Obuv RENO - pohodlná a štýlová obuv

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Hľadáte pohodlné topánky vyrobené z kvalitných materiálov za atraktívne ceny? Značka RENO predstavuje zaručenú kvalitu, skvelý dizajn a pohodlnosť. To je predsa to, čo od topánok chcete.

Značka RENO pochádza z Nemecka. Už vyše 30 rokov ponúka kvalitné a trendové topánky pre celú rodinu a to do každého počasia. To všetko za veľmi atraktívne ceny a v osvedčenej kvalite. Poltopánky, lodičky, botasky, čižmy, módne doplnky či iná obuv.

Sortiment RENO obuvi

Sortiment RENO obuvi predstavuje bohatú ponuku renomovaných medzinárodných módnych značiek. Dámsku nôžku potešia značky ako napríklad Adidas, S.Oliver Geox, Rieker, Zanzibar či Tamaris. Nechýbajú tiež vlastné značky ako Bama, Young Spirit či WOODSTONE.

Pre pánov sú na výber značky ako Bullboxer, Mercedes či Tom Tailor. Či už túžite po pohodlných alebo elegantných topánkach, po prechádzke v lese alebo hľadáte vhodnú obuv do kancelárie, v RENO si vyberiete topánky svojich snov. Obuv RENO, to nie sú len kvalitné topánky pre každého člena rodiny. Nájdete tu aj módne doplnky ako kabelky, ponožky, kvalitné peňaženky, šatky či klobúky.

sortiment RENO

Sortiment RENO obuvi zahŕňa topánky do každého počasia.

RENO pobočky

RENO predajne nájdete na Slovensku vo väčších mestách, zvyčajne umiestnené v nákupných centrách. Otváracie hodiny RENO sa preto líšia v závislosti od otváracích hodín nákupného centra. Aktuálne má RENO pobočky v 3 slovenských mestách. RENO Bratislava, Košice a Nové Zámky. Celkom má RENO na Slovensku 6 pobočiek. Nechajte si s výberom topánok poradiť od ochotných predavačov priamo v predajni.

RENO akčné ponuky

Samozrejmosťou sú aj pravidelné sezónne výpredaje v predajniach obuvi RENO. Za skvelé ceny si tak môžete nakúpiť kvalitné, štýlové, ale hlavne pohodlné topánky pre celú rodinu.

RENO e-shop

Obchod RENO nemá slovenské oficiálne stránky ani slovenský e-shop. Webovú stránku reno.sk tak budete hľadať len márne. Všetky potrebné informácie však môžete nájsť online na stránke reno.de, ktorá je ich oficiálnou stránkou.

Pre nákup kvalitných obuvi navštívte aj obchod Deichmann, kde na Vás čaká široký sortiment pre všetkých. Ak patríte medzi milovníkov topánok od svetových značiek ako Moschino, Guess či Calvin Klein, určite navštívte aj eobuv, kde môžete nakupovať s cashbackom až 3,3 %!

Tajomstvo, ako nakupovať obuv lacnejšie

Ak chcete nakupovať obuv výhodnejšie a lacnejšie, budete potrebovať spoľahlivého parťáka, ktorý vám pomôže ušetriť. Skúste casback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu.

Nakupovať obuv lacnejšie

Súvisiace obchody

Baťa, Bonprix, DEICHMANN, ZOOT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa