Nové zľavové kupóny v BonPrix, BIBLOO, Svetla.sk a Donga.sk

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 21.04.2021

Dnes vám ponúkame 5 nových zľavových kupónov z kategórií móda, módne doplnky, obuv a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Municak.sk, BonPrix, BIBLOO, Svetla.sk a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

BonPrix

získajte zľavový kupón BonPrix 20 % zľava na tričká. Stačí použiť iba špeciálny kód, ktorý nájdete na Tipli. Doprajte si trendy módne kúsky za ešte lepšie ceny. Pozor! Platí iba do konca týždňa.

Kód platí do 25.04.2021

BIBLOO

K dispozícii je aj  zľavový kupón BIBLOO 20%- 40% zľava s kódom minus, ktorý platí na väčšinu produktov z medzisezónneho výpredaju. Najnovšie módne kúsky za skvelé ceny! To je BIBLOO.

Kód platí do 02.05.2021

Svetla.sk

K dispozícii je aj zľavový kód Svetla.sk 12 € na celé produktové portfólio tohto eshopu. Navyše k vašej objednávke získate aj dopravu zdarma. 

Kód platí do 14.05.2021

Donga.sk

V ponuke je aj zľavový kupón Donga.sk 20 % z hodnoty celej objednávky. Nezáleží na tom, čo si vyberiete! Platí na celú ponuku internetového obchodu Donga.

Kód platí do 31.05.2021

Municak.sk

Na záver tu máme zľavový kód Municak.sk 20 % na tovar značky Alpha Industries, ktorá je mimoriadne populárna najmä medzi mladou generáciou a navyše jej kúsky dosahujú top kvality. Tak neváhajte!

Kód platí do 31.05.2021

Súvisiace obchody

BIBLOO, Bonprix, Municak.sk, Svetla.sk, Donga.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa