Starbucks: ako získať termohrnček?

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Kávové šialenstvo nosí meno Starbucks. Ste prekvapený? Do populárnej kaviarne sa zákazníci hrnú nie len kvôli pôžitku z kávy, ale tiež kvôli originálnym Starbucks hrnčekom a termohrnčekom. Kde sa dá Starbucks hrnček kúpiť online? A aké výhody má vernostný klub Starbucks?

Prvú pobočku Starbucks otvorili v roku 1971 v Seattli. V roku 2016 otvorili aj prvý Starbucks v Bratislave. Názov spoločnosti bol inšpirovaný románom Biela veľryba (Moby Dick) a v ľuďoch vyvoláva pocit romantiky spojený so šírym morom a námornou tradíciou dávnych obchodníkov s kávou. Dnes sa spoločnosť Starbucks môže pochváliť viac ako 17 000 kaviarňami v 55 štátoch.

Starbucks termohrčnek

Bez rannej kávy nedáte ani ranu? Keď sa ponáhľate do práce vsaďte na termohrnček. Termohrnčeky Starbucks udržia ideálnu teplotu vášho nápoja, takže keď dorazíte do práce, vychutnáte si ešte teplú kávu. Všetky termohrnčeky, ktoré môžete použiť opakovane, majú technológiu dvojitých stien a ich limitované edície sú špeciálne navrhnuté pre všetky ročné obdobia.

starbucks termohrnčeky

Starbucks termohrnček vám udrží teplú kávu ešte dlho po tom, čo si ju kúpite.

Kde kúpiť online Starbucks termohrnček?

Keď nemáte možnosť navštíviť jednu z pobočiek Starbucks, skúste ho kúpiť online. Starbucks eshop nemá, ale šťastie sa na vás môže usmiať v ebay.com. Do ebay vyhľadávača napíšte Starbucks Tumblers. Natrafíte tam na hrnčeky a termohrnčeky, ale s poštovným je to väčšinou dosť drahé.

Starbucks hrnček

Hrnčeky Starbucks kúpite vo všetkých predajniach Starbucks. Cena Starbucks hrnčeka sa pohybuje v rozmedzí cca 8-24 €.

starbucks hrnčeky

Hrnčeky Starbucks majú jednoduchý, no napriek tomu pôsobivý štýl.

Starbucks card - naplňte svoju šálku odmenami

Aj populárna kaviareň Starbucks má pre svojich stálych zákazníkov vernostný program. Ak chcete začať zbierať body a odmeny, kúpte si v kaviarni Moja STARBUCKS Card.

Na Moja Starbucks card sa zbierajú vernostné nálepky v podobe hviezdy. Kúpte si v kaviarňach Starbucks akýkoľvek teplý, či studený nápoj pripravovaný priamo v kaviarni a určený na priamu konzumáciu a ★ je vaša. Aké Starbucks odmeny môžete získať?

Nápoj zadarmo

Preukážte sa vernostnou kartou „Moja STARBUCKS Card“, v ktorej bude nalepených desať vernostných nálepiek a dostanete jeden nápoj z ponuky kaviarne STARBUCKS vo veľkosti Tall alebo Grande s jedným toppingom podľa vlastného výberu (najmä extra espresso shot, sirup, šľahačka, poleva).

Starbucks Slovensko - predajne, otváracie hodiny

V hlavnom meste sú 4 pobočky kaviarní Starbucks, v Košiciach jedna. Aká je otváracia doba Starbucks v Bratislave a aká v Košiciach?

  • Starbucks Bratislava Avion Shopping Park - Bratislava-Ružinov, otváracia doba: 9:00-21:00
  • Starbucks Bratislava Eurovea - Pribinova 10, otváracia doba: 8:00-21:30
  • Starbucks Bratislava Aupark Shopping Center - Einsteinova 18, otváracia doba: 7:00-21:30
  • Starbucks Bratislava OC Central - Metodova 6, otváracia doba: 8:00-21:00
  • Starbucks Košice - Jantárová 30, otvorené nonstop
  • (súčasť benzínovej pumpy)

Súvisiace obchody

ZOOT, Tchibo, Herbatica.sk, Delimano.sk, Bevmarket

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa