Tipy z Číny #6

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Opäť tu máme utorok a s ním aj pravidelnú dávku Tipov z Číny. Našim očiam žiadny výnimočný produkt neunikne! A nebojte sa, nenecháme si to iba pre seba - so všetkými tipmi sa s vami radi podelíme. Šetrite na svojich nákupoch a nakupujte v čínskych e-shopoch!

Nestrácajte čas prehliadaním nekonečnej ponuky čínskych internetových obchodov. Všetko, čo potrebujete urobiť je sledovať naše články a tie najlepšie výrobky vám zaručene neuniknú. Tipnete si, čo nás dostalo tento týždeň?

1. Ochranné sklo na iPhone

Tipy z Číny #6

Nebudeme si klamať, každému z nás mobil sem tam upadne na zem. Prečo teda zbytočne riskovať rozbitie obrazovky, ktoré stojí nemalé peniaze. Toto tvrdé sklo tvrdé sklo iPhone chráni pred škrabancami a rozbitím, je odolné voči otlačkom prstov a skvele reaguje. Hodnotenie predajcu: 98,1 %.

Kúpiť na AliExpress za 0,96 €

2. Dámska jarná bunda

Tipy z Číny #6

Farby k jari neodmysliteľne patria. Rozžiate nimi deň sebe aj ostatným okolo vás! Táto štýlová bunda padne každej žene, zladíte ju k čomukoľvek a zaručene vás v nej nik neprehliadne. Tak ktorá farba učarovala vám? Hodnotenie predajcu: 94,2 %-

Tipli TIP: Potrebujete pomôcť s výberom jarnej bundy či kabátu? Nechajte sa inšpirovať našim Jarným špeciálom.

Kúpiť na AliExpress za 13,75 €

3. Detské Disney oblečenie

Tipy z Číny #6

Na Aliexpress nájdete obrovské množstvo detského oblečenia. My sme neodolali týmto roztomilým setom s Minnie. Vybrať si môžete hneď s niekoľkých farebných kombinácií a rôznych strihov, pre deti sú pohodlné a vďaka obľúbenej Disney postavičke ich budú zbožňovať. Hodnotenie predajcu: 97,9 %.

Kúpiť na AliExpress za 10,16 €

4. Pánska štýlová košeľa

Tipy z Číny #6

Jar k nám zavítala konečne aj oficiálne! Odložte zimné bundy a kabáty a vytiahnite ľahké jarné oblečenie. Pri jarnom upratovaní by ste nemali vynechať ani váš šatník - čo poviete na jeho obohatenie touto štýlovou košeľou z Gearbest? Zaručene padne každému chlapovi, je pohodlná a ako stvorená na bežné nosenie. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 11,87 €

5. Chladiaci uterák

Tipy z Číny #6

V horúce letné dni nie je nič lepšie ako sa poriadne schladiť - a to je presne to, na čo je tento uterák určený. Aj keď okolo vládnu horúčavy, ostáva dlhodobo studený a navyše skvele absorbuje tekutiny a je dokonale priedušný. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 1,79 €

Radi by ste nákupy v Číne vyskúšali, neviete však úplne ako na to? Zverte sa do rúk odborníkov na čínske internetové obchody - prečítajte si naše návody na Aliexpress a nakupujte, koľko sa vám zachce. :-)

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa