Nakupujeme oblečenie na eBay: Mamičky s deťmi

Tipy k nákupuRodičia a deti 10. 11. 2021

Deti rastú ako z vody – či sú ešte u mamičky v brušku alebo dávno na svete. A kde im stále nakupovať nové oblečenie, keď z neho vyrastajú tak rýchlo? Predsa na eBay!

Na eBay je našťastie obrovský výber detského a tehotenského oblečenia – stačí si len vybrať, čo sa vám najviac zapáči.

Ako vybrať na eBay správnu veľkosť?

Vždy sa uistite, že si z roletky po pravej strane zaškrtávate správnu veľkosť oblečenia a presne tú variantu, ktorú chcete. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam. Kúpte si vhodne padnúce tehotenské oblečenie.

návod ako vybrať správnu veľkosť na ebay

Vždy sa uistite, že zaškrtávate správnu veľkosť oblečenia.

Nižšie pri popise konkrétneho tovaru nájdete aj rozmery, ktoré danej veľkosti odpovedajú, prípadne medzinárodnú tabuľku veľkostí. Nenechajte sa zmiasť a vždy sa presvedčte, či veľkosť 40 skutočne znamená 40.

tabuľka veľkostí ženy

Ak vyberáte oblečenie pre deti podľa kategórií na eBay Fashion (Móda) → Kids & Baby (Deti a bábätká), stretnete sa s dvojitým označením veku dieťaťa – buď podľa mesiasov (Months), alebo podľa rokov (pre ktoré na eBay používajú označenie „T“ - keď sa teda stretnete s veľkosťou 3T, znamená to 3 roky).

Tehotenské oblečenie

Dámy v očakávaní bohužiaľ na eBay samostatnú kategóriu nemajú. Do hliadačika teda zadajte Maternity clothes (Tehotenské oblečenie), poprípade k tomu dopíšte T-shirt (Tričko), Pants (Nohavice) alebo Dress (Šaty).

Tehotenské tričká

tehotenské tričká

Veselou voľbou je tehotenské tričko s obrázkom vykúkajúceho dieťaťa.

To, že vám deväť mesiacov porastie bruško neznamená, že nemôžete byť aj naďalej kočka! Voľte voľnejšie strihy, v ktorých si nebudete pripadať stiesnene a nepohodlne.

Na eBay zadajte: Maternity T-shirt (tehotenské tričká)

Tehotenské nohavice

nohavice pre tehotné

Nemusíte nosiť iba tehotenské nohavice na traky. Aj pre tehotné existuje množstvo štýlových kúskov.

Vyberajte tehotenské nohavice tak, aby vás nikde netlačili a ideálne sa prispôsobili vášmu rastúcemu brušku. Zvlášť počas nepriaznivého počasia dbajte na to, aby ste bola v teple a nenachladila sa.

Na eBay zadajte: Maternity trousers (tehotenské nohavice)

Tehotenské šaty

tehotenské šaty

Tehotenské šaty na ples vás nemusia stáť celý majetok.

V teplých jarných a letných mesiacoch sú zaručene najpohodlnejšie voľné šaty. Nikde vás nebude nič tlačiť a zároveň ako by ste vypadli z časopisu s tehotenskou módou.

Na eBay zadajte: Maternity dress (tehotenské šaty)

Oblečenie pre deti

Vieme, kde zohnať detské oblečenie lacno - keď vám totiž za pár týždňov dieťatko vyrastie z celého svojho šatníka, je problém neustále kupovať niečo nové.

Oblečenie pre bábätká

oblečenie pre kojencov

Oblečenie pre bábätká lacno nájdete práve na obľúbenom eBay.

Oblečenie pre bábätká sa kupuje jedna radosť. Dieťa totiž zatiaľ nemá žiadne špeciálne požiadavky, aké postavičky by sa mu na oblečení páčili a môžete si ho vystrojiť tak roztomilo, ako len chcete. Myslite vždy na to, aby kojenecké oblečenie bábätku správne sedelo - neškrtilo ho ani nebolo príliš voľné.

Na eBay zadajte: Clothes for baby (oblečenie pre bábätká), Clothes for baby girl (oblečenie pre bábätko - dievčatko), Clothes for baby boy (oblečenie pre bábätko - chlapčeka)

Tipli TIP: Majte na pamäti, že kým vám tovar z eBay príde, chvíľku to trvá, – nakupujte teda v predstihu.

Pre batoľatá

tabuľka veľkostí ženy

Oblečenie pre batoľatá s motívom je skutočne roztomilé. Skúste sa poobzerať po rôznych vzoroch.

Váš drobec začína liesť, chodiť a objavovať svet. Oblečenie pre batoľatá by preto malo niečo vydržať a nepredrieť sa na kolenách po prvej výprave po koberci alebo prvom páde.

Na eBay zadajte: Clothes for toddler (oblečenie pre batoľatá)

Pre deti v predškolskom veku

oblečenie pre dievčatá, oblečenie pre chlapcov

Dievčenské šatočky urobia z vašej dcérky skutočnú princeznú.

V škôlke začínajú prvé priateľstvá a prvé lásky, tak začnite svoje dieťa trochu parádiť. Keď na sebe bude mať obľúbenú detskú postavičku, napríklad roztomilé šaty minnie alebo mikinu so Spider-manom, bude rozhodne za hviezdu.

Na eBay zadajte: Clothes for kids (oblečenie pre deti)

Pre školákov

tabuľka veľkostí ženy

V oblečení s námorníckym motívom bude váš chlapček hviezdou celej školy!

Prvé aktovky, peračníky a písanky. Konečne sa rast vašich ratolestí trochu spomalil a viete, že im nové oblečenie chvíľku vydrží. Preto vsaďte na kvalitné materiály a praktické strihy, ktoré sa len tak neobnosia. Veď viete, koľko pobiehania a hier musí oblečenie zniesť!

Na eBay zadajte: Clothes for girls (oblečenie pre dievčatá), Clothes for boys (oblečenie pre chlapcov)

Potrebujete nové detské oblečenie> a už včera bolo neskoro? Porozhliadnite sa po tuzemských obchodoch, našli sme detské oblečenie lacno!

Súvisiace obchody

eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa