Športové vybavenie s cashbackom

Tipy k nákupu 15. 4. 2022

Jar je v plnom prúde a leto už je za rohom. Krásne počasie a výrazné uvoľňovanie opatrení otvorili športu priestor na návrat. Futbal, hokej, beh, atletika, plávanie a mnoho ďalšieho tu je späť pre vás.

Nezáleží na tom, či sa jedná o vonkajšie alebo o vnútorné športoviská. Všade potrebujete kvalitné športové oblečenie a športové vybavenie. Vychutnávajte si váš obľúbený šport a nevyhadzujte zbytočne veľa peňazí za vybavenie. Podobne ako pri módnych obchodoch, tak aj pri športových vám prinášame tipy ako ušetriť. Ak ste obľúbili napríklad Cropp eshop, podobný internetový obchod nájdete aj medzi športovými.

Šport nemusí byť iba na vysokej úrovni, kde je dôležitý jedálniček, či zdravá výživa, ale aj na rekreačnej úrovni. Práve rekreačný, amatérsky šport sa týka väčšiny z nás. Poďme sa spoločne pozrieť na najlepších 5 športových obchodov, ktoré ponúkajú peniaze späť z každého nákupu a doprajú vám profesionálne vybavenie a športové oblečenie, aj keď sa športu venujete iba rekreačne.

Hop-sport

Internetový obchod Hop-sport vám ponúka športové vybavenie na posilňovanie, cvičenie v domácnosti, či v záhrade a ešte omnoho viac. V širokej ponuke nájdete činky, posilňovacie zariadenia, relaxačné pomôcky ale aj špecifické fitness pomôcky. Vybavte svoju domácu posilňovňu najlepšie ako viete za dostupné ceny. Nezabudnite ani na cashback, čiže peniaze naspäť z každej objednávky od Tipli. Môžete tak získať až 3 % z hodnoty objednávky.

Obrázok

KetoDiet

Snažíte sa už dlhodobo schudnúť a nedarí sa vám to? Bojíte sa jojo efektu? Vsaďte na keto diétu. Práve ketogenická diéta je podľa mnoho odborníkov ideálnym spôsobom ako schudnúť bez jojo efektu. Jedná sa zdravšiu variantu chudnutia, ktorá príliš nezaťažuje telo. Produkty z eshopu KetoDiet vám k tomu pomôžu. Navyše za skvelé ceny a v top kvalite. K dispozícii máte zľavové kódy a aj cashback vo výške až 9 % od Tipli.

Decathlon

Mimoriadne známa sieť obchodov Decathlon, kde nájdete všetko dostupné vybavenie pre takmer všetky športy. Navyše za prívetivé ceny. Tento obchod nemôže v našom výbere chýbať. Hľadáte palice na turistiku, boty do hôr, novú hokejku, či iba športové oblečenie? V Decathlone ste na správnom mieste. Nezabúdajte ani na cashback vo výške 2 % z hodnoty objednávky a časté akcie, ktoré Decathlon uskutočňuje. Objednajte online a zvoľte vyzdvihnutie na najbližšej predajni!

BioTech USA

Kvalitné výživové doplnky americkej kvality. Ak je pre vás zdravá výživa dôležitá, tak určite vylepšite váš jedálniček a pridajte do neho top suplementy z eshopu BioTech USA. Proteín je vhodný naozaj pre každého a zvýšená dávka bielkovín sa vám zaručene hodí. Čo tak BCAA alebo EAA, čiže esenciálne aminokyseliny, ktoré vám pomôžu pri výkone? Obľúbený je aj kreatín, či predtréningové pumpy. V ponuke eshopu nájdete aj vitamíny a rôzne adaptogény. Vyberte si z ponuky, prihoďte BioTech USA zľavový kód a získajte aj cashback vo výške 4 %.

MaxSport

Eshop MaxSport je priekopníkom zdravej stravy. Jedálniček plný zdravých produktov s vysokým obsahom bielkovín za dostupné ceny a v top kvalite. V ponuke nájdete cestoviny z čiernej fazule, proteínové tyčinky, zdravšie sladkosti. Zdravá výživa je pre naše telo dôležitá. Doprajte si teda iba to najlepšie! Zdravá výživa eshop MaxSport vám prináša naozaj iba to najlepšie. Navyše s cashbackom vo výške 3 % z hodnoty objednávky.

Obrázok

Ponuka obchodov s cashbackom je však oveľa väčšia. Vyberte si váš obľúbený a zašportujte si s kvalitným vybavením za dostupné ceny. Pokiaľ ste skôr pasívny športovec, tak sa môžete tešiť na Majstrovstvá sveta v hokeji, či na Letné olympijské hry. vychutnajte si ich na novom televízory. Samozrejme s cashbackom od Tipli. Hej.sk alebo Datart a mnohé ďalšie internetové obchody vám ich ponúknu za skvelú cenu a s rýchlym doručením.

Tak ako? Ste pripravení zašportovať si?

Súvisiace obchody

Hej.sk, BioTech USA, Datart, Hop-Sport, Decathlon, KetoDiet, Maxsport

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa