Príručka pre cestovateľov: Rentalcars.com

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Nie je nad válanie sa dva týždne na pláži pod horúcim slnkom. Ale keď ste sa už do raja tiahli takú diaľku, nebola by škoda ho nepreskúmať? Ale ako, keď pešo je všetko zaujímavé ďaleko a auto zostalo doma? Dnes vám ukážeme, ako si zarezervovať auto na Rentalcars.com!

Rentalcars.com je spoľahlivý spôsob, ako si rýchlo v mieste pobytu prenajať auto. Stačí pár kliknutí na to, aby ste si vybrali presne také, aké vám bude vyhovovať ako veľkosťou, tak z hľadiska ovládania. A pripravené bude presne tam, kde si poviete. Leňošenie je síce skvelé, ale predsa nebudete celú dovolenku sedieť na jednom mieste – požičajte si auto s Rentalcars.com a spoznajte toho čo najviac!

Ako vyhľadať auto na Rentalcars.com

Najprv musíte vedieť, kam presne sa chystáte, kedy a kde si auto vyzdvihnete a kedy a kde ho vrátite – Rentalcars.com vám potom ponúkne všetky dostupné automobily.

Predpokladajme, že idete aj s dvomi deťmi na dvojtýždennú dovolenku v Chorvátsku. Ako postupovať, aby ste s Rentalcars.com našli to najlepšie auto?

  1. Krajina: Najskôr vyberte krajinu, kam letíte.
  2. Mesto: Ďalej vyberte konkrétne mesto, v ktorom sa budete pohybovať.
  3. Miesto: Vyplňte, kde si auto chcete vyzdvihnúť. Ak pod týmto údajom nezaškrtnete políčko „Vrátenie automobilu na rovnakom mieste“, rozbalí sa vám ešte jedna tabulka s Krajinou, Mestom a Miestom, kde auto vrátite.
  4. Dátum vyzdvihnutia: Vyberte si, od kedy auto potrebujete.
  5. Dátum vrátenia: Rozhodnite sa, kedy auto vrátite.
  6. Vek vodiča: Máte medzi 30 a 65 rokmi? Nemusíte nič riešiť. Ak je vám menej než 30 či viac ako 65, venujte pozornosť zmluvným podmienkam konkrétnej autopožičovne – niektoré si môžu účtovať o niečo viac.
Rentalcars.com rezervácie

Vyberáme automobil

Po zadaní údajov vám Rentalcars.com vygeneruje vhodné automobily. Hneď na začiatku si môžete vybrať, aký veľkostný typ automobilu chcete – máte napríklad veľa batožiny? Cestuje vás deväť a potrebujete minivan? Ďalšie možnosti výberu sa zobrazují po ľavej strane – napríklad palivové možnosti, detaily auta alebo veľkosť.

Pri každom automobile vidíte cenu, meno autopožičovne, hodnotenie zákazníkov a samozrejme aj detailný popis vozidla.

Rezervácia

Vybrali ste si to pravé vozidlo ktoré potrebujete? Potom už stačí len kliknúť na „Rezervovať“.

Rentalcars.com rezervovať

Požičovňa Rentalcars.com vám opäť zopakuje všetky dôležité informácie o automobile, ktorý ste si vybrali.

V tomto kroku si môžete vybrať aj ďalšie príslušenstvo k automobilu – napríklad navigáciu alebo detskú autosedačku. Príplatok za príslušenstvo potom platíte až pri prebratí vozidla.

Ako zaplatiť automobil na Rentalcars.com

Rozhodovanie je na konci. Zvolili ste si termín, vybrali vysnívanú destináciu a našli ideálne vozidlo. Čo je teda potrebné k dokončeniu rezervácie automobilu?

Posledným krokom je vyplnenie formuláru. Už je takmer hotovo! Aké informácie bude nutné vyplniť?

Základné informácie a kontakt

  1. Meno a priezvisko.
  2. E-mail.
  3. Telefónne číslo.

Tipli TIP: Ak zadáte aj číslo svojho letu, Rentalcars.com sa dozvie o prípadnom meškaní, ktoré by mohlo ovplyvniť dobu vyzdvihnutia automobilu.

Platba

Prenájom vozidla zaplatíte iba platobnou kartou Mastercard alebo Visa. Vyplňte meno držiteľa karty, číslo karty, dátum expirácie a bezpečnostný kód (posledné trojčíslie na rube karty). Uistite sa, že má vaša karta povolené transakcie cez internet.

Rentalcars.com platobne údaje

A to je všetko! Pre istotu sa uistite, že ste všetky údaje zadali bezchybne. Na rezerváciu automobilu s Rentalcars.com nie je skutočne nič zložité. Ak sa niekam chystáte, rezerváciu neodkladajte, aby vám to najlepšie auto niekto nevyfúkol.

Cashback od Tipli

Spolu s nami môžete ušetriť v požičovni áut na celom svete. Prezrite si ponuku, požičajte si auto na vysnenú dovolenku a my vám vrátime vďaka cashbacku určité % z pôvodnej ceny späť! Využite túto príležitosť a ušetrite s Tipli.sk.

Súvisiace obchody

Rentalcars.com, Booking, eBay.com, Zlavomix.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa