TOP 5 produktov z AliExpress #29

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vyhnite sa tento rok predvianočnému stresu a vyzbrojte sa darčekmi už teraz! S AliExpress zvládnete všetko z pohodlia domova - stačí vám na to len pár kliknutí! Inšpirujte sa našim výberom produktov a spravte radosť sebe a svojim blízkym.

Pred Vianocami praská čínsky gigant AliExpress vo švíkoch. Ponuka je ešte väčšia ako obvykle, a tak niet pochýb, že nájdete všetko, čo hľadáte. Nechajte sa zlákať svetom výhodných nákupov!

Bábika Barbie

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Snáď každé malé dievčatko sníva, že raz bude vlastniť bábiku Barbie. Nemusíte hneď míňať majland na tú “pravú od Mattela”. Na AliExpress nájdete barbie kuchárku, farmárku, hudobníčku aj krasokorčuliarku. Stačí vybrať tú, po ktorej túži srdce vašej princeznej najviac. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 13,70 €

Autá z rozprávky autá

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Populárnu rozprávku Autá poznáte určite aj vy. Najmä u detí sa tešia postavičky veľkej obľube. Kúpou ich modelov u každého malého pretekára iste zabodujete. Vyberiete si obľúbeného McQueena, Matera alebo snáď Sally? Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 22,70 €

Prilba na lyžovanie

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Všetkým nadšencom lyžovania zaručene zažiaria oči pri pomyslení na zasnežené a dlhé zjazdovky. Zima už klope na dvere, preto je na čase oprášiť lyžiarsku výbavu a prípadne ju doplniť o nové kúsky. Táto lyžiarska prilba je maximálne pohodlná, ochráni a má navyše zabudované aj okuliare. Hodnotenie produktu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 40,40 €

Automatický dávkovač mydla

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Na bežných dávkovačoch mydla sa často usadzujú nežiadúce baktérie. Vyhnúť sa im môžete práve automatickým dávkovačom mydla, pri ktorom nie je potrebné stláčať pumpičku. Stačí ak ruky umiestnite pod dávnkovač. Moderný dizajn, jednoduché napĺňanie a ľahká manipulácia vás iste presvedčia o kúpe. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,45 €

Držiak na toaletný papier a servítky

TOP 5 produktov z AliExpress #29

Nebavia vás nudné doplnky do domácnosti? Ukážte trochu hravosti a kreativity. Tieto veselé držiaky môžete použiť či už ako dávkovače toaletného papiera, alebo servítok v kuchyni, detskej izbe, spálni… Na výber máte 8 farebných variácií. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 13 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa