Radi cestujete? Poradíme vám tajné tipy na Booking.com

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Chystáte sa na dovolenku a rozhodujúcu faktor pre výber ideálnej izby je pre vás optimálna cena? Potom čítajte pozorne, poznáme finty, ako na Booking.com nájsť to najlacnejšie ubytovanie!

Cena ubytovania často tvorí najdrahšiu položku z celej dovolenky. Ako na Booking.com nájsť nielen pekné izby, ale aj za tie najvýhodnejšie ceny? Prečítajte si naše tajné tipy, ktoré vám pomôžu nájsť to najvhodnejšie ubytovanie pre vás.

V prvom rade nezabudnite do vášho prehliadača napísať názov webstránky Booking.com. Ak by ste tu vyťukali názov Booking sk., dostali by ste sa na úplne odlišnú stránku. Nemusíte sa však obávať, webstránka aj aplikácia Booking.com je aj v slovenskom jazyku. Vpravo hore vyberte z ponuky slovenskú vlajku a dostanete sa tak na jej slovenskú verziu.

5 tipov ako nájsť najlepšie ubytovanie na Booking.com

1. Lacné ubytovanie na Booking.com

Po zadaní miesta a termínu vašej vysnenej destinácie si zoraďte výsledky vyhľadávania na stránke Booking.com od najlacnejších hotelov, až po tie drahšie. Získate tak najlepšiu predstavu o dobrých cenách booking ubytovania.

Ceny izieb sa menia v čase podľa najrôznejších faktorov. Ak už máte nahlásenú dovolenku vo firme na určitý termín, snažte sa ubytovanie rezervovať čo najskôr. Budete tak mať na výber z viacerých ubytovacích zariadení. Víkendové pobyty naopak zháňajte na poslednú chvíľu. Nebudete síce mať taký výber, ale hotely vám ponúknu najlepšiu cenu, pretože sa snažia naplniť kapacitu.

2. Booking.com Genius

Program Genius od Booking.com je špeciálne zvýhodnenie častých cestovateľov. S týmto programom získate 10% zľavu na tie ubytovacie zariadenia, ktoré sú vo VIP programe registrované. Niektoré penzióny a hotely dávajú zadarmo aj welcome drink, posunú vám check-in a check-out a ponúknu ďalšie výhody. Akcie sú rôzne a líšia sa v závislosti od jednotlivých ubytovacích zariadení.

Na program Genius vás Booking.com automaticky prepíše, ak sa zaregistrujete a v priebehu pol roka (kedykoľvek od registrácie) si cez neho 5x rezervujete ubytovanie. V profile sa vám potom objaví žltá ikonka.

Genius program

Viac informací o programe Genius sa dozviete po registrácii na Booking.com.

3. Platba vopred

Obrovskou výhodou Booking.com je, že u väčšiny ubytovania môžete zaplatiť až na mieste a taktiež ubytovanie s predstihom zadarmo stornovať. Najlacnejší variant každého hotela je ale ten s platbou vopred. Cenový rozdiel sa môže pohybovať aj niekoľko stoviek za noc. Pre platbu vopred vám stačí zadať údaje o svojej platobnej karte a mať povolené platby cez internet. Ubytovacie zariadenie si v určitú chvíľu platbu samo stiahne.

TIP: Neradi platíte na internete cez platobnú kartu? Žiaden problém! Pre uskutočnenie registrácie síce tieto údaje budete musieť zadať, ale potom už stačí len cez Booking.com kontaktovať ubytovateľa a dohovoriť sa s ním na inom spôsobe platby dopredu – napríklad cez bankový prevod alebo cez PayPal.

4. Odmena od známeho

Z ceny vášho ubytovania môžete od Bookingu získať peniaze späť vďaka odkazu od známeho. Ako to funguje? Nájdete si ubytovanie podľa vašich predstáv, rezervujete si ho v minimálnej hodnote 50 dolárov a užijete si pobyt. Po tom, ako sa váš pobyt uskutočnil, vám na kreditnú kartu pošlú 25 dolárov.

5. Cashback Tipli

Zaručený spôsob, ako na ubytovaní nejakú tú korunu ušetriť, je nákup s Tipli pre získanie cashbacku. Hneď, ako budete mať ubytovanie vybrané, prekliknite sa na Booking.com znovu cez portál Tipli a registrujte sa. Pripíšeme vám cashabackovú odmenu! A to sa pri nákupe za niekoľko desiatok či stoviek eur skutočne oplatí!

★ Hľadáte lacnú dovolenku? ★

Žiaden problém! Vyberte si vhodné ubytovanie cez cestované kancelárie alebo sami v jednom z 220 obchodov, kde ušetríte až 25 % z ceny produktov. Z každého nákupu vďaka Tipli.sk získate peniaze späť.

Súvisiace obchody

HotelVoucher, Zľavodom, Hotels.com, Iberia, Vueling

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa