Novinky z Tipli #6

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Zase tu máme nedeľu a vy už dobre viete, čo k nej neodmysliteľne patrí - pravidelná rubrika Novinky z Tipli. Každý týždeň vám ponúkame prehľad toho najzaujímavejšieho, čo sa u nás udialo. V dnešnom diele potešíme vašu zvedavosť a prezradíme vám, na čo sme sa to vlastne pripravovali. :-)

Určite nezabudneme predstaviť pravidelnú dávku obchodov a tentokrát vás zoznámime aj s našim novým Tipli kráľovstvom. Pohodlne sa usaďte a poďme na to!

Nové obchody na Tipli

Zaujíma vás aké nové obchody u nás nájdete? Možno sme sa tento týždeň v pridávaní inšpirovali práve vašim tipom. Stále sa vám máli náš výber viac než 150 obchodov? Žiaden problém - napíšte nám a my spravíme všetko možné a možno aj nemožné, aby sme ten váš pridali k našim partnerom.

Moja línia

Novinky z Tipli 6

Ak sa bez námahy a akéhokoľvek odriekania chcete zbaviť všetkých nahromadených tukových zásob - ste tu správne! Internetový obchod Moja línia ponúka tablety Fykotín, ktoré vďaka novej receptúre znížili glykemický index “zlých” sacharidov, sú 100 % prírodné a umožňujú rýchlo a bezpečne zbavovať sa všetkých nadbytočných kilogramov.

Vyformovať figúru s Moja línia

Lieky24

Novinky z Tipli 6

Poznáte to, ráno sa zobudíte a cítite sa pod psa. Vstať z postele vám pripadá ako neprekonateľný boj. Načo sa navyše zaťažovať cestou do lekárne, keď môžu prísť lieky za vami? Na Lieky24 nájdete ponuku liekov a homeopatík, vitamínov a výživových doplnkov, špeciálnych potravín a nápojov (napríklad pre celiatikov), kozmetiky, drogérie a zdravotníckych potrieb. Skrátka všetko pre vaše zdravie!

Starať sa o zdravie s Lieky24

The Fashion Bible

Novinky z Tipli 6

Na jar je vynovenie šatníka doslova nevyhnuné. Pustite sa do neho s The Fashion Bible a budete vyzerať ako hollywoodska hviezda! Obchod sa zameriava na kolekciu dámskeho oblečenia a doplnkov a ich tovar vždy odpovedá aktuálnym módnym trendom. Potrebujete poradiť s nákupom nových jarných kúskov - prečítajte si náš Jarný špeciál.

Prejsť na The Fashion Bible

Nové Tipli kráľovstvo

Kráľa Tipli sme vám už predstavili a dokonca aj niektorých z nás. Teraz už iba ostáva zoznámiť vás s našim malým Tipli kráľovstvom. Malým ako malým, pomaly nám rastie, a aby sme naďalej neboli ako sadrinky v konzerve, presťahovali sme sa do niečoho väčšieho. To vám je ale pocit, keď si konečne môžete vystrieť nohy a nekopete pritom vašich kolegov. Ak ste sa tešili na sprievodné fotky, nebojte sa príde aj to. Ale iste chápete, že nemôžeme ukázať všetko naraz. :-)

Poďme súťažiť!

Novinky z Tipli #6

A nakoniec naša čerešnička na torte. Povedali sme si, že nie je fér, keď seba obdarujeme novými kanceláriami a vy ostanete na sucho. Preto sme minulý týždeň spustili u našich českých kolegov prvú súťaž. A určite nebudeme suchári a neskončíme hneď po nej. Odteraz z toho vytvárame tradíciu a budeme vás obdaruvávať každý týždeň! Dnes sme spustili prvú súťaž na Slovensku, v ktorej hráte o o 3 poukazy v hodnote 20 € na nákup vo Vivantis. Tak si pripravte svojho súťažného ducha a ide sa hádať, klikať a vyhrávať!

Súvisiace obchody

Lieky24.sk, Moja linia, The Fashion Bible

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa