ProgamingShop.sk - profi obchod pre profi hráčov

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Deti  |  Tipy a triky  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Neviete si bez počítačových hier či Xboxu predstaviť voľný večer? Alebo máte doma hry, ktoré už nehráte a zbytočne vám ležia doma? V tom prípade určite zavítajte do predajne či internetového obchodu Progamingshop. Nájdete si tu tie najlepšie hry rôznych kategórii a dokonca aj bazár hier!

Progamingshop.sk ponúka tie najlepšie hry každého druhu

Na e-shope Progamingshop si môžete vybrať z viacerých kategórií. Medzi hrami na PC nájdete akčné, strategické, športové, logické, detské aj zábavné hry. V kategóriách si však môžete vybrať hry aj podľa toho, akú hernú konzolu doma máte. V ponuke sú hry na rôzne modely konzol Xbox, Playstation či Nintendo.

Príslušenstvo pre profi hráčov aj začiatočníkov

Okrem hier na e-shope kúpite aj herné konzoly a príslušenstvo pre hráčov. V ponuke sú profi myšky, podložky pod myš, slúchadlá či rôzne počítačové komponenty, ktoré nájdete aj v ďalších internetových obchodoch ako napríklad na hej.sk. Okrem toho si môžete urobiť radosť aj kúpou oblečenia s motívom svojej obľúbenej hry či širokým výberom hráčskych kníh.

Top hry z Progamingshopu

FIFA 18 PS 4

Nová hra FIFA 18 CZ + darček, 44,99 €, Progamingshop

Battlefield 5 XBOX ONE

Battlefield 5 (dostupné od 20.11.2018), 62,99 €, Progamingshop

Shrek the Third PC hra

Shrek the Third, 4,99 €, Progamingshop

Choďte na bazár hier a nakupujte lacnejšie

Na e-shope Progamingshop.sk nenájdete len nový tovar, ale aj vrátený či použitý za nižšie ceny. Ak chcete ušetriť, v kategórii Herný bazár nájdete rozbalený tovar, ktorý zákazníci e-shopu vrátili do 14 dní od zakúpenia. Taktiež sa tam nachádzajú vykúpené herné konzoly. A čo je najlepšie, všetky bazárové produkty sú oproti novému tovaru vo výraznej zľave. Hry sú však zväčša len po 1 kuse, preto s nákupom netreba otáľať.

Zaplaťte starými hrami vďaka výkupu

Ak nemáte záujem o tovar z druhej ruky, ale naopak máte doma hry, ktoré už nehráte a chcete nové, Progamingshop prináša spôsob ako nakupovať ich sortiment lacnejšie. Jednoducho staré hry od vás odkúpi! Speňažiť môžete konkrétne hry vhodné pre PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One a Nintendo Switch. Za získané peniaze si potom môžete v Progamingshope kúpiť hry nové. Svoje staré hry môžete predať buď online, alebo na ktorej koľvek z 15 predajní.

Videohra

Videohry hráčov vťahujú do vzrušujúceho sveta fantázie a dobrodružstiev.

E-shop ponúka aj drony a e-bicykle

Ak si myslíte, že na e-hope Progamingshop nájdete len sortiment súvisiaci s počítačovými hrami, ste na omyle. Predajca okrem hier ponúka aj drony, elektro vychytávky ako hoverboardy, elektrické kolobežky a skútre, e-bicykle či elektro skútre. To však nie je všetko! V tomto e-shope, rovnako ako napríklad v planeo elektro, kúpite aj mobily od Apple.

Až 15 kamenných predajní po celom Slovensku

Okrem e-shopu má Progamingshop aj 15 predajní v mestách po celom Slovensku. Ich predajne nájdete napríklad v Bratislave, Banskej Bystrici, Nitre, Prievidzi či v Kočiciach. Predajne v Liptovskom Mikuláši, Leviciach a Spišskej Novej Vsi sú otvorené od 9:00 do 20:00 hod. Ostatných dvanásť kamenných obchodov sa zatvára až o 21:00 hod. večer.

Obchody, v ktorých kúpite počítačové hry výhodnejšie

  • Alza.sk - Široký výber videohier a herných konzol objavíte aj na internetovom obchode Alza.sk.
  • TPD - Okrem elektroniky obchod TPD ponúka aj príslušenstvo pre hráčov ako myšky a slúchadlá.
  • Hej.sk - Je jeden z najväčších internetových predajcov elektra na Slovensku a nájdete tam aj počítače či Xboxy.

Súvisiace obchody

Hej.sk, AliExpress, eBay.com, Andrea Shop, Electronic-star.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa