Najlepšie produkty na Tchibo

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Tchibo už dávno nie je len káva. Tchibo je aj kvalitné oblečenie pre celú rodinu, všetko pre dom a záhradu a potreby na spríjemnenie voľného času. Pozrite sa, čo všetko v Tchibo nájdete.

Spríjemnite si nákup a začnite dobrou kávou. Káva Tchibo je pražená s láskou, aj preto má takú neodolateľnú arómu a chuť. Presso, kapučíno alebo kávu presne podľa vašej chuti vám pripravia z tých najlepších kávových zŕn a rovnako dobrú kávu si môžete urobiť aj doma.

tchibo životabudič

Začnite deň s tou najlepšou kávou Tchibo.

Čím Tchibo láka svojich zákazníkov?

Všetko, čo Tchibo ponúka nájdete v e-shope. Navštívte Tchibo e-shop a vyberajte všetko, čo sa vám páči. Veľký výber tovaru a prijateľné ceny sú zárukou, že Tchibo tak skoro neopustíte. Prelistujte si Tchibo leták alebo sa s nami pozrite, ktoré produkty patria v Tchibe medzi najobľúbenejšie.

Jemný pletený tehotenský pulóver

tehotenský pulóver

Oblečenie z Tchiba pre budúce mamičky.

Mäkkučký pruhovaný sveter vyrobený zo zmesy bavlny a elastanu v štandardnom strihu a šnúrkou na zaväzovanie. Každá budúca mamička bude vďaka oblečeniu z Tchiba krásna.

Dostupný vo veľkostiach S, M a XL

Cena: 17,95 €

Trenčkot

Trenčkot s dvojradovým zapínaním na gombíky a skrytým rozparkom v štandardnom strihu. Vyberte si tmavomodrý alebo pieskový. Sadne ako uliaty všetkým dámam.

Nájdete ho vo veľkosti 34 až 52

Cena: 44,95 €

trenčkot

Klasika v podobe trenčkotu z Tchiba.

Domáce oblečenie s biobavnou

domáce oblečenie

Tchibo si obľúbia aj páni.

Hrejivé bavlnené domáce oblečenie so zdrsnenou vnútornou stranou. Mikina je so zipsom, stojačikom a dvomi bočnými vreckami. Nohavice s bočnými vreckami, elastickým pásom a šnúrkou na zaväzovanie.

Dostupná vo veľkosti M (48 – 50), L (52 – 54), XL (56 – 58), XXL (60 – 62)

Cena: 29,95 €

Multifunkčné strúhadlo

Uľahčí prácu v kuchyni každej dobrej gazdinke. Vyrobené je z kvalitného plastu a čepele má z ušľachtilej ocele. Ľahko a rýchlo nastrúhate zeleninu a ovocie a jeho chuť a vôňu si vychutnáte skôr, ako zvädne alebo stratí svoju prirodzenú farbu. Pomôže vám pripraviť detskú výživu z jabĺk a broskýň, ale aj rôzne druhy nátierok.

Cena: 9,99 €

multifunčný krájač

Tchibo a jeho skvelé pomôcky do kuchyne.

Termobunda do dažďa

termobunda do dažďa

Termobunda do dažďa pre malú parádnicu.

Inú bundu si vaše dieťa už neoblečie. Vetruvzdornú, nepremokavú a priedušnú bundu s mäkkou a hrejivou podšívkou z mikroflisu si určite obľúbi. Vďaka impregnácii ecorepel®, šetrnej k životnému prostrediu, odpudzuje nečistoty. Kapucňa je odnímateľná a na rukávoch a prednej a zadnej strane sú umiestnené reflexné prvky.

Dostupná vo veľkostiach: 74/80, 86/92, 98/104, 110/116, 122/128

Cena: 24,95 €

Športové topy

Vďaka látke LYCRA® SPORT topy dlho perfektne sedia a neobmedzujú v pohybe. Sú priedušné a dobre odvádzajú vlhkosť. Noste ich jednotlivo alebo v kombinácii.

2 kusy v balení

Vyberte si z dostupných veľkostí: XS, S, M, L

Cena: 10,99 €

set šport

Tchibo je správnou voľbou aj pre športovcov.

Tielko

tielka

V tielku z Tchiba vám bude aj v ten najchladnejší deň teplo.

Tielko je vyrobené z jemného džersej v kombinácii s biobavlnou. Vďaka elastanu dobre držia tvar, perfektne sedia a pohodlne sa nosia. Biele alebo čierne. Ktoré sa vám hodí viac?

2 kusy v balení

Vyberte si správnu veľkosť: S, M, L, XL

Cena: 12,99 €

Polica

Ľubovoľne ju rozširujte a použite napr. na rozdelenie miestnosti alebo ako knižnicu. Biela farba je neutrálna a dá sa použiť v každej izbe. Doplňte ju dekoračnými prvkami, ktoré sa vám páčia, aby izba pôsobila útulnejšie. V kancelárii je ideálna na zoraďovače. Plastové nožičky sa dajú odobrať.

Cena: 49,95 €

polica

Tchibo polica je vhodným doplnkom do každej izby.

Cafissimo TUTTOCAFFÈ Azzurro

cafissimo

Doprajte si tú najlepšiu Tchibo kávu.

Na prípravu dokonalého espressa, caffè crema, prekvapkávanej kávy a čaju. Má integrovaný zásobník na použité kapsuly. Svoju obľúbenú kávu urobíte stlačením jedného tlačidla. Obslúžite ho rýchlo a jednoducho. Vďaka kávovaru Tchibo Cafissimo ochutnáte až 9 aromatických klasických druhov kávy, 4 kvalitné prémiové kávy, 3 druhy skvelých čajov a 4× do roka exkluzívne limitované edície Grand Classé.

Farba: modrá, fialová, biela, hnedá, čierna, červená

Cena: 99,00 €

Tchibo predajne na Slovensku

Prvá predajňa z dielne Tchibo bola na Slovensku otvorená v roku 1993. Dnes sa Tchibo predajne nachádzajú v nákupných centrách väčších miest.

  • Tchibo Banská Bystrica - EUROPA SC, 09:00 do 21:00
  • Tchibo Bratislava - Tchibo Outlet 09:30 do 20:00; EUROVEA 10:00 do 21:00; AUPARK 10:00 do 21:00; CENTRAL 10:00 do 21:00; POLUS CITY CENTER 10:00 do 21:00; AVION SHOPPING PARK 09:00 do 21:00; BORY MALL 10:00 do 21:00
  • Tchibo Košice - AUPARK 09:00 do 21:00; OC OPTIMA 09:00 do 21:00
  • Tchibo Nitra - MLYNY 09:00 do 21:00
  • Tchibo Poprad - OC FORUM 09:00 do 21:00
  • Tchibo Trnava - CITY ARENA, 09:00 do 21:00
  • Tchibo Piešťany - AUPARK PIESTANY 09:00 do 20:00
  • Tchibo Žilina - AUPARK 09:00 do 21:00

★Tajomstvo, ako v Tchibe nakupovať lacnejšie.

Vedeli ste, že Tipli vám poskytuje tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny? Kombinujte ich s cashbackom z Tipli a ušetrite maximum.

Nakupovať v Tchibe

Súvisiace obchody

Bonprix, Blancheporte.sk, Tchibo, Šperky-eshop.sk, Masticha terapia

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa