohodlie domova pri nakupovaní majú čo do seba. Švédsky maloobchodný reťazec s módou H&M ponúka vo svojom e-shope nadšencom trendy kúskov kvalitu pri príjemne nastavených cenách.

H&M sortiment

Rôznorodý sortiment, prijateľné ceny a vkusný odev robia z módnej značky lídra na trhu. Móda H&M online rozžiari oči nejednej nákupnej maniačke. Z pohodlia svojej obývačky môžu sledovať, vyberať a nakupovať najnovšie módne trendy. Od spodnej bielizne, cez ležérne každodenné kúsky, po šik oblečenie do kancelárie. Poteší sa i drsnejšie pohlavie a taktiež mamičky, ktoré majú na výber pestré kúsky pre svoje ratolesti, a dokonca aj tehuľky, pretože H&M predáva aj tehotenské oblečenie. Každý si príde na svoje!

ModaHM

H&M ponúka množstvo módnych trendov, ktoré potešia nejednu nákupnú maniačku. 

Švédsky gigant kopíruje to najlepšie z módneho dizajnu, pričom H&M kolekcie bývajú veľmi vydarené. Za značkou stoja samé zvučné mená, ktoré vniesli do módy jedinečný štýl. Za zmienku stojí spolupráca so známymi návrhármi, ktorí si navrhli vlastné kúsky pod hlavičkou švédskej módy. Jedným z prvých odvážlivcov bol Karl Lagerfeld, vďaka ktorému ľudia mohli získať produkty od veľkého návrhára za pomerne nízku cenu.

Do portfólia najznámejšej švédskej odevnej spoločnosti patrila aj značka Balmain, ktorú propagovali vychytené modelky Kendall Jenner a Jordan Dunn. Každú chvíľu sa objaví nový návrhár a s ním nová spolupráca, ktorou H&M rozvíri vody v módnom svete.

E-shop H&M v skratke

Najväčšia módna spoločnosť H&M spustila na Slovensku predaj cez internet v roku 2015. H&M online ponúka rovnaké kolekcie ako v kamenných obchodoch, pričom niekoľko produktov je celoročne k dispozícii len online. Na webe nechýba ani sekcia s bytovými dekoráciami H&M Home. Okrem nových kolekcií a zľavových akcií ponúka značka i sezónne výpredaje. 

Zľavový kód HM

Hoci H&M Slovensko ponúka módne kúsky za ľudové ceny, môžete ich získať ešte lacnejšie! Stačí len vedieť, ako na to! Vaša peňaženka tak utrpí najmenšiu stratu.

H&M

H&M ponúka široký sortiment oblečenia a módnych doplnkov.

Tipli ponúka množstvo zľavových kupónov a zliav, aby boli vaše nákupy čo najvýhodnejšie. Ak ste si obľúbili švédskeho giganta, dobrá správa! Môžete využiť zľavový kupón, vďaka ktorému bude nakupovanie jedna radosť.

Stačí len zadať do vyhľadávača na Tipli názov obchodu, ktorého zľavy chcete nájsť. Dostanete sa na profil H&M, v ktorom máte zobrazené všetky prebiehajúce zľavy. Vždy, keď je k dispozícii, tak tu nájdete zľavový kód HM. Aktuálne môžete využiť 10% zľavu na nákup módy H&M online, ktorú získate pri odbere newslettra.

Do konca februára môžete nakupovať produkty v e-shope H&M vďaka Tipli vo zvýhodnenej cene! Na čo ešte čakáte? Dajte svojmu šatníku jarný vánok v podobe nových módnych trendov. Šatník môžete tiež obmeniť s obchodom s Bigbrands!

Zľava 10 % na nákup v H&M

Každý deň pre vás hľadáme zaujímavé zľavy a kupóny na slovenskom internete. Objavili sme pre vás 10% zľavu v obchode H&M, ktorá by vám mohla priniesť nové módne vychytávky do šatníka.

Získať zľavu

Súvisiace obchody

Bonprix, Najlepšia móda, Trendovo.sk, GANT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa