Jarné bundy pre každú postavu

Tipy k nákupuMóda  |  Akčné ponuky a výpredaje  |  Nakupovanie 2. 2. 2023

Prvý jarný deň je úspešne za nami. Konečne prišlo obdobie kedy sa môžeme tešiť na štebotanie vtáčikov, slnko a v neposlednom rade, konečne môžeme odložiť všetky hrubé zimné kabáty a bundy. Ako sa na jar pripravujete vy? My odporúčame privítať ju nákupom peknej jarnej bundy.

Bonprix ponúka širokú škálu jarných bundičiek, cez trenčkoty, kožené bundy až po farebné a zaujímavé jarné bluzóny. Aby to neboli len reči, pripravili sme si pre vás aj zopár príkladov s jednoduchými radami ako tieto jarné bundy štýlovo skombinovať s ostatným oblečením.

Chcete pri nákupe navyše ušetriť? Využite Tipli

Stačí ak sa zaregistrujete na stránku Tipli a prekliknete sa cez ňu k nákupu. Pri objednávke z Bonprix získate až 4,5 % z ceny vášho nákupu späť.

Nakupovať cez Tipli »

Džínsová bunda RAINBOW

Džínsová bunda si nájde miesto v každom šatníku. Táto bunda značky RAINBOW však nie je tak úplne klasická. Celá bunda má štýlový zničený efekt a vzadu veľkú 3D kvetovanú aplikáciu, ktorá je ako stvorená na jar. Je vytvorená prevažne z bavlny a priliehavo strihaná, čo znamená že vám pekne obopne postavu. Takto výraznú bundičku môžete skombinovať s jednoduchými džínsami, jednofarebným tričkom a štýlový outfit je na svete.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena21,99 €
Cena s cashbackom21,17 €
jarné bundy
Nakupovať v Bonprix »


jarné bundy

Koženková bunda BODYFLIRT

Koženková bunda BODYGLIRT krásnej ružovej farby predstavuje jednoduchý, no zároveň veľmi módny kúsok. Jednoduchú bundu bez výrazného zdobenia môžete doplniť výraznejším oblečením . Vyskúšajte napríklad džínsy s výšivkou či výraznejšiu vzorovanú kabelku, ktorá váš jarný outfit oživí. Vonkajší materiál bundy je tvorený z viskózy a vnútorná podšívka z polyesteru.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena44,99 €
Cena s cashbackom43,30 €
Nakupovať v Bonprix »

Trenčkot BODYFLIRT

Aj keď je už jar, kabátikov sa ešte vzdávať nemusíte. Tento béžový trenčkot BODYFLIRT je ako stvorený pre jarné počasie. Vonkajší materiál tvorí prevažne bavlna a podšívka je vytvorená z polyesteru. Prednú stranu trenčkotu zdobia dve rady gombíkov a taktiež opasok, ktorý vám obopne a krásne vytvaruje postavu. Napriek tomu že je trenčkot jednoduchej béžovej farby pôsobí skôr ako výrazný kúsok a preto dokáže dotvoriť celý outfit. Zladíte ho napríklad s klasickými džínsami a čiernym tričkom ale perfektne sa bude hodiť aj k sukni .

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena49,99 €
Cena s cashbackom43,30 €
jarné bundy
Nakupovať v Bonprix »
jarné bundy

Parka RAINBOW

Parka RAINBOW je bundičkou, ktorá sa hodí k športovému outfitu. Má dlhý strih a je tvorená prevažne z polyesteru. Sivá farba parky je doplnená zaujímavými rukávmi s bielymi a ružovými pásmi. Bundu môžete skombinovať napríklad s pohodlnou jednofarebnou mikinou, džínsami alebo inými nohavicami a športovými teniskami, pri ktorých sa nebojte ani výraznejších vzorov. Tento a ďalšie krásne kúsky nájdete na Bonprix.sk.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena54,99 €
Cena s cashbackom52,93 €
Nakupovať v Bonprix »

Bluzón s potlačou BODYFLIRT

Výrazná biela bundička s potlačou a ligotavou aplikáciou je kúskom, s ktorým počas jari určite zažiarite. Materiál tvorí viskóza a ozdobné prvky prevažne polyester. Bluzón BODYFLIRT je kratšieho a voľnejšieho strihu. Vďaka tomu že je sám o sebe výrazný, zvyšok outfitu môžete dotvoriť jednoduchými kúskami, napríklad džínsami, jednofarebným tričkom a béžovými sandálmi, ktoré vytvoria krásny ženský vzhľad.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena29,99 €
Cena s cashbackom28,87 €
jarné bundy
Nakupovať v Bonprix »
jarné bundy

Bluzón ružový RAINBOW

Vintage ružový bluzón s kvetovanou potlačou je vytvorený z polyesteru. Má véčkový výstrih a je voľnejšieho strihu. Takýto výrazný kúsok oblečenia môžete skombinovať s voľnými jednofarebnými šatami a taktiež zladiť s ružovou kabelkou. Nebojte sa doplniť ani výraznejšie doplnky ako dlhšie náušnice či náhrdelník. Ružová bundička RAINBOW v kombinácií so šatami pôsobí veľmi jemne a žensky a určite sa v nej budete cítiť skvelo.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena24,99 €
Cena s cashbackom24,05€
Nakupovať v Bonprix »

Motorkárska bunda BODYFLIRT

Čierna motorkárska bunda BODYFLIRT je klasickým kúskom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Kvetované detaily na bundičke zmenia každý outfit na trendový a ženský. Bundičku môžete skombinovať napríklad s džínsami modrej alebo čiernej farby, ružovým tričkom a balerínami. Vrchný materiál a podšívka sú tvorené prevažne z polyesteru.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena29,99 €
Cena s cashbackom28,87 €
jarné bundy
Nakupovať v Bonprix »

Jarné bundičky a iné oblečenie s cashbackom

Nie len na stránke Bonprix nakúpite pekné jarné bundičky. Využite Tipli a získajte peniaze späť aj v iných obchodoch.

  • Answear.sk - štýlové oblečenie s cashbackom 4 %.
  • Orsay - nakúpte si elegantné ženské oblečenie s cashbackom až 2,5 %.
  • ZOOT - oblečenie s cashbackom 1,5 %.
  • BenoFashion - oblečenie so super zľavami.

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, ZOOT, Orsay, Zara

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa