Jarné Dni Marianne 2022 – obchody, zľavové kupóny, aplikácia

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Dni Marianne  |  Zľavové akcie 7. 9. 2022

Jarné Dni Marianne sa blížia. Môžete sa na ne tešiť už od 22. do 24. apríla. Preto pre vás máme článok, v ktorom sa dozviete čo sú dni Marianne, ako získať zľavové kupóny a aj to, ktoré obchody sa do tejto nákupnej akcie zapojili.

Možnosť získania zliav pri nákupoch dokáže veľmi potešiť. Máte možnosť nakúpiť rôzny tovar za skvelé ceny. Keď radi vyhľadávate akcie a kupóny, rozhodne si nenechajte ujsť Dni Marianne 2022. Ak ste o týchto dňoch ešte nepočuli, v tomto článku sa dozviete viac.

Čo sú Dni Marianne

Dni Marianne sú už zopár rokov nákupnými sviatkami. Sú úzko späté s časopismi Marianne a Marianne Bydlení. Ide o niekoľko dní, počas ktorých môžete získavať zľavy pomocou kupónov v mnohých obchodoch a e-shopoch. Dni Marianne sa konajú v Česku i na Slovensku.

Kedy budú Dni Marianne 2022

Tieto Dni Marianne budú voňať jarou, pretože sa začínajú 22. apríla a končia 24. apríla. Počas týchto dní budete môcť nakúpiť za super ceny, alebo získať rôzne darčeky. A to vo viac ako 3 500 obchodoch a e-shopoch. Takže si dátumy poznačte do kalendára, aby ste ich nezmeškali.

Kde nájdeme Marianne Lounges

Ak sa rozhodnete využiť zľavové kupóny Dni Marianne pri nákupoch v Avion Shopping Park v Bratislave, odporúčame navštíviť aj Marianne Lounge, ktorý sa bude nachádzať práve tam. Môžete tam získať rôzne darčeky za nákupy a aj tašku s logom Dni Marianne. Ak chcete získať darčeky, stačí priniesť 5 bločkov z nákupov. Ďalšie Marianne Lounges sa nachádzajú v Česku – v Prahe, Ostrave, Hradci Králové, Českých Budějoviciach, Zlíne a v Olomouci.

Dni Marianne kupóny a kódy

Počas Dní Marianne môžete získať množstvo zľavových kupónov a kódov. Možností, ako ich získať je viacero a každý si môže vybrať vlastný spôsob – potešia sa aj fanúšikovia tradičných papierových kupónov, no i priaznivci moderných technológií.

Papierové zľavové kupóny môžete nájsť v časopisoch Marianne a Marianne Bydlení alebo v Marianne katalógu. Tieto kupóny nájdete v aktuálnom aprílovom čísle. Treba však rátať s tým, že v katalógu Marianne budú kupóny do obchodov s kozmetikou, oblečením a obuvou a časopis Marianne vám ponúkne kupóny do obchodov s vybavením pre domácnosť a záhradu.

Ak máte radšej moderné spôsoby získania kupónov, alebo nemáte možnosť zakúpiť si časopis, kupóny si môžete zakúpiť za 4,49 EUR v mobilnej aplikácii, alebo priamo na webe Dni Marianne.

Dni Marianne aplikácia

V prípade, že chcete mať všetky zľavy na jednom mieste, môžete si nainštalovať do vášho smatfónu aplikáciu Dny Marianne. Vďaka nej budete mať všetky ponuky pokope a vo vrecku. Aplikáciu si môžete stiahnuť na Android (nájdete v Google Play) a aj na iOS (nájdete v App Store). V tejto aplikácii si tiež môžete kúpiť kupóny za 4,49 EUR. Okrem toho však ponúka výhody v podobe mapy, kde nájdete najbližšie miesto, kde môžete využiť zľavu, a tiež sa tam dozviete všetko o obchodoch (otváracie hodiny či adresy).

Obrázok
Dni Marianne 2022


Zapojené obchody

Ako už bolo spomenuté, do akcie Dni Marianne sa zapojilo viac ako 3 500 obchodov a e-shopov. Výber je skutočne široký a to v rôznych odvetviach ako móda, kozmetika, domácnosť a záhrada či služby. V týchto akciách si každý nájde obchod pre seba.

Dni Marianne Notino kód

Notino ako e-shop s kozmetikou a parfumériou bol aj v minulých rokoch súčasťou tejto nákupnej akcie Dni Marianne. Tento rok tomu tak však nie je. Avšak ponúka zákazníkom Notino kód, pomocou ktorého získate skvelé zľavy. Takisto máte k dispozícii Notino zľavové kupóny. Nakúpte obľúbenú kozmetiku lacnejšie.

Alza Dni Marianne

Alza je už niekoľko rokov súčasťou dní Marianne. E-shop Alza ponúka široký sortiment tovaru od elektroniky až po drogériu a potraviny. Zľavové kupóny vám aj na Alza.sk pomôžu ušetriť po celý rok a urobiť si radosť novým spotrebičom, či iným produktom.

Datart Dni Marianne

Datart takisto nie je súčasťou aktuálnych Dní Marianne, avšak minulé roky bol. A aj napriek tomu si môžete dopriať skvelú zľavu pri nákupe na Datart a to so zľavovými kupónmi. Nakúpte elektroniku lacnejšie.

Dni Marianne 2021 Albi

Albi určite poznáte. Je to obchod s knihami, doplnkami do domácnosti a aj hrami. Albi tento rok nie je súčasťou Dní Marianne. Nezúfajte – s Tipli môžete na Albi ušetriť pomocou zľavových kupónov a to aj mimo Dní Marianne.

Dni Marianne 2021 Sephora

My na Slovensku obchod Sephora nemáme, avšak ak nakupujete z Čiech, môžete využiť kupóny na nákup v rámci Dní Marianne. Sephora je dnes obľúbeným predajcom kozmetiky a make-upu. Ak si radi doprajete kvalitnú starostlivosť, v českom obchode Sephora sa určite oplatí nakúpiť.

Dni Marianne 2021 Samsung

Samsung je populárna značka mobilných telefónov, no to nie je to jediné, čo si môžete od značky kúpiť. Samsung bol takisto súčasťou Dní Marianne. V obchode Samsung môžete nakúpiť a ušetriť v Česku.

Dni Marianne 2021 HM

V aktuálnych jarných Dňoch Marianne na Slovensku nenájdete obchod HM, avšak keď nakupujete v Česku, môžete pri nákupe ušetriť až 20 %, najmä ak ste členom vernostného programu. Na Slovensku však môžete ušetriť s Tipli zľavovými kupónmi pre HM.

Okay Dni Marianne

V obchode Okay sa určite oplatí nakupovať. Nájdete tam elektro, ale aj nábytok. Napriek tomu, že Okay nie je súčasťou aktuálnych Dní Marianne, môžete ušetriť pri nákupe s Tipli, použitím zľavových kupónov.

Feedo Dni Marianne

Keď zháňate výbavu pre bábätko, nie je vhodnejší obchod ako Feedo. Nájdete tam všetko, čo budete potrebovať pri starostlivosti o dieťa. Odporúčame využiť Feedo zľavový kupón, s ktorým ušetríte.

About you Dni Marianne

Obchod About you sa stal v poslednom čase obľúbeným miestom pre všetkých milovníkov módy, ktorí si nechcú nechať ujsť najnovšie trendy. Takisto si nenechajte ujsť About you zľavové kupóny.

Jysk Dni Marianne

Jarné Dni Marianne sú síce bez obchodu Jysk, avšak to neznamená, že nebudete mať možnosť ušetriť pri nákupe nábytku a doplnkov v obľúbenom škandinávskom štýle. Využite Jysk zľavové kupóny a ušetrite.

ZOOT Dni Marianne

Aj internetový obchod ZOOT sa často zapája do Dní Marianne. Môžete vtedy získať zľavu až 25 % na všetok tovar okrem zľavnených produktov. Využite príležitosť a uplatnite si ZOOT zľavový kód najbližších Dní Marianne.

Ďalšie zapojené obchody Dni Marianne

Nižšie prikladáme zoznam všetkých obchodov zapojených do Dní Marianne na Slovensku. Je ešte dôležité dodať, že keď budete platiť kartou MasterCard, môžete získať ešte väčšie zľavy.

ObchodZľava
A3 SPORT25 % na nezľavnený tovar, 5 % na už zľavnený tovar
Apetit predplatnéROČNÉ PREDPLATNÉ Platba 22,30 EUR / 12 vydaní Ušetrite 9,98 EUR v porovnaní s cenou v novinovom stánku.
Astratex.sk25 %
AVÈNE30 % pri nákupe min. 2 produktov
Avion Shopping park Bratislava - Alain Delon25 %
Avion Shopping park Bratislava - AllToys20 % na nezľavnené LEGO stavebnice
Avion Shopping park Bratislava - Alpine Pro25 %
Avion Shopping park Bratislava - BenuZľava 25 % na celý sortiment Eucerin okrem akciových balení. Zľava 30 % pri nákupe min. 2 produktov - Avene, A-Derma, Ducray, Klorane. Nemožno použiť na akciových balení. 2+1 na produkty NUXE, Vichy, la roche posay CeraVe...
Avion Shopping park Bratislava - Bepon25 % zľava na celý pančuchový a ponožkový tovar
Avion Shopping park Bratislava - BIO OrganicV 25% zľave sú výživové doplnky, ako je Mladý jačmeň, moringa v prášku, kolagénový nápoj WELL, oleje, nápoje a detoxikátory tela.
Avion Shopping park Bratislava - Bonami25 %
Avion Shopping park Bratislava - CafePointZľava 25 % na zrnkovú kávu značky Cafepoint: Single Collection, Exclusive Collection, Ciao! Italia a Dobrá kávička.
Avion Shopping park Bratislava - CAMP DAVID & SOCCX25 %
Avion Shopping park Bratislava - Chantall20 % a darček
Avion Shopping park Bratislava - Dates MobileZľava 25 % na príslušenstvo.

Avion Shopping park Bratislava - Dedoles

25 %
Avion Shopping park Bratislava - DeichmannPri kúpe 2 párov nezľavnenej obuvi zľava 20 % na lacnejší pár + darček k nákupu.
Avion Shopping park Bratislava - FaxCopyZľava 25 % na vybrané produkty.
Avion Shopping park Bratislava - Fokux OptikaZľava 65 % na okuliarové rámy alebo 55 % na okuliarové šošovky. Platí pri kompletných okuliaroch + darček - čistiaci set.
Avion Shopping park Bratislava - Heavy ToolsZľava 25 % na nezľavnenú kolekciu
Avion Shopping park Bratislava - HoomiAk si kúpite teráriá pre rastliny v recyklovaných sklenených nádobách za minimálne 60 EUR/ks, získate zľavu 25 %.
Avion Shopping park Bratislava - HumanicMôžete sa tešiť na 20% zľavu na celý nákup a darček.
Avion Shopping park Bratislava - Intersport25% zľava na novú kolekciu značky Protest, 20% zľavu na vybrané modely bežeckej obuvi značky HOKA
Avion Shopping park Bratislava - JolleoZľavy sa vzťahujú na celý sortiment okrem náramkový hodín a objednávok obrúčok.
Avion Shopping park Bratislava - Lara Bags30 %
Avion Shopping park Bratislava - Lara Beauty25 %
Avion Shopping park Bratislava - L'ERBOLARIO20 % a darček
Avion Shopping park Bratislava - MolokoZľava 25 % na značky Guess a Gregio.
Avion Shopping park Bratislava - PreSpánokZľava 25 % na všetky vankúše.
Avion Shopping park Bratislava - ReikerZľava 25 % na nezľavnenú dámsku a pánsku obuv značky Rieker a Remonte.
AVION SHOPPING PARK Bratislava - SEDRYK LE BLANCVyužite exkluzívnu 50% zľavu na pánske obleky. Zľava platí na vybrané obleky.
Avion Shopping park Bratislava - ŠevtZľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami, propagačnými akciami a vernostnými programami.
Avion Shopping park Bratislava - StarbucksZľava 25 % na nápoje najväčšej veľkosti.
Avion Shopping park Bratislava - SUGARBIRDS20 % a darček.
Avion Shopping park Bratislava - Super ZooNakúpte aspoň za 50 EUR a získajte 20% zľavu a darček.
Avion Shopping park Bratislava - Tescoma20 %
Avion Shopping Park Bratislava - Tom TailorZľava 25 % na novú dámsku a pánsku kolekciu Jar 2022
Avion Shopping park Bratislava - Wojas25 %
Brendon - CybexZľava 25 % na vybrané detské kočíky a autosedačky Cybex
BURDA STYLE PREDPLATNÉPlatíte 46 EUR / 12 vydaní Ušetrite 19,88 EUR v porovnaní s cenou v novinovom stánku.
BUTLERSZľavu 25 % je možné uplatniť na objednávku s minimálnou hodnotou 30 EUR.
COCCODRILLOZľava 25 % na celý nákup.
DORMEOZľava 20 % na všetky nezľavnené produkty značky Dormeo.
DOUGLASZľava 25 % na vône (50 ml a viac) a 20 % na ostatný sortiment + darček k nákupu nad 50 EUR - sprchový gél DOUGLAS HOME SPA (300 ml). Akcie sa nevzťahujú na už zľavnený sortiment a značky Armani Privé, Byredo a Kiehl's.
EOBUV.SKZľava až 27 % na nezľavnený tovar.
EUCERINZľava 25 % na celý sortiment.
FANN PARFUMÉRIEZľava 25 % na vône a 20 % na celý sortiment.
GAPZľava 30 % aj na zľavnené produkty.
GRANDOPTICALZľava 50 % na rámy alebo na sklá. Platí len pri nákupe kompletných dioptrických okuliarov. Zľava 30 % na slnečné okuliare.
KULINAZľava 20 % na kuchynské potreby a doplnky do domácnosti. Nevzťahuje sa na sortiment v akcii.
MAGNIFLEXZľava 20 % na vankúše, 15 % na matrace a ostatné produkty Magniflex
MARIONNAUDZľava 30 % pri nákupe nad 150 EUR alebo 25 % pri nákupe nad 69 EUR + darček - balzam na pery Marionnaud.
MODIVO.SKZľava až 25 % na vybrané produkty.
MŮJKOBEREC.CZZľava 21 % na kusové aj metrážne koberce, behúne, PVC, rohože, nášľapy, trávne i vonkajšie koberce a sedáky.
NAŠA KRÁSNA ZÁHRADA PREDPLATNÉPlatíte 25 EUR / 12 čísel Ušetrite 10,88 EUR v porovnaní s cenou v novinovom stánku.
NATUZZI EDITIONS
POSTELE
Zľava 30 % na postele a príslušenstvo
NATUZZI EDITIONS
SEDAČKY
Zľava až 25 % na nové sedacie súpravy.
NESPRESSOZľava 30 % na domáce kávovary Nespresso Vertuo.
PEPPER FIELDZľava 20 % na kompletný sortiment + darček
PETCENTERZľava 25 % na celý nákup.
PHASE POSTELEZľava 30 % na postele a príslušenstvo.
PHASE SEDAČKYZľavu až 25 % na nákup novej sedacej súpravy.
RETRO JEANSZľava až 30 % na celý sortiment.
S.OLIVERZľava 25 % na celý sortiment.
TAKKOZľava 30 % na nezľavnený tovar.
TAŠKA DNI MARIANNEPredložte tento kupón v Marianne Lounge a dostanete tašku zadarmo. Platí do vyčerpania zásob
TRIUMPHZľava 25 % na vybraný nezľavnený sortiment.
UNDER ARMOURZľava 25 % na nezľavnený tovar Under Armour.

Súvisiace obchody

DEICHMANN, Notino, Datart, About You, Modivo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa