Štýlový hit sezóny sú tenisky na platforme

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Pamätáte si na éru neskorých 90-tych rokov a dievčenskú skupinu Spice Girls? Viete čo nosili na nohách? Predsa tenisky na platforme. Móda sa opakuje, a tak tu máme opäť ony dámske tenisky. Platformové tenisky sa objavili v kolekciách zo svetových mól a tento trend zasiahol aj dostupnejšie značky. Ak chcete kráčať s módou, musíte ich mať.

Milované aj zatracované. Presne také sú tenisky na platforme. Niekto ich zbožňuje, další nenávidí. Môžu vyzerať perfektne aj katastrofálne. Všetko je vec vkusu a štýlu. Pozrite si s nami najkrašie tenisky, ktoré ponúkajú naše obchody. Vykročte zo svojej komfornej zóny a vyšperkujte svoj outfit obuvou, ktorú nikto neprehliadne. Noste tenisky ako najslávnejšie módne blogerky a žiarte.

Výhody tenisiek na platforme

Ak opomenieme fakt, že tenisky na platforme sú azda najhorúcejším hitom poslednej doby, tak prinášajú svojim nositeľkám mnohé výhody. Sú mimoriadne pohodlné. Platforma poskytuje nohe dostatočnú oporu a vaše nohy sú ako v bavlnke. Ďalšou super vlastnosťou, ktorú táto obuv oplýva je, že vám predĺžia nohy.

Pozrite si napríklad dostupné a naozaj kvalitné Adidas tenisky. V sekunde sa tak premeníte na dlhonohú gazelu, ktorá pritiahne zraky celej ulice. Ešte nemáte svoje platformy? Je načase to zmeniť. Pozrite si najkrajšie tenisky zo slovenských obchodov, ktoré sú cenovo dostupné a naozaj kvalitné. Nosiť dokonalé topánky predsa nemusí stáť celú výplatu.

TIP: Objednajte si trendy tenisky z AliExpress. Vyberajte super kúsky za nízke ceny.

Elegantné tenisky

Skveľou voľbou pre dámy každého veku sú elegantné platformy s lakovaným povrchom. Tieto tenisky sa dajú nosiť k rifliam, ale aj elegantným kúskom. Skvele s nimi vyzerá napríklad nohavicový kostým v pánskom štýle. Dajú sa kombinovať dokonca aj so šatami. Fantázii sa medze nekladú. Stačí predstavivosť. Inšpiráciu môžete načerpať v módnych magazínoch či na internete. Tieto Puma tenisky kúpite v populárnom trendy e-shope Footshop, čo je zárukou toho, že tento model naozaj fičí.

footshop tenisky

Kolekcia Puma Fenty už roky prináša exkluzívne kúsky, ktoré musí mať každá fashionistka.

Platformová tenisková klasika

sizeer tenisky

Tieto tenisky kúpite na Sizeer.

Osvedčenou klasikou sú bežné modely tenisiek vylepšené o platformovú podrážku. Na tento spôsob upgradovania tenisiek stavili známe značky ako Converse či Vans. Tento model Vans Authentic mala obutý Julia Roberts vo filme Nothing Hill a tento rok sa nám vrátil späť do predaja. Tenisky kúpite napríklad v Sizeer a sú tak neutrálne, že sa hodia prakticky ku všetkému. Od teplákov po šaty. Oplatí sa do nich investovať, nakoľko vám budú robiť spoločnosť dlhú dobu. Z módy nevýjdu nikdy. Sú pohodlné a naozaj krásne.

Platformové tenisky roku 2018

Prezrite si dobre tieto tenisky. Je to najväčší trend roka 2018. S pôvodným modelom prišla francúzska značka Balenciaga. Okamžite po vyjdení kolekcie sa strhla diskusia o zjave týchto tenisiek. Isté však je, že ich nosia všetci, čo vo svete módy niečo znamenajú. Dámy, aj páni. Urobte si svoj názor sami. Pravdou však je, že tieto tenisky sú mimoradne variabilné. Nositelné opäť, ako v prípade vyššie spomínancýh modelov, prakticky ku všetkému. Dnešná móda búra bariéry konvencií a inak tomu nie je ani v prípade tohto originálneho a cenovo dostupného modelu z dielne Deichmann.

deichmann tenisky

Cenovo dostupné verzie svetových trendov prináša módychtivým dámam Deichmann obuv.

Running tenisky na platforme

tenisky humanic

Tieto tenisky kúpite na Humanic.

Bažíte po športovejšom modeli, ktorý bude iný? Stavte na platformové bežecké tenisky. Sú klasické, športové a tak trochu retro. Samozrejme v tom najlepšom zmysle slova. Tento druh tenisiek je vhodný pre dámy, ktoré sú trochu konzervatívnejšie, chcú nosiť módne vychytávky, ale nemajú odvahu siahnuť po uletenejšom kúsku. Aj napriek tomu tenisky vyzerajú perfektne, sú výrazné a šik. Pekný výber priniesla túto jeseň obuv Baťa. Stačí si len vybrať. Dobrou voľbou je vyberať model s farebným akcentom alebo ísť do farebnosti. Jeseň bude hneď krajšia.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Pozrite si Tipli obchody a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Answear, Baťa, BIBLOO, Sizeer, Footshop, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa