Porovnávač FAVI: nábytok a doplnky za najlepšie ceny

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie 11. 5. 2022

Zariaďujete alebo prerábate byt či dom? Potrebujete novú posteľ alebo len túžite po novom šatníku? Pre niekoho je nakupovanie nábytku nočná mora, niekto sa v tom doslova vyžíva. Nájsť ten správny kúsok, nielen aby vám sedel do interiéru, ale aj do rozpočtu, môže byť fuška. Predstavíme vám skelý nástroj na vyhľadávanie nábytku, s ktorým budete čarovať ako interiérový majster.

Internetová platforma FAVI sprodtredkuváva ponuky viac ako 190 eshopov a kamenných predjní s nábytkom a doplnkami. Pomocou FAVI produkty nenakupujte priamo. Na FAVI si vyhľadáte želané produkty a výberom budete presmerovaný do obchodu, ktorý produkt ponúka. Výhodou je, že na jednom mieste tak nájdete ponuku stoviek produktov, z ktorých môžete vyberať, kým nenájdete to pravé orechové. Ak ste našli kúsok, ktorý práve hľadáte, ale nevyhovuje vám cena, porovnajte ho s inými obchodmi a možno nájdete lacnejšiu ponuku! Nezabúdajte, že vždy môžete FAVI použiť iba na porovnanie a nákup uskutočniť cez Tipli. Získate tak cashback a môžete využiť aj rôzne zľavové kódy ako napríklad XXXLutz zľavový kupón.

bývanie

Porovnávač nábytku FAVI

Ak použijete porovnávač FAVI, zariaďovanie domácnosti nebolo nikdy jednoduhšie a príjemnejšie. Či už zariaďujete idálnu spálňu hľadáte jeden kus nábytku, súpravu, kompletné vybavenie izby alebo rekonštruujete či len dekorujete, vďaka FAVI zistíte kde, to čo potrebujete nájdete za najlepšiu cenu! Nemusíte kvôli tomu behať po obchodoch, či listovať katalógmi rôznych predajcov. S porovnávačom nábytku FAVI z pohodlia domova jednoducho zistíte, kde nábytok a doplnky do domácnosti najvýhodnejšie.

Výhody nakupovania cez porovnávač FAVI

  • Viac ako 190 e-shopov s nábytkom a kamenných predajní na 1 mieste.
  • Vyhľadávanie podľa rôznych parametrov, vlastné nastavenie filtra.
  • Nakupovanie a porovnávanie nábytku z pohodlia domova.
  • Prehľad o zľavách a akciových ponukách.
  • Inšpirácie do domácnosti.
Nábytok a doplnky

FAVI je vyhľadávač a porovnávač nábytku a doplnkov do domácnosti s veľmi atraktívnym užívateľským prostredím. Každý tam určite nájde to, čo hľadá. A keď náhodou sami neviete, čo presne hľadáte, pomocou šikovného filtru na FAVI, na to určite prídete. Z porovnávacích parametrov si môžete zvoliť kategóriu nábytku, preferovanú farbu a materiál, ale aj štýl prevedenia. Nechýba, samozrejeme, najdôležitejšia hľadanie podľa ceny alebo podľa preferovaného štýlu.

Nechajte sa inšpirovať

Na FAVI nezískate len nábytok, ale aj inšpiráciu. Vďaka FAVI naberá katalógový dizajn iný rozmer, pretože tu nájdete štýlové návrhy od profesionálnych dizajnérov. Či už obľubujete jeden alebo viacero štýlov, na FAVI si môžete pozrieť celé kolekcie nábytku a doplnkov v jednotných štýloch. Inšpirujte sa návrhmi dizajnérov a zariaďte si domov ako z magazínu.

Či už preferujete škandinávsky štýl, vintage štýl, retro štýl alebo industriálny, hľadanie nábytku na FAVI bude pre vás hračka. V samostatnej záložke nájdete ponuku aktuálnych zliav a akcií. S porovnávačom FAVI určite nájdete ten správny kúsok do svojej domácnosti.

Obchody s nábytkom a doplnkami na FAVI

Na FAVI nájdete vyše 190 e-shopov, z ktorých tento portál porovnáva. AK si vyberiete nábytok v jednom z týchto obchodov, s Tipli v ňom môžete ešte ušetriť. Pozrite sa na TOP obchody, v ktorých získate za nákup odmenu:

  • 4home - domáce potreby, doplnky a nábytok a 3,5 % späť.
  • Bighome.sk - až 3,9 % späť z nákupu dizajnového nábytku.
  • Bonami - nakupujte nábytok a doplnky a získajte 1 % späť.
  • DecoDoma - získajte pr inákupe doplnkov do domácnosti až 2,5 % späť.
  • Sconto - za nákup nábytku do celej domácnosti až 5 % späť.
  • Tempo Kondela - zariaďte si nový byt získajte 2 % späť.
Zobraziť ďalšie obchody »

Registrácia na FAVI

Prišli ste na FAVI vybrať nový koberec do obývačky, ale natrafili ste na niekoľko ďalších must have kúskov a musíte počkať do ďalšej výplaty? Vyhliadnuté kúsky si môžete uložiť medzi obľúbené položky a vrátiť sa k nim, keď budete môcť. Stačí sa zaregistrovať na FAVI a kúsky, ktoré ste si zamilovali, si označením ikonky srdiečka môžete uložiť na svoj osobný wishlist a kúpiť neskôr.

Tipli TIP: Obstarajte si na leto nový záhradný nábytok, aby ste mali kde tráviť príjemné chvíle s rodinou či priateľmi.

Mobilná aplikácia FAVI

Stiahnite si aplikáciu Favi pre Android alebo iOS a sledujte svoje obľúbené kategórie aj v mobilu. Ukladať si môžete aj vybrané produkty, ktoré následne nájdete vo vašom profile. Každý deň tak môžete vyhľadávať krásné doplnky pre váš domov kdekoľvek.





Nábytok a doplnky

TIP: Sledujte pravidelne náš magazín. Ďalšie rady a tipy na lacnejšie nákupy nájdete na Tipli napríklad v článku Ako vyrobiť nábytok z paliet.

Súvisiace obchody

4home, Kondela, SCONTO nábytok, Bonami, DeDoma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa