Novinky z Tipli #8

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

S príjemným jarným počasím za oknom máme všetci hneď krajší deň. My vám ho chceme zlepšiť ešte viac, preto prichádzame s pravidelnou dávkou noviniek. Zistite, kde môžete po novom nakupovať a možno aj nejaké perličky zo zákulisia! :-)

V dnešnom diele si predstavíme nové obchody, prihodíme nejaké informácie o našom meetingu a prezdradíme, ako sa dávame na leto do formy. Alebo sa na to aspoň chystáme. :-)

Nové obchody na Tipli

Tipli rastie ako blázon! Na Slovensku a v Česku sme tento týždeň celkovo pridali 7 obchodov. Dokopy tak môžete nakupovať vo viac ako 500 e-shopoch. Myslíte, že pri tomto čísle končíme? Určite nie!

eBay

novinky z Tipli #8

Prvým nováčikom je obľúbený aukčný gigant eBay, ktorý má v ponuke úplne všetko - elektroniku, módne oblečenie a doplnky, športové vybavenie a potreby pre dom a záhradu. Skrátka všetko, na čo si spomeniete. eBay je jedna z najväčších nákupných galérií sveta, má dlhú tradíciu a milióny spokojných užívateľov po celom svete. Ak ste ho ešte nevyskúšali, nechajte si poradiť ako nakúpiť na eBay.

Poobzerať sa na eBay

DressLily

Novinky z Tipli #8

Radi by sme vám predstavili obchod DressLily, ktorý nás v Tipli úplne okúzlil. Vidíte tie šaty z obrázku? Také potrebuje každá žena! Tento sympatický obchod nepredáva iba módu. V ponuke narazíte aj na sekcie ako home, hodinky, tašky, šperky alebo doplnky. Výber je naozaj široký, stačí si vybrať. :-)

Nechať sa okúzliť DressLily

Lacný Janko

Novinky z Tipli #8

Trojicu uzatvára internetový obchod Lacný Janko, v ktorom nájdete množstvo kreatívnych a praktických produktov. Ponúka najrozličnejší tovar - všetko od sviečok na diaľkové ovládanie až po autosedačku pre psa. Zjednodušte si život výrobkami z Lacný Janko!

Prejsť na Lacný Janko

Nahoďme sa do formy!

Po netrpezlivom čakaní sú konečne tu! Krásne strieborné karty s prísľubom vyšportovanej postavy - Multisport. O túto radostnú správu sa s vami podeliť jednoducho musíme! Tréningy máme naplánované, a tak veríme, že vám o pár mesiacov predvedieme naše vyformované krivky. Držte palce, nech naša snaha neskončí iba pri slovách.

Tiež sa snažíte po zime vrátiť do formy? Určite privítame vaše tipy v diskusii. :-)

Ako naplniť kanceláriu?

Novinky z Tipli #8

Pred začatím tvrdej driny v posilke sme usúdili, že posilniť sa pizzou nebude na škodu. Len čo sme ju zmienili, kancelária sa naplnila zázračnou rýchlosťou. Meeting však nebol len o dobrom jedle. Zhodnotili sme našu doterajšiu prácu a spoločne sa snažíme vymyslieť, ako by sme vás potešili ešte viac!

Súvisiace obchody

Dresslily, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa