Krásne veci pre život? To je Bonami

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli  |  Nakupovanie 18. 4. 2023

Zháňate kvalitný nábytok a doplnky do bytu, ale kamenné obchody máte ďaleko? Alebo chcete krásne designové veci, ktoré sú u nás na SR často cenovo nedostupné? Tak práve pre vás je tu Bonami! Nechajte sa inšpirovať každý deň a vyberte si z niekoľkých tisícov krásnych kúskov, ktoré sú skladom.

Hľadáte kvalitu, inšpirácie, priateľský prístup a originálne produkty? Vytvorte si krásny domov Bonami a pridajte sa k tým, ktorí chcú pekne bývať!

Čo je Bonami?

Bonami nie je len e-shop, kde môžete kúpiť za priateľskú cenu krásny a kvalitný nábytok, dekorácie a bytové doplnky. Je to online priestor plný inšpirácie - kde môžete prísť každý deň a vždy uvidíte niečo nové a neopozerané. Bonami pre Vás spúšťa každý deň nové kolekcie a iné zase sťahuje, takže nuda tu rozhodne nehrozí. Prečítajte si článok v magazíne, prehliadnite si novú kolekciu, poznajte príbehy produktov a zdieľajte #bonamiradosti na Instagrame.

#bonamiradosti

Motto Bonami tímu je viac než sympatické a vystihuje celý koncept e-shopu:

„V Bonami tíme snívame o krajšom svete. Ten je podľa nás o krajších veciach, ktoré vytvárajú každý deň radosť a dobrú náladu, ale aj o dobrých vzťahoch, čestnom a slušnom správaní. To sú veci, za ktoré podľa nás stojí bojovať, a tak sme sa do toho pustili.“

Bonami je u nás v Tipli novo zapojené do cashbacku. A čo to pre vás znamená? Ulovte si krásne Home&Decor produkty, urobte si krásny domov alebo kanceláriu a získajte až 3 % z nákupu späť na účet! Čaká tu na vás často tiež Bonami zľavový kód, ktorý sme pre vás objavili.

A aké kúsky na Bonami nájdete?

Jednoducho krásne veci pre život - tisícky originálních kúskov skladom a to od malých dekorácií, cez módne doplnky až po veľký nábytok. A to všetko za dostupnú cenu. Bonami spolupracuje s najväčšími designovými značkami, ale aj s jednotlivými designérmi a nadšencami. Každý produkt má tak svoj vlastný príbeh. Nakupovanie na Bonami je proste zážitok!

Dózy na potraviny

Pozná to určite každý – niekedy sa nám nazhromaždí toľko jedla, že nevieme kam s ním. Čo takto ho uskladniť v týchto dózach na potraviny s tropickou potlačou? Vybrali sme pre Vás túto štýlovú sadu troch dóz, pretože veci s plameniakmi nás bavia! Noste si jedlo v týchto rozkošných krabičkách a my vám garantujeme, že skvelá letná nálada bude vďaka ním nakazlivá. :-)

Bonami dózy na potraviny

Túto sadu dóz s plameniakmi si môžete kúpiť už za 18,19 € na Bonami.

Bonami rozkladacia pohovka

Túto pohovku si zaobstaráte už za 760 €.

Rozkladacia pohovka

Ak chcete urobiť zo svojho domova luxusné sídlo, zvoľte si túto pohovku od značky Mazzini Sofas. Keď ju rozložíte, stane sa z nej príjemná posteľ, na ktorej sa vyspia doružova 2 osoby. Praktický úložný priestor pod sedadlom je tiež súčasťou. Značka Mazzini Sofas vytvára krásne pohovky, ktoré sú naviac aj pohodlné a praktické. S touto značkou proste nešľapnete vedľa!

Bonami obliečky

Nudí vás vaša spálňa? Oživte si ju zaujimavými vzormi a farbami obliečok z Bonami! Okrem krásneho designu sú obliečky vyrobené z mikrovlákna, takže vás ohromí ich jemnosť a hebkosť, ktoré si proste zamilujete. Obliečky od značky Decoking sú vyrobené zo špeciálneho typu mikrovlákna, ktoré skvelo drží teplo. Toto je proste must have kúsok!

Bonami obliečky

Bonami obliečky zoženiete už od 18,49 €..

Obchod Bonami je u nás na Tipli novo zapojený do cashbacku. A čo to pre vás znamená? Od teraz môžete dostávať časť peňazí z nákupu späť rovno na váš účet!

Nakúpiť na Bonami

Súvisiace obchody

Masiv24.sk, MT nábytok.sk, SCONTO nábytok, Bonami, DekorHome

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa