TOP 5 produktov z AliExpress #16

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete zažiariť vo vychytávkach, ktoré v tuzemských obchodoch nenájdete? Preskúmali sme ponuku čínskych regálov a prinášame to najlepšie, čo sme tento týždeň našli!

Ponorte sa do sveta AliExpress! Nízke ceny a obrovský výber už na vás čakajú. ;-)

Kryt na čítačku

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Ak raz “prepadnete” čítačke, len tak ľahko ju z rúk nepustíte! Nech je vaše čítanie ešte príjemnejšie, nahoďte ju do farieb! Nielen, že ju obal ochráni pred rozbitím, prachom a škrabancami, ale aj skvele vyzerá. Vyberať môžete z deviatich rôznych motívov. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 5,20 €

Tanečná podložka

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Neveríte že aj pri počítačových hrách sa dá poriadne zapotiť? To ste teda iste neskúsili tanečnú podložku! Okrem tanečných hier funguje aj na bežné športové či akčné hry - na svoje si príde celá rodina! Hodnotenie predajcu: 4,6 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 42,58 €

Peračník pre školákov

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Čo nevidieť školáci a študenti opäť zavítajú do školy - pravý čas potešiť ich originálnym darčekom. Tento veselý peračník so zvieratkami (a dokonca aj legendárnym krtkom) zlepší skvelým dizajnom a milým citátom aj najhorší školský deň. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 3,82 €

Detská osuška

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Nemajú vaše deti radi kúpanie? To sa môže jednoducho zmeniť! Zabaľte ho po kúpeli do tejto farebnej osušky so zvieracím motívom! Vyberať môžete až z deviatich modelov. Ktorý mu padne do oka najviac? Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 13,95 €

Dámska šatka

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Či sa nám to páči alebo nie, počasie už začína viac pripomínať jeseň než leto. Nepodceňte to a vyzbrojte sa aspoň ráno a večer, keď je najchladnejšie, teplou šatkou. Udrží vás príjemne v teple a navyše je to skvelý módny doplnok! Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 6,48 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa