Plameniaky a jednorožce kam sa pozrieš. Jedine na AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Plameniaky alebo skôr jednorožce? Jednoznačne sú favoriti roka. Pokiaľ sa ale nedokážete rozhodnúť, ktorý z nich si získal práve vás, nasledujúce riadky by vám mohli pomôcť, alebo si ich môžete užiť oboch spoločne za dúhové ceny!

Nielen tohtoročným hitom sú plameniaky a jednorožece, a tak ich teraz môžeme vídať napríklad na kabelkách, plážových dekách, vo vode, na záhrade, alebo ako hrnčeky. Máme tak pre vás 5 tipov, ktoré si na AliExpress môžete zaobstarať s dopravou zadarmo!

Nie ste si istí nakupovaním cez internet? Nemajte strach, pripravili sme si pre vás prehľadný návod ako nakupovať na AliExpress, aby ste si v pokoji mohli užívať výber nových kúskov a zbytočne nestrácať čas.

Nafukovací plameniak

 Nafukovací plameniak

Nafukovací plameniak z AliExpress.

  • Cena: 11.31 ‒ 12.34 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 - 30 dní

Úžasný nafukovací plameniak pre deti. Zabráni vášmu dieťaťu vykĺznuť, ako z obyčajných nafukovacích matracov, čo uvítajú hlavne mamičky, ktoré doma majú začínajúcich plavcov (8 až 48 mesiacov). Samozrejme nezostávame iba u plameniakoch - môžete si vybrať aj jednorožca alebo labuť. Výrobca uvádza veľkosť 48 x 83 x 24 cm. Materiál je PVC.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Tento šikovný nafukovací doplnok je zatiaľ ohodnotený 42 zákazníkmi plným počtom hviezd. Dvaja kupujúci dokonca doložili reálne fotografie produktu. Tu nie je o čom diskutovať, predajcu s dvojročnými skúsenosťami na AliExpress môžeme jedine odporučiť.

Kúpiť na AliExpress

Osuška s jednorožcom AliExpress

  • Cena: 27.98 ‒ 28.22 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 17 – 25 dní

Štýlový plážový uterák s dizajnom jednorožca alebo tiež plameniaka. To je to pravé na dovolenku! Či už ste pri bazéne, pri mori či v obľúbenému rybníčku blízkosti domova, osuška sa bude určite hodiť. Je hebučká, pretože materiál je 100% bavlna. Výrobca udáva veľkosť priemeru 150 cm, čiže sa na ňu pohodlne zmestíte napríklad aj s manželom alebo s deťmi. Objednajte si ho kým skončí leto na AliExpress.sk.

Jednorožec AliExpress

Štýlová osuška z AliExpress.

Ak vás zaujali zvieracie motívy, sú tu pre vás tiež plameniaky AliExpress na mnoho ďalších spôsobov.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Celkovo 190 hodnotení s väčšinovou prevahou plného počtu hviezd. Nakupujúci si väčšinou pochvaľujú rýchle dodanie a kvalitu materiálu. Obchodník s ročným pôsobením na AliExpress má už vyše 300 sledujúcich fanúšikov.

Ružový plameniak aj na taške

 Plameniak ružový

Taška s plameniakmi z AliExpress.

  • Cena: 3.44 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Šikovná vodeodolná mini taštička s plameniakmi na krabičkové jedla alebo desiaty priamo pre vás do práce, na prechádzky, alebo na výlety po okolí. Je vyrobená z pevnej oxfordskej tkaniny a vnútro je vyplnený ekologickým hliníkovým filmom k dlhšiemu uchovaniu teploty vašich pokrmov. Výrobca vyrába kabelky s plameniakmi v dvoch veľkostiach: väčšia - 23 x 15 x 16 cm alebo menšia - 20 x 17 x 22,5 cm.

Hodnotenie produktu: 4,4 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo celkovo 10 zákazníkov, a to väčšinou plným počtom hviezdičiek. Iba jednému zákazníkovi bol bohužiaľ výrobok doručený rozbitý. Obchodník samozrejme na komentár zareagovali a ponúkol možnosť riešenia. Obchodníka tak môžeme považovať za zodpovedného a potenciálne nákupy odporúčame.

Plyšový jednorožec AliExpress

  • Cena: 2.47 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Roztomilé a plyšové klapky na oči s designom jednorožca! Táto paráda je nielen lacná, ale tiež úplne rozkošná a pristane každej, ktorá sa rada nechá uložiť k spánku nielen únavou, ale aj príjemným materiálom (bavlna). A nech už vám chce spánok prekaziť spln alebo ponocujúci priateľ, s týmito klapkami skrátka nemá žiadnu šancu. Výrobca udáva veľkosť okolo 20 x 8 cm.

Plyšový jednorožec AliExpress

Plyšový jednorožec z AliExpress .

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Skvelé hodnotenie skoro vždy plné kompletným počtom hviezdičiek. Takto hodnotilo zatiaľ 31 zákazníkov, ktorí si pochvaľujú hlavne kvalitu materiálu a úžasne originálne prevedenie. Obchodníka s ročnou praxou na AliExpress a s 550 sledujúcim tak môžeme jedine odporučiť.

Pozrite sa na ďalšie AliExpress skúsenosti a recenzie zákazníkov.

Plameniak ako kľúčenka

Plameniak

Kľúčenka plameniak z AliExpress.

  • Cena: 1.49 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Ak nechcete míňať príliš veľa peňazí, alebo viete, že predošlé doplnky nevyužijete, ale stále chcete byť IN, tak táto mini kľúčenka v designe plameniaka je presne to pravé. Je z príjemného materiálu a má do 12 cm. Nemusí byť zavesená iba na kľúčoch, môžete si ju pripnúť na batoh alebo kabelku. A samozrejme - výrobca ponúka nielen kľúčenky s designom plameniakov, ale tiež jednorožci alebo mačiatka.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Tento produkt ohodnotilo už viac ako 1135 zákazníkov väčšinou plným počtom hviezdičiek. Nakupujúci si chvália hlavne kvalitu a nevtieravý nápad, čo dokladá aj 67 reálnych fotografií urobených od zákazníkov. Obchodníka aj produkt, ktorý má takú veľa pozitívnych komentárov, môžeme určite odporučiť.

AliExpress nákup so zľavou

Určite viete, že v internetovom obchode AliExpress môžete nakúpiť takmer čokoľvek. Vedeli ste ale, že vaše nákupy vyjdú výhodnejšie vďaka Tipli.sk? Určitý druh tovaru si na AliExpress môžete dopriať so zľavou až 10%!

Nakúpiť so zľavou na AliExpress

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Big Brands, 4home, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa