Od kávového zrnka ku kávovaru Tchibo Cafissimo

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Keď sa povie Tchibo, automaticky si predstavíme kávu. Tchibo je jedným z najväčších výrobcov akostnej kávy na svete a jeho tradícia siaha až do roku 1949. Akú cestu prešla spoločnosť od prvného zrnka kávy až k fantastickému kávovaru Tchibo Cafissimo?

Tchibo založil pred takmer sedemdesiatimi rokmi Max Herz, ako zásielkovú spoločnosť pre obchod s kávou. V deväťdesiatych rokoch poprvýkrát prekročila národné hranice a stala sa svetovým hráčom v obchode s kvalitnou kávou. Na Slovensku pôsobí od roku 1991.

Od roku 2004 však firma rozšírila svoju činnosť aj na iné odvetvie trhu, než je káva – a to od oblečenia cez dekorácie až po nábytok. Otvára kamenné predajne v nákupných centrách a v roku 2017 otvorila aj svoj prvý outlet na obchodnej ulici v Bratislave. Káve ostáva verný, preto vytvorili multitalent v príprave kávy. S kapsulovým kávovarom Tchibo dosiahnete prípravu dokonale lahodnej kávy.

Prečo skúsiť Tchibo Cafissimo?

Radi si pochutnáte na lahodnej káve aj u seba doma? Milujete kávu, ale príprava dobrého espessa, ako z kaviarne, je náročná? Vyskúšajte pohodlné a kvalitné Tchibo kapslové kávovary, a vychutnajte si espresso, caffé crema, filtrovanú kávu alebo čaj. Je to tak jednoduché. Pomocou stlačenia jediného tlačidla sa váš domov rozvonia omamnou vôňou káva.

kávovary Tchibo Cafissimo

Môžete si vybrať z rôznych designov kávovarov Tchibo Cafissimo.

Veríme, že tieto kávovary sú pre vás to pravé! Nielen že máte na výber z niekoľkých rôznych designov, ale môžete si vybrať z rôznych farebných prevedení, ktoré budú ladiť vo vašej kuchyni. Každý deň si môžete vychutnať niečom úplne iné a hlavne Tchibo kapsule sú pohodlné a nemusíte sa takmer o nič starať.

Čo môžete s Tchibo Cafissimo ochutnať?

  • 9 aromatických klasických druhov kávy
  • 4 kvalitné prémiové kávy
  • 3 druhy skvelých čajov
  • 4× do roka exkluzívne limitované edície Grand Classé

Na chuť Tchibo kávy sa môžete spoľahnúť. Pri výbere 100% Tchibo Arabica z certifikovanej trvalo udržateľnej produkcie sa dostanete ku kvalite výberovej kávy. Na výber máte z piatich rôznych kávovarov. Vybrať si môžete ten pravý podľa designu, farby, hmotnosti, funkcií alebo ceny. Výbornú kávu vám ale uvaria všetky!

Súvisiace obchody

4home, ZelenýŽivot.sk, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa