MrOferto - letáky a zľavy

Tipy k nákupu 19. 9. 2022

MrOferto je unikátny portál. Kombinuje totiž zaujímavé články s množstvami tipov s výhodnými ponukami na šetrenie ako napríklad letáky. MrOferto stabilne funguje vo viacero krajinách a postupne pribúdajú ďalšie. Ak sa chcete dozvedieť, aké témy pokrýva MrOferto magazín, či ktoré obchody tu nájdete, tak rozhodne čítajte ďalej.

Portál MrOferto

Webový portál MrOferto spája online letáky so zaujímavými článkami. Zabudnite na prezeranie papierových letákov, ktorým už dávno odzvonilo. Žijeme predsa v 21.storočí. Prehliadanie akčných letákov online, nech ste už kdekoľvek, sa postupne stáva samozrejmosťou. Využite aktuálne, ale aj historické online letáky, ktoré MrOferto ponúka. Nezabúdajte, že okrem vašej peňaženky, tak šetríte aj prírodu. Dôvod je jednoduchý. Čím menej sa vytlačí papierových letákov, tým lepšie pre našu matku prírodu. Začnite šetriť s MrOferto a staňte sa lovcom výhodných ponúk.

Začítajte sa aj do zaujímavých článkov na rôzne témy. Každý článok prináša zaujímavé informácie, ktoré ste rozhodne ešte nepočuli. Ak chcete vedieť ako poraziť nespavosť, vybrať správny osviežovač vzduchu, či sa chcete dozvedieť zaujímavosti o čokoláde, tak ste na správnom mieste. Čítanie zaujímavých a pútavo napísaných článkov na MrOferto vás určite pohltí.

MrOferto expanduje do ďalších krajín

Popularita online magazínu s letákmi MrOferto postupne rastie aj v ďalších krajinách. Medzi nové trhy, kde MrOferto pôsobí patrí Maďarsko, Chorvátsko, Rumunsko a Taliansko. V nasledujúcich mesiacoch navyše očakáva rast aj do ďalších krajín mimo Európy. Skvelý magazín si tak čoskoro budú môcť užiť ľudia takmer po celom svete.

MrOferto Maďarsko

Medzi nové trhy, kde MrOferto patrí aj náš južný sused, Maďarsko. Pozrite sa na MrOferto.hu, kde letáky z populárnych prevažne kamenných obchodov ako Lidl, Aldi, Tesco, Spar, Ikea, Euronics a mnohé ďalšie. V magazíne si môžete prečítať aj zaujímavé články. Či už sa pozriete na rôzne tipy na rande alebo si skôr vyberiete zaujímavosti o jedlách z hmyzu, tak sa určite nebudete nudiť.

Obrázok

MrOferto Chorvátsko

MrOferto nájdete aj v Chorvátsku. Krajina, kam v lete smeruje najväčšie množstvo slovenských dovolenkárov. MrOferto.hr samozrejme ponúka online akčné letáky z obchodov ako napríklad Lidl, Konzum, Kaufland, Jysk, Spar a mnohé ďalšie. Ak sa chystáte k "slovenskému moru" do Chorvátska, tak sa určite pozrite na MrOferto letáky. Šetriť predsa môžete aj počas dovolenky. Nájdete tu aj zaujímavé články s tipmi na chutné koktejly, či tipy na starostlivosť o domáce zvieratká.

MrOferto Rumunsko

Ďalšou krajinou, kde je MrOferto novinkou je Rumunsko. V magazíne nájdete tipy na zdravé raňajky, výživové tipy pre lepší život, či rady ako sa zbaviť stresu. Určite ide o zaujímavé čítanie. Pozrite sa aj na online akčné letáky, ktoré MrOferto v Rumunsku ponúka. Vyberať si môžete z obchodov ako Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, Metro, Pepco, či DM drogeriemarkt.

MrOferto Taliansko

Poslednou z nových krajín, kde MrOferto začal prednedávnom pôsobiť je Taliansko. Krajina, ktoré je známa nielen morom a skvelým jedlom, ale aj historickými pamiatkami. Kliknite na web MrOferto Taliansko, kde nájdete širokú ponuku obchodov ako Lidl, Conad, Coop, Aldi, Famila a mnoho ďalších. Prečítať si môžete aj zaujímavé články na rôzne témy.

MrOferto je tu pre všetkých

MrOferto tu je naozaj pre všetkých a postupne pridáva ďalšie krajiny pôsobenia. Prezeranie online letákov a následné šetrenie by totiž malo byť dostupné pre každého. Ak tomu pridáte zaujímavé články na rôzne témy, tak sa rozhodne nebudete nudiť. Navštívte web Mroferto aj vy a rozhodne nebudete ľutovať.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa