SÚŤAŽ: Vyhrajte sadu 3 skvelých ebookov o zdravej výžive

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Rodičia a deti  |  Chudnutie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Nečakajte na január a žite zdravo celý rok! Portál Tipli pripravil v spolupráci s Pestrým jedálničkom súťaž o 3 skvelé ebooky o zdravej výžive, z ktorých bude vaše telo nadšené. Začnite žiť zdravšie a navyše vyhrajte super ceny.

Zdravý životný štýl, to je veľká téma dnešnej doby. Málokto však vie, čo tento pojem naozaj znamená. Pritom je to tak jednoduché! Základom všetkého je zdravý a vyvážený jedálniček, čo však neznamená, že nemôže býť veľmi chutný. K tomu je potreba pridať pohyb a svet div sa, ono to ide! Zabudnite na drastické diéty a novoročné predsavzatia...

Veľmi dobre však vieme, že začať nie je vôbec jednoduché. Preto sme sa rozhodli, že vám dodáme motiváciu. V spolupráci s odborným portálom PestryJedalnicek.sk sme pripravili špeciálnu akciu, a to súťaž o lákavé ceny.

SÚŤAŽ: Hrajte o lákavé ceny

1. miesto: Sada 3 ebookov o zdravej strave

2. - 5. miesto: Ebook Ako správne detoxikovať

6. - 10. miesto: Ebook Šalátové vydanie

sada 3 ebookov

Ako sa zapojiť do súťaže?

Pre účasť v súťaži sa musíte zaregistrovať alebo prihlásiťZaregistrujte sa zadarmo (stačí e-mail a heslo) a zapojte sa do súťaže.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, GymBeam, BabičkinaZáhrada.sk, Dr.Max, Ketofit.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa