Móda, textil a dekorácie - už ste nakupovali v OTTO?

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Široký výber módnych produktov bytového textilu a dekorácií nájdete v internetovom obchode OTTO. Môžete vyberať z nespočetného zoznamu atraktívnych značiek a kvalitných produktov. Nákupy na OTTO vám urobia radosť!

Na OTTO nájdete skvelý zákaznícky servis, podrobné popisy a prehľadnú kategorizáciu tovaru. V OTTO si prídu na svoje ženy, muži, ale aj deti. Spoľahlivo tu nakúpite obuv, spodnú bielizeň a detské oblečenie.

Obchod OTTO pravidelne prichádza s neustále novými produktmi a akciami pre svojich zákazníkov. Ak by ste radi dostávali novinky, zaregistrujte sa na Tipli a už vám žiadne akcie neutečú. Nakupujte výhodne cez cashback a ušetrite na svojom nákupe.

Ušetrite s Tipli pomocou cashbacku

Neviete, ako nakupovať pomocou cashbacku? Poradíme vám!

Registrujte sa na Tipli pomocou e-mailovej adresy a nakupujte vo viac než 450 obchodoch. Sledujte zľavové kupóny a ušetrite časť peňazí z nákupu. Odmena z nákupu sa pripíše na váš profil už do 48 hodín. Nakupujte rozumne s Tipli a časť peňazí sa vám vráti.

Viac informácií o cashbacku

OTTO shop

OTTO je online predajňa, ktorá ponúka kvalitné produkty od jedinečných značiek. Preto v nej môžete nájsť trendové kúsky na všetky príležitosti. Chystáte sa na ples, do práce alebo si chcete užiť voľný čas v pohodlnom oblečení? Hľadáte doplnky do bytu, obliečky na posteľ alebo jedálenskú súpravu? To všetko nájdete na OTTO!

OTTO katalóg

Prihláste sa na odber newslettera a dostanete odmenu 15 € na prvý nákup. Na e-mailovú adresu vám budú chodiť aktuálne zľavy, inšpirácie na módne trendy, poradenstvo podľa typu postavy a veľa ďalších.

OTTO plavky

Plavky sú nevyhnutná súčasť oblečenia na leto. Vyberte si dobre padnúce plavky, ktoré sa nezničia po jednom kúpaní v slanej alebo chlórovanej vode. Zaobstarajte si originálne OTTO plavky za 15,99 €, ktoré neuvidíte na nikom inom. Zaobstarajte si hneď niekoľko modelov plaviek a užite si hravú plážovú módu.

otto plavky
otto šaty

OTTO šaty

V OTTO nájdete šaty na každú príležitosť - ľahké letné šaty do mesta alebo dovolenku, formálne šaty do práce alebo večerné róby do divadla. Prebuďte v sebe ženskosť so šatami z OTTO iba za 19,99 €. Nezostávajte pri jednoduchých strihoch. Zariskujte a kúpte si šaty s výraznou potlačou, volánmi alebo výšivkou.

OTTO oblečenie

Oblečte celú rodinu do nových módnych kúskov na dovolenku. Na nohy patrí pohodlná obuv, ktorú tiež nájdete na webových stránkach. Obuv z OTTO skvele doplní váš outfit a prispôsobí sa vašej nohe. Už nemusíte mať strach, že vás budú pri dlhých prechádzkach bolieť nohy. Užite si komfort, ktorý oblečenie OTTO ponúka!

OTTO dámska móda

V kategórii dámska móda nájdete kompletný zoznam vecí, ktoré potrebujete mať vo svojom šatníku. Od casual kúskov až po športové oblečenie. Vyberte si aj trendy oblečenia v nadmerných veľkostiach. Dajte najavo, že viete čo vám pristane! Každá žena má svoj jedinečný štýl, tak ostatným ukážte, že viete nosiť trendy módu a nebojíte sa výrazných outfitov. Buďte in v každej situácii a nakupujte značkové oblečenie na OTTO.

Dámska móda s cashbackem

Navštívte ďalšie obchody, ktoré si pre vás pripravili nové kolekcie dámskeho oblečenia. Nakupujte výhodne cez cashback a z ušetrených peňazí si zadovážte nové doplnky na letnú sezónu.

  • Bonprix – vyberajte originálne strihy a potlače letných tričiek
  • Answear– deminové šortky nikdy nevyjdú z módy
  • Lindex – elegantné oblečenie v námorníckom štýlu
  • Orsay – romantické kvetinové vzory pre nežné slečny a dámy
  • Bigbrands - obměna vášho šatníka nadčasovými kousky
  • Potešit sa môžete aj v nákupnej galérii Gearbest

Súvisiace obchody

Modino, 4home, Nová Kabelka

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa