Tipy z Číny #12

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie  |  MS v HOKEJI 10. 11. 2021

Máj lásky čas! Obdarujte na sviatok zamilovaných svoju polovičku. A čo ak žiadnu nemáte? Urobte radosť samy sebe! V čínskych internetových obchodoch na to nájdete všetko - od elektroniky po štýlové jarné šaty!

Ste zvedaví, čo nás dostalo tento týždeň? Sledujte pravidelnú rubriku Tipy z Číny a majte vždy prehľad o tých najlepších vychytávkach.

Dámsky kožený ruksak

Tipy z Číny #12

Tašky, kabelky, ruksaky - my ženy ich skrátka milujeme a nikdy ich nie je dosť! Na letné dobrodružstvá je tento kožený ruksak ideálny - zmestí sa do neho všetko potrebné, hodí sa k šortám aj sukni a nechá vám voľné ruky! :-) Hodnotenie predajcu: 99,1 %.

Kúpiť na Aliexpress za 45,30 €

Dámska sukňa so zvýšeným pásom

Tipy z Číny #12

K najväčším výhodám sukne so zvýšeným pásom patrí, že krásne opticky predĺži nohy, zakryje širšie stehná a vyzeráte v nej pôvabne žensky. Na výber máte zo 7 farebných variánt. Tak ktorá presvedčila vás? Hodnotenie predajcu: 97,8 %.

Kúpiť na Aliexpress za 8,95 €

Ortopedický vankúš

Tipy z Číny #12

Kvalitný spánok je základom dňa, a preto sa do ortopedického vankúša rozhodne oplatí investovať. Budete sa cítiť ako v bavlnke, zobudíte sa viac odpočinutý a počas dňa vás nebudú trápiť bolesti krku. Hodnotenie predajcu: 98,3 %.

Kúpiť na Aliexpress za 39,20 €

Dámske športové botasky

Tipy z Číny #12

Nemáte chuť na opätky? Alebo viete, že budete tento deň veľa chodiť? Biele botasky sú povinnou výbavou každého ženského šatníka. Sú pohodlné a jednoducho ich zladíte k čomukoľvek. Hodnotenie predajcu: 97,6 %.

Kúpiť na Aliexpress za 15,40 €

Multifunkčné kuchynské strúhadlo

Tipy z Číny #12

Dobrých kuchynských pomocníkov nie je nikdy dosť. Toto multifunkčné kuchynské strúhadlo nie len že prácu uľahčí, navyše aj zeleninu pekne naaranžuje do nevšedných tvarov. Ale nebojte sa, chvála za skvelú večeru bude len vaša. :-) Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na Miniinthebox za 5,40 €

Súvisiace obchody

AliExpress, MiniInTheBox.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa