Metalshop: Všetko pre milovníkov drsnej muziky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Kam zamierite, keď sa chcete nahodiť na koncert svojej obľúbenej kapely? Predsa do e-shopu s najširšou ponukou metal a punk oblečenia na Slovensku - Metalshopu! Ako obchod vznikol, a kde nájdete jeho predajne?

Príbeh Metalshopu začal roku 1998 – malý undergroundový obchod v Třinci vtedy ponúkal ešte nekomerčné značky oblečenia a módne doplnky. Postupom času sa plocha obchodu zväčšila na 200 metrov štvorcových, ktorých s láskou navštevovali zákazníci z celej Českej republiky, ale aj z Poľska a Slovenska.

E-shop mladá partia nadšencov do tvrdej hudby spustila v roku 2004, čo k nej priviedlo ďalších fanúšikov a postupne expanzovali aj na Slovensko. Prvá a zatiaľ jediná pobočka bola otvorená v Bratislave.

Ľudia stojaci za Metalshopom sú v jadre fanúšikovia metalu, rocku, punku a ďalších hudobných žánrov – v roku 2008 sa začali aktívne podieľať na spolupráci s letnými festivalmi na Slovensku, a vďaka tomu ich môžete stretnúť aj na tých najväčších rockových a metalových akciách.

Metalshop Bratislava

Metalshop Bratislava sa za 12 rokov svojej existencie stal najväčším metalovým e-shopom v Čechách a na Slovensku. Milovníkov tvrdej muziky potešia stovky produktov, ktoré si môžu priamo na mieste vyskúšať a v prípade spokojnosti tiež odniesť domov. Adresa: Zámocká 28, 811 01 Bratislava. Ako sa tam dostanem? Parkovať sa dá hneď oproti predajni. Električkou linkou 5, 9 zástavka Kapucínska. Autobusom linkou 31, 39, 80, 83, 84, 93, 94, 147 zastávka Zochova. Otváracia doba: PO-PIA: 9:00 - 19:00, SO: 10:00-18:00, NE, SVIATKY: 10:00-16:00.

metashop

Metalshop Bratislava

Metalshop v Praze, Brně a Bystřici

Kamenné predejne u našich českých bratov nájdete tri. Metalshop Praha kúsok od Václavského námestia v Štěpánskej ulici a Metalshop Brno sa nachází v nákupnej Galérii Orlí. Hlavné sídlo a showroom Metalshopu sa však ukrýva v Bystřici – tu môžete spoznať celý tím a užiť si nenapodobiteľnú atmosféru žijúceho undergroundu.

Čo na Metalshope nájdete?

Počúvate metal, rock, punk a ďalšie tvrdšie hudobné žánre? Potom tu určite nájdete aj produkty s logom svojej obľúbenej kapely. Prejdite si pánsku, dámsku a detstkú sekciu alebo vyhľadajte produkty priamo podľa konkrétnych kapiel a značiek. Nech už vaše srdce bije v rytme AC/DC, Iron Maiden, Sex Pistols alebo Nirvany, na e-shope nájdete kompletný šatník – od topánok cez nohavice až po mikiny.

Mimo hudobný svet tu ale nájdete aj zberateľské figúrky z filmov a seriálov, žánrové knihy alebo dokonca farebné kontaktné šošovky a kozmetiku.

Čo je to Miss Metalshop?

Metalshop od roku 2014 každý rok vyberá tú najkrajšiu metalistku v širokom okolí. Víťazka získa nielen titul Miss Metalshop, ale aj hodnotné ceny a finančnú odmenu. Na celý následujúci rok sa tiež stane tvárou Metalshopu.

Vyhlásenie tohtoročného ročníka sa rýchlo blíži. Pre najnovšie info sledujte facebookové stránky Metalshopu alebo oficiálnu stránku súťaže.

metashop

Súvisiace obchody

Metalshop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa