Okay elektro - výhodny nákup elektra a nábytku

Tipy k nákupuNakupovanie 8. 6. 2022

Širokú a pestrú ponuku elektrospotrebičov a nábytku nájdete práve tu. Prečo pre svoj nákup voliť práve Okay elektro? Spoločnosť Okay sa už od roku 1994 radí medzi tých najúspešnejších predajcov elektra.

Nakupovať môžete priamo z pohodlia domova na e-shope Okay alebo v jednej z 45 predajní na Slovensku. Ak vám nebude tovar zakúpený na internete vyhovovať, môžete ho jednoducho do 14 dní vrátiť alebo vymeniť za iný. Stačí ho priniesť do predajne.

Čo všetko nájdete v sortimente Okay?

Do sortimentu Okay patria nielen kvalitné elektrospotrebiče, ale aj nábytok. Nájdete tu všetko, po čom túži vaše srdce. Mobily, GPS navigácie, mixéry, počítače, malé spotrebiče, tablety, bielu techniku a tiež matrace, postele či pohovky.

Okay elektro

Sortiment Okay je široký a okrem mobilu, notebooku či tabletu tu kúpite aj nábytok.

Nákup na splátky Okay

Ak nemáte práve peniaze nazvyš, ale súrne potrebujete novú pračku či chladničku, Okay ponúka aj nákup na splátky. Vybavíte to priamo v predajni na počkanie alebo online. Sami si určíte výšku, ako aj dĺžku splácania, ktorá vám bude vyhovovať. Zriadiť si tiež môžete poistenie schopnosti splácať, ktoré vás v prípade straty zamestnania alebo dlhodobej práceneschopnosti zachráni. Časté su tiež akcie splátok bez navýšenia.

Prečo si vybrať Okay?

  1. Výhodné ceny - pravidelná kontrola cien.
  2. Vyzdvihnutie na predajni - v jednej z 45 predajní po celom Slovensku.
  3. Krátke čakacie doby - rýchle doručenie tovaru k vám domov.
  4. Nákup na splátky - splátky aj bez navýšenia.
  5. Vrátenie a reklamácia tovaru na predajni - nemusíte ho posielať.



Osobné vyzdvihnutie na predajni Okay

Ak nechcete platiť za doručenie, vybraný tovar si môžete vyzdvihnúť aj osobne v jednej z Okay predajni na Slovensku. V súčasnosti je ich na Slovensku 45. Tovar si tak môžete objednať v internetovom obchode Okay sk a vyzdvihnúť vtedy, kedy vám bude vyhovovať.

okay predajne

Predajne Okay nájdete rozmiestnené po celom Slovensku.

Predĺžená záruka Okay

Niekedy sa stane, že sa Vám spotrebič pokazí tesne po uplynutí záručnej doby. Ako tomu predísť? Predĺžte si jednoducho záruku. Záruku si môžete nechať predĺžiť až o 5 rokov. Počas tejto doby máte zaručenú opravu alebo v prípade, že sa porucha nedá odstrániť, výmenu tovaru bezplatne. Predĺženú záruku môžete kúpiť spolu so spotrebičom na e-shope alebo pri vyzdvihnutí tovaru priamo v predajni.

Poistenie PLUS v Okay

Ak sa bojíte o svoj novo zakúpený telefón alebo notebook, nechajte si ho poistiť. Poistenie PLUS si môžete zakúpiť na 1 alebo 2 roky. V prípade pádu, úrazu, poliatia vodou, úderu blesku, funkčnej či mechanickej poruchy alebo odcudzenia v dôsledku krádeže, vám poistenie zaručí úhradu škody alebo rovno dodanie nového produktu. Navyše Vám tiež rozšíri zákonnú záruku. Poistenie PLUS si môžete rovnako ako predĺženú záruku kúpiť pri objednaní tovaru v e-shope alebo priamo v predajni.

Rozbitý mobil

Poistenie PLUS Vám zaručí náhradu škody.

Chcete pri nákupoch ušetriť?

Nakupujte cez Tipli a šetrite pri svojich nákupoch. Za každý nákup vám vrátime časť peňazí späť. Navyše tu nájdete vždy aktuálne zľavy a kupóny, a to nielen v obchodoch s elektrom. Šetriť môžete teda dvakrát. Využite špeciálne zľavy a kupóny a získajte k tomu cashback! K tomu nezabudnite sledovať Okay leták s akciovými výrobkami. Nevybrali ste si? Je tu Planeo elektro výpredaj.

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, TPD, AliExpress,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa