Tipy z Číny #7

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Nákupy z Číny nás proste bavia. Okrem množstva štýlových produktov tam nájdete skutočne praktické výrobky pre každodenný život. Jediné čo musíte urobiť, je prehrabať sa tým obrovským výberom e-shopov. A vlastne ani to nie - stačí sledovať našu pravidelnú rubriku!

Ste zvedaví, čo na vás čaká tento týždeň? V našich článkoch si príde na svoje každý! Šetrite na svojich nákupoch a nakupujte rozumne v čínskych internetových obchodoch.

Praktická dámska kabelka

Tipy z Číny #7

Cross body kabelka je nie len štýlová, ale aj praktická. Nechá vám voľné ruky, takže môžete pri chôdzi pokojne telefonovať alebo sa venovať inej činnosti. Zmestí sa do nej všetko, čo potrebujete pre bežný deň a vybrať si môžete zo štyroch farebných variácií. Hodnotenie predajcu: 98,8 %.

Kúpiť na Aliexpress za 11,37 €

Kožená pánska peňaženka

Tipy z Číny #7

Každý správny chlap musí mať poriadnu peňaženku. Nám sa zapáčila táto čierna kožená peňaženka z Aliexpress. Poskytuje dostatok miesta pre vaše doklady a peniaze a vybrať si môžete z dvoch modelov. Hodnotenie predajcov: 98,5 %.

Kúpiť na Aliexpress za 5,07 €

Multifunkčná deka pre bábätká

Tipy z Číny #7

Pre vaše dieťa chcete určite len to najlepšie. Čo kúpiť pre novorodenca? Okrem toho, že je táto multifunkčná deka pre bábätko pohodlná a na dlhší čas ho zabaví, pomáha rozvíjať pohyby krku a hornej časti tela. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 15,62 €

Bluetooth slúchadlá

Tipy z Číny #7

Poznáte to - vždy keď chcete použiť slúchadlá, prvé minúty strávite len ich rozmotávaním. Ako to tie potvory robia? Teraz už túto otázku riešiť nemusíte. Bluetooth slúchadlá nemajú žiadne dlhé káble a sú ako stvorené na šport či bežné používanie. Nás v Tipli bez váhania dostali a už k nám pár kúskov putuje. :-) Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 15,62 €

Jarné dámske šaty

Tipy z Číny #7

Ani vy sa neviete dočkať kedy si po zime nahodíte krásne jarné šaty? Vybrali ste už nejaké na túto sezónu? Nás na Gearbest zaujali tieto originálne šaty s motýľou podtlačou. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Nechajte sa pri výbere šiat inšpirovať Jarným špeciálom.

Kúpiť na Gearbest za 12,73 €

Pokukujete po nákupoch z Číny už nejakú chvíľu, stále však neviete ako na to? Nechajte si poradiť našimi návodmi a nákupy na Aliexpress pre vás budú hračka. :-)

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa