Hej.sk príbeh predajne a eshopu

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli  |  Akčné ponuky a výpredaje  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Hej.sk patrí do holdingu HP Tronic, ktorý okrem Slovenska pôsobí aj na českom a poľskom trhu. Prvý predaj cez internet uskutočnila česká pobočka Kasa.cz už v roku 1999. V roku 2003 bola otvorená prvá pobočka na Slovensku a tým odštartovaný predaj v Hej.sk.

V súčastnosti je Hej.sk najväčší internetový obchod na Slovensku. Prakticky na ňom kúpite takmer všetko! Široký sortiment tovaru pozostáva zo spotrebnej elektroniky, domácich spotrebičov, foto a výpočtovej techniky, športových potrieb, krmív pre zvieratká, kozmetiky a takto by sme mohli vymenovávať ešte pekne dlho. V hej.sk sa snažia nie iba o najširší sortiment, ale aj o kvalitný tovar a dostupné ceny.

Od internetovej kaviarne k e-shopu

Spoločnosť založili bratia Martin a Peter Kasoví počas svojho štúdia na vysokej škole. S počiatku plánovali založiť internetovú kaviareň s vedľajším predajom dátových nosičov cez internet. Neskôr sa najmä Martin venoval výhradne e-shopu, prerušil vysokú školu a otvoril predajňu. Spoločnosť rástla rapídnym tempom. O dva roky expandovala na Slovensko, neskôr aj do Nemecka, Poľska a Maďarska (v súčasnosti už v Nemecku a Maďarsku nepôsobí).

K jej veľkým úspechom sa ráta získanie ocenenia za 2. najrýchlejšie rastúcu firmu v ČR! V roku 2008 sa spoločnosť spojila s internetovým obchodom Obchodní-dům.cz a v roku 2010 dochádza k zjednoteniu všetkých obchodov Holdingu Kasa.cz a Obchodni-dům.cz pod Internet Retail a.s., ktorú neskôr preberá zlínska skupina HP TRONIC Zlín. Táto spoločnosť zaberá popredné miesto v odvetví elektronika v Česku a na Slovensku.

Hej.sk kontakt

Hej.sk má na Slovensku otvorené tri Hejhouse predajne, kde si viete tovar fyzicky pozrieť a zároveň vyzdvihnúť a dve Hej výdajne. Tovar si tiež môžete vyzdvihnúť na niektorom z ďalších 13 partnerských obchodov. Pozrite sa kde sa nachádzajú Hej predajne a môžete veselo nakupovať.

mapa predajní Hej.sk na Slovensku

Hej.sk predajne a výdajne miesta na Slovensku.

HEJHOUSE Bratislava - Adresa: Pestovateľská 13, 821 04 Bratislava.

Ako sa tam dostanem? Autobusom č. 96 alebo 61. Zastávka AVION – IKEA, kde je potrebné prejsť pešo na druhú stranu cez svetelnú križovatku smerom k OC KORZO. Pre autá je tu výborná možnosť parkovania. Otváracie hodiny: Po-Ne od 8:00 do 20:00.

HEJHOUSE Zvolen - Adresa: Obchodná 2, 960 01 Zvolen.

Ako sa tam dostanem? Autobusom linkami 1, 3, 6, 8, 9, 12, 15 zastávka Západ-Tepličky, ďalej cca 200m pešo, smer TESCO extra. Možnosť parkovania je na veľkom parkovisku priamo pred predajňou. Otváracie hodiny: Po-Ne od 8:00 do 20:00.

HEJHOUSE Žilina - Adresa: Bajzova 39/B, 010 01 Žilina.

Ako sa tam dostanem? Linky č. 4, 5, 7, 14 - všetko smer Lidl, Tesco. Možnosť parkovania je priamo pred predajňou. Otváracie hodiny: Po-So od 9:00 do 19:00.

Výdajna Senec - Adresa: Diaľničná cesta č.6, budova DC 10B, Senec 903 01.

Ako sa tam dostanem? Pre autobusovú dopravu využite zastávku Senec - logistické centrum. Otváracie hodiny: Po-Pia od 9:00 do 18:00.

Výdajna Trenčín - Adresa: Soblahovská 3161, 911 01 Trenčín.

Ako sa tam dostanem? Zástavka Pod Juhom (na znamenie), spoje: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 13, 17, 22, 23, 25, 28 a zástavka Cintorínska, spoje: 5, 7, 8, 17, 28. Otváracie hodiny: Po-Pia od 9:00 do 18:00. So od 9:00 do 12.

E-shop Hej.sk

Prečo by ste mali nakupovať práve na e-shope Hej? Internetový obchod Hej.sk vám prináša šesť dôvodov, prečo je práve on tou správnou voľbou!

  • Osobný odber zadarmo: vo výdajniach Hej.sk v Bratislave, Senci, Trenčíne, Zvolene a Žiline.
  • HEJ komfort: komfortné doručenie rozmernejších domácich spotrebičov alebo elektroniky až do domu, bytu alebo kancelárie.
  • 1450 odberných miest.
  • Nízke ceny dopravy: od najlacnejšej 3,60 € (Balík na poštu a BalíkoBOX) po najdrahšiu 19,99 € (HEJ komfort plus).
  • 3 predajne: HEJHOUSE Bratislava, HEJHOUSE Zvolen, HEJHOUSE Žilina.
  • Výhodný nákup na splátky: program predaja na splátky za veľmi výhodných finančných podmienok a s minimálnou administratívou.

Ako ušetriť na nákupe na Tipli?

  1. Cashback od Tipli - už ste boli odmeňovaný za nákup? Je to skvelý pocit a práve s naším systémom cashback vás odmeníme za každý online nákup. Z dokončenej objednávky vám vrátime určité % späť. Nezabudnite sa registrovať a nakupujte výhodne.
  2. Zľavy a zľavové kódy - každý obchod ponúka zľavy a my vám poskytujeme kompletný zoznam vždy aktuálnych Hej.sk zliav a zľavových kupónov.

Využite naše služby a nakupujte vždy výhodnejšie!

Radi nakupujete výhodne? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Hej.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa