Oblečte si najkrajšie svadobné šaty a žiarte ako princezná

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 25. 3. 2022

Chcete vyzerať vo svoj svadobný deň ako princezná? Upútajte pohľady všetkých svadobčanov a vášho nastávajúceho. Oblečte si tie najkrajšie svadobné šaty, v ktorých budete nezabudnuteľnou nevestou.

Rozprávkový deň si vyžaduje rozprávkové oblečenie. Oblečte si najkrajšie šaty na svadbu a premeňte sa na Popolušku. Vyberte si svoje vysnívané svadobné šaty a vychutnajte si jeden z najkrajších okamihov vo vašom živote naplno. Pozrite sa s nami na tie najtrendovajšie svadobné šaty 2018 a buďte dokonalou nevestou, na ktorú nikto nezabudne.

Najkrajšie svadobné šaty 2018

Vačšina žien sníva už od dievčenského veku o dni, kedy sa vydá za svojho vyvoleného princa. Určite ste si predstavovali chvíľu, keď vstúpite do svadobnej siene a na moment sa zastaví čas. Všetky pohľady prítomných sa upriamia jedine na vás a vy sa na jeden deň zmeníte na Popolušku. Ako dosiahnuť tento vytúžený efekt?

Princeznovské svadobné šaty

Ak ste klasickou romantickou dušou, ktorá miluje rozprávky, ideálnou voľbou pre váš svadobný deň sú princeznovské svadobné šaty. Vyberať si môžete zo širokej ponuky rôznych druhov, strihov či materiálov. Či už zvolíte jednoduché svadobné šaty, alebo stavíte na trendy čipku, bezpochyby nespravíte krok vedľa. Pri samotnom obliekaní vždy myslite na vhodné spodné prádlo. Skvelý výber pre nevesty nájdete v obchode Astratex.

Základom je veľká sukňa, vďaka ktorej docielite požadovaný princeznovský efekt. Ak nepodliehate konvenciám, vyskúšajte kúpiť svadobné šaty online. Výber je prakticky neobmedzený a ceny sú oveľa nižšie ako v bežných svadobných salónoch, vďaka čomu ušetríte. Princeznovské šaty hľadajte pod anglickým výrazom ball gown wedding dress. Uvidíte, že je z čoho vyberať.

Svadobne saty

Princeznovské svadobné šaty za super ceny kúpite na Aliexpress.

Boho svadobné šaty

Patríte medzi ženy, ktoré si nepotrpia na tradičné svadby? Chceli by ste si obliecť šaty, ktoré vás budú vystihovať a zároveň budú netradičné? Chystáte sa zorganizovať plážovú svadbu pri západe slnka alebo svadbu na lúke? Rok 2018 opäť prináša trend, vďaka ktorému budete za bohyňu v splývavých šatách z príjemných materiálov.

Vysokomódne boho svadobné šaty z vás spravia lesnú vílu či plážovú bohyňu. Stavte na jednoduchú čipku alebo krátke svadobné šaty, ktoré dajú vyniknúť vašim nohám a budete sa v nich cítiť maximálne pohodlne. Široký výber za super ceny nájdete napriklad v e-shope Amazon.

Svadobne saty

Boho svadobné šaty sú tými pravými na plážovú svadbu.

Vintage svadobné šaty

Hitom posledných sezón sú svadobné šaty, ktoré vyzerajú, akoby sa dedili od matky k dcére po celé roky. Ak si zvolíte za svoj vysnívaný model vintage svadobné šaty, budete vyzerať mimoriadne noblesne. Sú vlastne akýmsi elegantným retrom, vďaka ktorému sa zmeníte na jeden deň na Grace Kelly. Vydávajte sa s gráciou v štýle starých filmov. Celkový dojem vylepšíte, keď si vaše družičky oblečú spoločenské šaty v rovnakom štýle.

Krásne svadobné šaty s čipkou v štýle vintage nemusíte hľadať u babky v skrini. Kúpite ich pohodlne a moderne cez internet. Zadajte si na Ebay do vyhľadávania boho wedding dress a garantujeme vám, že si určite prídete na svoje. Zároveň ušetríte, takže vám ostanú peniaze navyše, za ktoré si môžete kúpiť napríklad svadobné topánky.

Svadobne saty

Kúpte si vintage svadobné šaty a vydávajte sa ako najelegantnejšia diva.

Svadobné šaty pre moletky

Nemáte miery vychudnutej modelky? To vôbec neznamená, že nemôžete byť vo svoj svadobný deň tou najkrašou nevestou. Existuje množstvo druhov šiat, vďaka ktorým veľmi ľahko zakryjete svoje nedostatky. Či už zvolíte jednoduché svadobné šaty, šaty s dlhým rukávom alebo originálny svadobný kostým, budete vyzerať nádherne.

Prísť do svadobného salónu a vypočuť si, že žiadne zo šiat nemajú vo vašej veľkosti vie pekne pokaziť náladu každej neveste. Vyskúšajte zázrak menom internet. Väčšina šiat sa dnes už vyrába vo všetkých veľkostiach, takže sa nemusíte obávať, že by ste si nemali z čoho vyberať. Nakupujte pohodlne z domu a nekazte si náladu malým výberom v predajniach. Ušetrite na doplnkoch. Pozrite si lacné kabelky, ktoré však vyzerajú famózne>.

Svadobne saty

Svadobné šaty pre moletky za tie najvýhodnejšie ceny zoženiete na Ebay.

Spoločenské šaty pre družičky

Každá správna nevesta má na svadbe svoje družičky. Horúcim trendom posledných rokov sú rovnaké družičkovské šaty pre každú jednu družičku. Kde zohnať tie isté spoločenské šaty v rôznych konfekčných veľkostiach rýchlo a pohodlne bez toho, aby museli družičky cestovať z opačnej strany krajiny na skúšku? Je to jednoduché. Nakúpite rýchlo z domu. Vyskúšajte slovenské internetové obchody ako ZOOT či Bonprix, kde si môžete vyberať zo širokého sortimentu strihov, dĺžok, farieb a veľkostí.

druzicka

Elegantné spoločenské šaty na svadbu kúpite v obchode Bonprix.

★ Svadobné šaty za najlepšie ceny kúpite na internete ★

Vyberte si cez Tipli trendové svadobné šaty, v ktorých budete nezabudnuteľnou nevestou. Využite výhodný Tipli cashback a nakupujte rozprávkové svadobné šaty za tie najlepšie ceny.

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, Bonprix, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa