Obujte luxus. Kde kúpiť Gucci topánky najlacnejšie?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Kto z nás by si občas nedoprial trochu toho rozmaznávania? Luxusné výrobky Gucci vás budú rozmaznávať! Kde si dopriať poriadny dúšok pompéznosti, aby vás to finančne nezruinovalo?

Gucci je jednou z najluxusnejších značiek, aké žiaria na módnych mólach. A kto by sa divil?

Chcete si aspoň raz pripadať, ako Meryl Streep vo filme Diabol nosí Pradu a Gucci topánky si obuť? Verte, že pokiaľ ich budete kupovať na ich oficiálnom e-shope, poriadne si siahnete do vrecka. Za jediný model totiž zaplatíte aj 650 eur a to je len spodná hranica.

Ako ísť na to rozumne? Vsaďte na tovar z druhej ruky! Nie je problém nájsť pekné topánky, ktorých sa ich majiteľ chce zbaviť. Takéto topánky často vyzerajú ako nové, len už niekomu nerobia radosť. Ale ruku na srdce – keď ide o takýto klenot – vadí vám, že nebudete prvý majiteľ takýchto párov?

TIP: Potešte luxusom aj ostatné zmysly a doprajte si jedinečný Gucci parfum z El nino!

Zavítajte na eBay

Okrem toho, že je na eBay veľa obchodov, nájdete tu taktiež predajcov z celého sveta, ktorý v aukciách predávajú svoje staršie veci. Keď do vyhľadávania napíšete „Gucci shoes“ (Gucci topánky), verte, že na vás vykukne celá rada zaujímavých pánskych aj dámskych modelov. O niektorých z nich budete musieť zabojovať v aukciách, iné si môžete kúpiť hneď. Síce si niekoľko dní počkáte, až vám tovar z eBay príde, ale verte, že sa vám to vyplatí. A navyše si pripočítate cashback od Tipli!

Gucci topánky ebay
Gucci topánky Bazoši

Skúste šťastie na Bazoš

Nechce sa vám kvôli topánkam Gucci nakupovať na zahraničných obchodoch? Nevadí, skúste sa obhliadnuť po slovenskom Bazoši! Verte alebo nie, aj tu môžete nájsť originálne kúsky – síce vo veľkom obmedzení výberu. Nový tovar sa na Bazoši objavuje každý deň, prečo by ste tu nemohli nájsť šťastie s novým párom topánok? Podobne ako v prípade eBay tu môžete natrafiť na priamu kúpu aj aukciu.

Pátrajte na Nosene

Obchod a eshop Nosene je populárny od roku 2015 keď sa majitelia inšpirovali západným štýlom voňavých a pekne uložených vecí. V tomto obchode nájdete množstvo krásnych aj luxusných kúskov. Môže sa vám stať, že nájdete nejaké kúsky po slovenských známych herečkách, ktoré pomáhajú a z predaných vecí ide výťažok na charitu. A čo sa stane z nepredaných vecí? Šikovní designeri urobia upcycling, tým pretvoria starú veci na nové kúsky. Aj vy môžete nosiť krásne moderné kúsky z Nosene.

Gucci topánky Nosene

TIP: Gucci vám nič nehovorí? Obujte si pohodlné Deichmann topánky!

Nakupujte topánky lacnejšie s cashbackem

Nechajte si za nákup nových topánok zaplatiť peniaze späť – stačí si vybrať v niektorom z obchodov s obuvou, kde vám ponúkame cashback - peniaze späť z vášho nákupu!

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Baťa, DEICHMANN, AliExpress, eBay.com, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa