Kardigan - teplý sveter pre chladnějšie večery

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Pomaly nastupuje chladné počasie. Ak sa chcete vyvarovať skrehnutým rukám, zabaľte sa do teplého kardiganu. Doplňte outfit o výrazný dámsky kardigan a užite si pohodlie oversize pleteného oblečenia. Jednoducho sa zahrejte v modernom svetríku!

Dámsky kardigan je praktický módny kúsok, ktorý môžete skombinovať so všetkým. Či už trávite chladnejšie večery v prírode alebo sa vraciate z romantickej schôdzky v letnom kine. Stačí si len prehodiť kardigan cez ramená a zababušiť sa do jemnej látky.

Kardigan sa hodí k ležérnemu oblečeniu aj ako doplnok k šatám. Do mesta ho možno skombinovať s džínsami a sandálkami na vysokom podpätku. Športovejší look vyčarujete, ak si vezmete kratšie šortky a outfit doplníte štýlovými Adidas teniskami.

Máte prehľad o prebiehajúcich zľavách?

Ušetrite za nákup oblečenia! Zaregistrujte sa zdarma na Tipli a získajte cashback. Nakupujte výhodne a časť peňazí sa vám vráti späť. Nenechajte si ujsť prebiehajúce zľavy.

Akčné zľavové kódy

Kardigan dámsky

Doplňte svoj outfit žiarivým červeným kardiganom so spadnutými rukávmi a jemným zebrovým vzorom, ktorý dodá voľnému strihu šmrnc. Kardigan je bez zapínania a vreciek. Zoženiete ho v Zoot za 16,95 €. Dodajte svojmu štýlu farebnú iskru. V takom dámskom kardigane budete neprehliadnuteľná!

dámsky kardigan

Tip: Máte rada športový štýl a nedáte dopustiť na tenisky? Potom si k tomuto jednoduchému svetríku kúpte Adidas superstar dámske tenisky, ktoré dotvoria módny look k dokonalosti. Budete v pohodlí a pritom stále šmrnc!

pletený kardigan

Pletený kardigan

V eshope Reserved nájdete príjemné pletené kardigany, ako napríklad tento v bielom farebnom prevedení. Na prvý pohľad zaujme vzorom. Ľahko ho skombinujete aj k džínsom a farebnej blúzke. Originálne darčeky pre ženy môžu byť niekedy poriadny oriešok. S príjemným pleteným kardiganom, ale nikdy nešliapnete vedľa. Urobte radosť mamičke alebo kamarátke a kúpte im tento módny kúsok.

Kardigan s kapucňou

Nápaditý kardigan s kapucňou z veľmi jemnej látky. Zoženiete ho na Orsay za 36,80 €. Kardigan zdobia nápadité prúžky v príjemných odtieňoch bielej, šedej a ružovej. Kardigan je bez zapínania a vpredu sú našité dve vrecká. Ideálne pre kombináciu ležérneho looku s džínsami a lodičkami na vysokom podpätku. Alebo stavte na osvedčené topánky Converse, ktoré perfektne sedia a vydržia všetko.

kardigan s kapucňou

Kde kúpiť nejlepší kardigan?

Nakupujte rýchlo a využívajte cashback! Zaregistrujte sa zdarma na Tipli a ušetrite jedným kliknutím. Vyberte si tovar a za nákup cez cashback získajte časť peňazí späť.

  • Zoot – originálne dámske kardigany od známých značiek
  • Bonprix elegantné ľahké svetríky k šatám
  • Lindex – teplý jemný kardigan so zapínaním

Súvisiace obchody

Bonprix, ZOOT, Orsay, Bonami

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa