Mobily Black Friday - tipy a zľavy

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Túžite po novom mobilnom telefóne? Black Friday je ideálnym dňom na jeho kúpu! V obľúbených obchodoch s elektronikou ušetríte 24.11.2017 až 80 %. Pozrite si prehľad e-shopov, kde tento rok nakúpite najvýhodnejšie.

Black Friday k nám pôvodne dorazil z USA a Kanady. Jedná sa o piatok po Vďakyvzdaní, kedy pomyselne začína vianočné nákupné šialenstvo. Tento rok sa na Slovensku uskutoční už po šiestykrát a každý rok sa do akcie zapája viac a viac obchodoch. Mobily lacnejšie už nenakúpite!

Black Friday zľavy

Najväčšia nákupná akcia roka vypukne 24.11.2017 a ceny internetových obchodov stiahne až na dno! Tešiť sa môžete na zľavy až 80 % v obchodoch s elektronikou, oblečením, nábytkom a vlastne všetkým, čo vás zaujíma.

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

Black Friday Hej.sk

Obľúbený slovenský internetový obchod s elektronikou, domácimi a športovými potrebami, hračkami a mnohým ďalším sa do Black Friday každoročne zapája. Mobilné telefóny Samsung, iPhone, Lenovo a iné počas nákupného sviatku nakupujete až s 80% zľavami.

Black Friday Alza.sk

alza black friday

Elektronické vychytávky, na ktoré si len spomeniete, hračky, kozmetiku, športové potreby a ďalšie zlacnie na Black Friday aj Alza.sk! E-shop Black Friday oslavuje dokonca viackrát do roka. Ten hlavný však ponúka najvýhodnejšie ponuky - zľavy až 80 % naprieč celou ponukou. Zoženiete tu napríklad aj nový iPhone X! Nestíhate Black Friday? Nič sa nedeje. Vždy môžete využiť Alza zľavový kupón a nakúpiť s výhodami.

Black Friday Mall.cz

Mobily výhodnejšie ponúka aj internetový obchod Mall.cz. Obrovský výber, doprava zadarmo od 60 € a zľavy až 80 % vás budú pri nákupe počas Black Friday verne sprevádzať. Mall je proste overená značka kvality, ktorá kladie zákazníka na prvé miesto. Využite Mall.sk zľavový kupón a nakupujte za top ceny celoročne.

Tipli Tip

Vyberte si dopredu mobilný telefón, o ktorý máte záujem a na Black Friday len nájdite e-shop, ktorý ho ponúka s najväčšou zľavou.

Nakupujte výhodnejšie s Tipli

Ako sa dá nakupovať na Black Friday ešte výhodnejšie? Registrujte sa zadarmo na Tipli a zbierajte peniaze s každým nákupom. Dostaňte sa do obľúbeného internetového obchodu preklikom z Tipli a získajte späť isté percento z vášho nákupu.

Súvisiace obchody

Hej.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa