Prvá stavebná sporiteľňa - výhodné úvery, zoznam pobočiek

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Krásny rodinný dom, nový byt, zrekonštruovaný interiér. Presne takéto bývanie je snom väčšiny ľudí. Premeňte sny na realitu. Využite výhodné úvery, ktoré svojim klientom prináša už dlhé roky Prvá stavebná sporiteľňa. Dohodnite si stretnutie v niektorej z pobočiek a zariaďte si bývanie ako z katalógu.

Prvá stavebná sporiteľňa je na našom finančnom trhu už desiatky rokov. Svojim klientom prináša široké portfólio produktov ako stavebné sporenie, úvery na bývanie, ale aj životné poistenie. Pozrite si prehľad obľúbených produktov. Myslite do budúcnosti a uložte si peniaze na miesto, kde sa zhodnotia.

Prvá stavebná sporiteľňa v kocke

Finančná inštitúcia Prvá stavebná sporiteľňa započala svoju existenciu 16. novembra 1992. Na jej vzniku sa podielali 3 veľké bankové domy, ktorými boli Slovenská sporiteľňa, Reiffeisen Bank a Bausparkasse Schwäbisch Hall. Vďaka tejto spolupráci sa k nám dostalo stavebné sporenie, ktorého korene siahajú do medzivojnového obdobia. Za vyše 25 rokov na trhu sa PSS portfólio sporiteľne rozšírilo o ďalšie produkty ako úvery či poistenie. Sporte a požičiavajte s Prvou stavebnou.

Aké produkty má pre vás Prvá stavebná sporiteľňa?

Zoznam produktov PSS

  • Stavebné sporenie - sporte peniaze na rekonštrukciu či kúpu nového bývania
  • Úvery - vybavte si pôžičku na stavbu domu, kúpu nového bytu, prerábku či vybavenie domácnosti
  • Poistenie - poistite svoj dom, byt či domácnosť a vyhnite sa zbytočným nákladom
  • Úvery pre bytové domy - určené pre rekonštrukciu a výstavbu bytových domov

Stavebné sporenie od PSS

Nasporte si peniaze a zlepšite svoje bývanie. Výhodné stavebné sporenie pomôže zhodnotiť vaše peniaze. Sporte 6 rokov a získajte maximálnu štátnu prémiu a výhodný úrok. Ak sa bojíte dlhej viazanosti, je tu Sporenie Lišiak. Úroky sú síce nižšie, ale k svojim peniazom sa dostanete kedykoľvek. Rovnako môžete odkladať peniaze pre deti, ktoré tak budú mať o čosi ľahší štart do života.

PSS sporenie

Nasporte si na bývanie podľa vlastných predstáv.

PSS úvery

Postavte si dom, kúpte nový byt, prerábajte či zakúpte nové vybavenie do domácnosti. Toto všetko umožňujú výhodné úvery od PSS. K dispozícii máte 4 produkty, ktoré fungujú ako bežná hypotéka alebo spotrebný úver. Produkty sú vyskladané tak, že s nimi hravo vyriešiť akúkoľvek bytovú otázku. Vyplňte online formulár a dohodnite si stretnutie, ktoré zmení váš život.

PSS úver

Požičajte si na nový dom či prerábku bytu v PSS.

Poistenie s PSS

Pre poistenie nemusíte chodiť vždy do poisťovne alebo do banky. Prvá stavebná sporiteľňa sa okrem stavebného sporenia špecializuje aj na poistenie. Poistite svoje bývanie a predchádzajte neočakávaným výdavkom. Môžete si zriadiť životné poistenie, ktoré zabezpečí vašich blízkych pre prípad neočakávaných či tragických udalostí. Za zváženie určite stojí poistenie úveru, ktoré v prípade neočakávaných udalostí odbremení vašich blízkych od jeho splácania.

PSS poistenie

Predchádzajte neočakávaným výdavkom a chráňte seba aj svoju rodinu.

Kde nájdete pobočky Prvej stavebnej sporiteľne?

Pobočky a sieť obchodných zástupcov PSS sú rozmiestnené po Slovenskej republike. Pozrite si adresy tých najvyhľadávanejších.

Pobočka
Adresa
Otváracia doba
PobočkaRegionálna pobočka PSS Bratislava
AdresaBajkalská 30, 829 48 Bratislava
Otváracia dobaPO - PIA: 8 - 18h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálna pobočka PSS Košice
AdresaMlynská 28, 040 01 Košice
Otváracia dobaPO - PIA: 8 - 18h, SO - NE: zatvorené
PobočkaKancelária obchodných zástupcov PSS Poprad
Adresa OC Forum Poprad, Nám. sv. Egídia 3290/124 05801, Poprad
Otváracia dobaPO - PIA: 9 - 20h, SO - NE: 9 - 18h
PobočkaKancelária obchodných zástupcov PSS Komárno
AdresaZáhradnícka 10 94501, Komárno
Otváracia dobaPO - PIA: 9 - 16:30h, SO - NE: zatvorené

Všetky ostatné pobočky nájdete na stránkach sporiteľne.

Vyplňte elektronický formulár zatelefonujte na infolinku alebo zájdite do pobočky a dohodnite si osobné stretnutie. Odborní pracovníci s vami prediskutujú vaše požiadavky a vyberú produkty šité na mieru.

Nakupujte výhodne s Tipli cashbackom

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného obchodu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet.

Zobraziť obchody s cashbackom »

Súvisiace obchody

AliExpress, Booking, eBay.com, SCONTO nábytok, IDEA Nábytok, KLARSTEIN

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa