Jarný špeciál: TRIČKÁ

Tipy k nákupuMóda  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Jar prichádza – ale ako sa na ňu obliecť? Po dlhej zime by to rozhodne chcelo trochu si obnoviť šatník a oživiť ho sviežimi jarnými farbami. Že neviete, kde také oblečenie nájsť? To vám v našom novom seriály povieme! Začíname u tričiek, tielok a blúzok.

Obchody sa začínajú farbiť do jarných otieňov žltej, zelenej a oranžovej. Obchody sme preskúmalii za vás a povieme vám, kde sú tie najkrajšie jarné kúsky.

Kde nájsť jarné topy?

BonPrix

Zaručené miesto, keď zhánňate niečo svieže a pohodlné na seba za skvelú cenu. BonPrix ponúka širokú paletu oblečenia na každú príležitosť – a na príchod jari sa náležite pripravil.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 1 Nakúpiť na Bonprix

ZOOT

Úplná istota, ak zháňate trendy kúsky a nevadí vám trochu si za spoľahlivú značku priplatiť. ZOOT sa do jarných farieb pustil s obrovským nadšením a na ich kolekciu je radosť sa pozrieť. Elegancia aj v žiarivej žltej farbe zaručená, nie je prečo sa držať späť.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 2 Nakúpiť na ZOOT

Tchibo

Aké šťastie, že Tchibo už dávno nevyrába iba kávu. Rozhodne sa totiž vie postarať o to, aby vám to túto jar pristalo. Môžete sa spoľahnúť na príjemné materiály a nápadité detaily, ktoré vám dodajú šmrnc.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 3 Nakúpiť na Tchibo

Modino.sk

Jemné farby a príjemné strihy skĺbené v dokonalom minimalizme. Modino.sk vás oblečie do ležérnej a pohodlnej elegancie. Ak na seba neradi upozorňujete vyzývavými strihmi a krikľavýmii farbami, ale aj tak si chcete jarný šatník náležite užiť, Modino.sk je tá správna voľba.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 4 Nakúpiť na Modino.sk

Halens

Jar patrí aj do práce – oživte svoje pracovné prostredie sviežimi farbami a dodajte svojim unaveným kolegom energiu. Halens je odborníkom na office oblečenie a bez problému tu nájdete halenku, ktorá bude nie len odpovedať dress codu, ale zároveň vás jej nosenie povzbudí a zlepší vám náladu.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 6 Nakúpiť na Halens

Vivantis

Pustite jar aj medzi svoje fitness oblečenie. Vivantis sa pustil do farieb predovšetkým u obľúbených športových značiek. Ak ste si teda dali pravidelné cvičenie ako svoje novoročné predsavzatie, buďte si vedomé toho, že v pohodlnom oblečení ho dodržíte oveľa ľahšie. Už len nájsť park, v ktorom budete môcť každé ráno behať.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 5 Nakúpiť na Vivantis

A pro pány?

Buď chlap!

Páni, zdá sa vám, že v bežných obchodoch nie je skoro žiadny výber? Máme e-shop presne pre vás! Buď chlap! sa špecializuje na oblečenie pre mužov a rozhodne sa v tom vyzná. Nájdete tu stýlovú pánsku módu, a to v rôznych farbách, ak vás už stále tá istá čierna unavuje.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 6 Nakúpiť na Buď chlap!

Súvisiace obchody

Bonprix, Modino, Vivantis, ZOOT, halens, Tchibo, Buď chlap

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa