TOP 5 produktov z AliExpress #27

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vianoce klopú na dvere. A ak nakupujete na AliExpress už nejaký ten piatok, určite ste si vedomí dlhšej dodacej doby. Pripravte sa tento rok na Vianoce v predstihu a urobte vašim blízkym radosť produktmi z AliExpress.

AliExpress je odpoveď na vyriešenie darčekov všetkým členom rodiny, priateľom či kolegom. Pozrite sa s nami na TOP 5 produktov a inšpirujte sa tovarom z čínskych regálov.

Pánska taška

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Kožená pánska taška nemôže chýbať v šatníku žiadneho elegána. Vhodná na bežný deň v práci či dôležité stretnutie. Všetko, čo potrebujete v nej máte po ruke a navyše dodá štýlovú bodku za vašim dokonalým outfitom. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 29 €

Dámska brošňa

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Brošne sú zase raz v móde. Oživíte nimi aj to najnudnejšie tričko, sveter či kabát - preto by ste si ich mali zaobstarať hneď niekoľko. Brošňu v tvare husľového kľúča si môžete vybrať v zlatej alebo striebornej variante. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 2,57 €

Dámsky šál

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Ani sa nenazdáme a máme tu opäť poriadne mrazy. Nech nám v nich nezamrznete, vyzbrojte sa teplým šálom - tento krásny kúsok je vhodný do každého nečasu. Na výber máte až z 13 modelov. Tak ktorý si vyberiete? Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,40 €

Detská čiapka

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Detičky sú na chlad citlivejšie ako my dospelí. Chráňte ich pred zimou teplou výbavou. Táto zateplená detská “pilotská” čiapočka dieťa dokonale zahreje. A navyše v nej bude vyzerať ešte roztomilejšie ako obvykle. Veď posúďte sami. :-) Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 2,70 €

Dámsky ruksak

TOP 5 produktov z AliExpress #27

Kožené ruksaky vládnu prehliadkovým mólam! Vyzerajú dokonale, môžete si ich bez problémom obliecť k rifliam aj elegantnejšiemu outfitu ale hlavne - netrápia váš chrbát! Každý deň s ťažkou kabelkou na ramene pre neho iste nie je žiadna slasť. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 11,50 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa