Spoločenské šaty, ktoré z vás spravia hviezdu večera

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 4. 5. 2022

Zažiarte v spoločenských šatách, v ktorých pretancujete celú noc. Každá žena môže zo seba urobiť kráľovnú! Stačí len vedieť, ako si vybrať tie správne šaty, ktoré sú pohodlné, perfektne sedia, zdôraznia vašu krásu a pritom nestoja veľa.

Snom takmer každej ženy je vojsť do zaplneného sálu s množstvom ľudí, ktorým sa zatají dych pri pohľade na ňu. Spoločenské šaty na svadbu či do inej spoločnosti pomôžu každej dáme splniť si tento sen.

Spoločenské šaty na svadbu

Po veľkonočných sviatkoch začína obdobie svadieb a príprav. S nimi prichádza okrem iného aj dilema, aké spoločenské šaty si obliecť na túto veľkú udalosť. Vyberte si svoje vysnívané šaty na svadbu. Ponúkame vám inšpiráciu, ktorá by vás mohla naviesť na výber spoločenských šiat, ktoré podčiarknu vašu osobnosť a krásu.

Nemali by ste zabúdať ani na vhodný výber topánok. Či už zvolíte nízke balerínky, alebo do nebasiahajúce ihličky, mali by ste myslieť na komfort. Pohodlné a trendy topánky do spoločnosti ponúka napríklad Baťa. Využite Baťa výpredaj a obujte si krásne topánky za tie najlepšie ceny, prípadne využiť môžete aj Sinsay zľavový kód.

Dlhé spoločenské šaty

Dlhými šatami nikdy nič nepokazíte. Vyberajte si šaty podľa typu postavy, správny strih môže zdôrazniť prednosti a zakryť nedostatky.

Dlhé spoločenské šaty

Zľava: Answear.sk (239,90 €), Bonprix.sk (44,99 €), The Fashion Bible (32 €).

Krátke spoločenské šaty

Nebojte sa krátkych spoločenských šiat, ktoré sa chvália rôznymi strihmi. Skutočne veľký výber šiat tohto strihu nájdete v obchode Bonprix. Je na vás, či dáte prednosť upnutým mini šatám alebo krátkym šatám v tvare písmena A. Buďte však pri ich výbere opatrná, aby nevyzerali vulgárne.

Krátke spoločenské šaty

Zľava: Answear.sk (39,90 €), Reserved.sk (29,99 €), Bibloo.sk (215,59 €).

Ako postupovať pri výbere spoločenských šiat?

1. Ujasnite si, na akú príležitosť ich potrebujete.

2. Určite si rozpočet.

3. Urobte si najskôr prieskum po obchodoch.

4. Zoberte si so sebou svojho poradcu - kamarátku alebo mamu.

5. Vyberajte šaty podľa typu svojej postavy.

6. Skúšajte šaty v rôznych štýloch, nikdy neviete, ktoré vám padnú ako uliate.

Spoločenské šaty pre moletky

Ani moletky nemusia zúfať. Môžu si vybrať z množstva spoločenských šiat, ktoré zalichotia ich krivkám. Dávajte si pozor napr. na flitre, ktoré nepristanú vystupujúcemu brušku, taktiež výšivkám a príliš upnutému strihu. K šatám módne doplnky v podobe náušníc a kabelky a môžete vyraziť.

Spoločenské šaty pre moletky

Zľava: Maxana.sk (68 €), Nastydress.com (19,23 €), Twinkledeals.com (16,98 €)

Kde hľadať spoločenské šaty?

Stavte na obchody, ktoré ponúkajú široký výber spoločenských šiat na rôzne príležitosti. Skúste napríklad e-shop Pull and Bear. Prekvapia kvalitou a ohúria vás svojím vzhľadom!

Bonprix

Chcete vyzerať ako bohyňa? Tú z vás spravia Bonprix šaty, ktoré by mali byť povinným kúskom elegantnej a sebavedomej ženy. Vďaka Bonprixu budete stredobodom pozornosti. Príjemným plusom je Bonprix poštovné zadarmo!

Bonprix šaty

Zľava: Bonprix (29,99 €), Bonprix (29,99 €), Bonprix (16,99 €).

Orsay

Dokonalé šaty nemusia byť len vysnívané. V Orsay eshope nájdete spoločenské šaty v rôznych farebných prevedeniach. Ste romantické a preferujete kvetinky? Alebo ste skôr za menej nápadný ležérnejší štýl? Orsay šaty z vás vykúzlia kráľovnú večera.

Orsay šaty

Zľava: Orsay (34,99 €), Orsay (27,99 €), Orsay (27,99 €).

Lacné spoločenské šaty

Hviezdou večera sa môžete stať aj bez toho, aby ste siahli hlboko do vrecka. Zaobstarajte si spoločenské šaty online a ušetrite. Množstvo internetových obchodov ich ponúka za nízke ceny! Aby toho nebolo málo, za to, že si ich kúpite, môžete ešte výraznejšie ušetriť a získate peniaze naspäť. Skvelou voľbou je obľ'bený poľský reťazec Reserved.

Nakupujte spoločenské šaty lacnejšie

Vieme, ako ušetriť viac. Poďte na nákupy s nami! S našim cashback portálom Tipli získate odmenu z každého nákupu. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži!

Súvisiace obchody

Answear, Big Brands, ASOS, Ericdress, Fashion Queen

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa